Ameliyat Için Dua.....

2.663 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
sevcansmsk

sevcansmsk

Yeni Üye · 4 mesaj

Selamin Aleyküm Arkadaşlar

Sizden Ameliyatta Olan Kayinpederim Için Dua Istiyorum Bende Ediyorum Ama Inanin Onun Yaşamasini Okdar çok Istiyorum Ki Rabbim Onu Başimizdan Eksik Etmesin Kardeşlerim Ne Olur Bizim Için Hastalar Için Dua Edelim Rabbimin Izniyle :a
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

selamun aleyküm
Allah c.c kayınpederinize ve hasta olan hastane köşelerinde çaresiz kalan Tüm mümin kardeşlerimize Şafi Adının hürmetine Şifa versin. Amin.
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

s.a kardeşim Rabbim yar ve yardımcısı olsun inş kayınpederinizin hayırlısı ne ise o olsun inş
sevcansmsk

sevcansmsk

Yeni Üye · 4 mesaj

rabbim hepinizden razı olsun arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin :gulegule
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

s.a.kardeşim rabbim cümlesiyle beraber babanızada şifa versin ayetel kürsi okuyorum 11 tane.rabbim kabul etsin inşallah.selametle AEO
sevcansmsk

sevcansmsk

Yeni Üye · 4 mesaj

allah razı olsun

allah razı olsun

kardeşler hepinziden rabbim razıolsun bende sürekli ayetel kürsü okuyorum şu anda ameliyatta rabbim onu bizim başımızdan eksik etmesin ben onun için kendi hastalığımı unuttum üzülmemem gerek ama rabbim benim hastalığıma sabrımla cevap veriyor önce babam iyileşsin ben hep dua ediyorum inanın o kadar üzüntülüyümki:A
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

aleykümselam inş.iyileşir kardeşim
hayırlısı olsun
slm we dua ile
son osm@nlı
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Selam Aleyküm kardeşim Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar versin tüm hastalara darda kalmış sıkıntıda çıkmazda çaresiz olan banada bir dua yok mu diyen tüm karderşerimizin Allah dualarını kabul etsin hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Selam Aleyküm kardeşim Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar versin tüm hastalara darda kalmış sıkıntıda çıkmazda çaresiz olan banada bir dua yok mu diyen tüm karderşerimizin Allah dualarını kabul etsin hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
sevcansmsk

sevcansmsk

Yeni Üye · 4 mesaj

rabbim hepinizden razı olsun babm şu anda ameliyatta sizlerin duaları ile rabbim ona sağlık verecek ve yine yanımıza gelecek allahım hepinizden razı olsun tüm hastalrımıza açil şifa versin rabbim :gulegule
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

geçmiş olsun....RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN....
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.