İdeal Kilonuzu Öğrenmek İster misiniz?
20.435 görüntülenme · 127 yanıt
hafizeBİZİM BURADA VAR SEN GEL BERABER BAŞLARIZ BEN TAM BAŞLAMIŞTIM ANNEMİ KAYBETİNCE BİR HAFTA KARDEŞİMLERLE ANNEMDE KALDIK YAPAMADIM BİR DAHADA KALDI AMAN NE YAPAYIM UCUNDA ÖLÜM YOK YA BÜYÜK KIZIM ANNECİM KİLO SANA YAKIŞIYOR DİYOR KÜÇÜK KIZIM GİYİSİLERİNİ AÇACAĞINA KENDİNİ DARALT DİYOR EŞİMDE ELLEMEYİN GARİBİ SİZE KALSA AÇLIKTAN ÖLDÜRÜRSÜNÜZ DİYOR BENDE ALDIM BAŞIMI GİDİYORUM :H
selamün aleyküm annem burası yeri deyil biliyorum annenize çok üzüldüm başınız sağolsun ALLAH CC ramet ve merhametiyle muamele etsin inşallah bilmiyordum
annem bir yaştan sonra kilo çok kötü oluyor sağlığım bozuldu kalp sorunlarım başladı ne olacak halim hiç bilmiyorum ALLAH CC yardımcımız olsun inşallah
:Eyyub:€bru zayıflamak için başka önerin var mı?
Az yiyin....:K
selamün aleyküm kardeşlerim benimde iki kilo eksiğim var bana kilo verebilirsiniz:)
esselamü aleyküm
esselamü aleyküm
İMAM-HATİP'Lİselamün aleyküm kardeşlerim benimde iki kilo eksiğim var bana kilo verebilirsiniz:)
esselamü aleyküm
Fazlasıyla verelim ayıp ettiniz...:a16:
Yasaklı Kullanıcı
• Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · • Üye · 49 mesaj
1 Kilo almam gerekliymiş.Aman aman gerek yok iyi böyle, zaten zor gidiyor kilolar neme lazım :a21::a21:
Güzel paylaşımdı öğle yemeği önce moral oldu , sağolun :a21:
Güzel paylaşımdı öğle yemeği önce moral oldu , sağolun :a21:
Ya nasıl zayıflayacağız fikri olan....
gerçekten doğrumu bu acaba merak ettim çünkü aynı hesaplamayı başka yerde yaptım ideal dedi şimdi fark var amannn neyse 2 kilodan bişey olmaz heralde saygılarrrr....
aşure, post: 672767, member: 57188sanırım birazcık moral bozucu:(:(:(1 ayda 4 kilo verdim bi 3 daha versem iy olacak hatta süper olacak.teşekkürler
bu bana göre harika ben çok zor veriyorum.. rica etsem bana ne yaparark 4 kilo verdiğinizi yazarmısınız???
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34866-ideal-kilonuzu-ogrenmek-ister-misiniz · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.