Sizden Ameliyatta Olan Kayinpederim Için Dua Istiyorum Bende Ediyorum Ama Inanin Onun Yaşamasini Okdar çok Istiyorum Ki Rabbim Onu Başimizdan Eksik Etmesin Kardeşlerim Ne Olur Bizim Için Hastalar Için Dua Edelim Rabbimin Izniyle :a
Ameliyat Için Dua.....
2.663 görüntülenme · 10 yanıt
Sizden Ameliyatta Olan Kayinpederim Için Dua Istiyorum Bende Ediyorum Ama Inanin Onun Yaşamasini Okdar çok Istiyorum Ki Rabbim Onu Başimizdan Eksik Etmesin Kardeşlerim Ne Olur Bizim Için Hastalar Için Dua Edelim Rabbimin Izniyle :a
allah razı olsun
kardeşler hepinziden rabbim razıolsun bende sürekli ayetel kürsü okuyorum şu anda ameliyatta rabbim onu bizim başımızdan eksik etmesin ben onun için kendi hastalığımı unuttum üzülmemem gerek ama rabbim benim hastalığıma sabrımla cevap veriyor önce babam iyileşsin ben hep dua ediyorum inanın o kadar üzüntülüyümki:A
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34851-ameliyat-icin-dua · 28.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allah Için Sevmek Allah Için Buğuz Etmek Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Allah Için Sevmek , Allah Için Buguz Etmek Allah (c.c) Hazretleri 6 cevap
- Ameliyat olacak anneme tevhid okuyabilir misiniz..? Dua Bölümü 33 cevap
- Ameliyat oldum. Sonuçlarım çıktı... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 28 cevap
- Kediye nasıl estetik ameliyat yaptılar??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Estetik ameliyat İslami Bilgi ve Kaynaklar 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.