Karsiliksiz sevgi

1.538 görüntülenme · 20 yanıt

Paylaş:
nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

Bu, Vietnam'da savaşan ve sonunda evine dönecek olan John adında bir askerin hikâyesidir. John evine gitmeden önce, San Francisco'da bulunan anne babasına telefon açtı.
— Sevgili anne ve babacığım, sonunda eve geliyorum ama bir şey sormak istiyorum. Bir arkadaşımı da beraber eve getirebilir miyim?
— Tabii ki diye cevapladılar.
— Onunla tanışmaktan mutluluk duyarız.
— Ama bilmeniz gereken bir şey var diye John devam etti,

— O savaşta ağır yaralandı. Kara mayınına bastı ve kolu ile bacağını kaybetti. Başka gidecek hiçbir yeri yok. Onun bize gelmesini ve bizimle yaşamasını istiyorum.

— Bunu duyduğuma çok üzüldüm oğlum, belki kalacak başka bir yer bulması için ona yardımcı olabiliriz

— O hayır, onun bizimle yaşamasını istiyorum.

— Oğlum, dedi babası

— Sen ne istediğinin farkında değilsin. Böyle büyük bir sorunu olan birisi bizi çok rahatsız eder. Bizim kendi hayatımız var ve böyle farklılığa izin veremeyiz. Bence sen eve gelmeli ve bu çocuğu unutmalısın. O kendi yaşamını devam ettirmenin bir yolunu bulacaktır.

O andan sonra, John telefonu kapattı. Anne ve babası ondan başka bir söz duymadılar...

Birkaç gün sonra, San Francisco polisinden bir telefon geldi. Oğullarının bir binadan düşerek öldüğünü söylediler. Polise göre intihardı. Anne ve baba telaşla uçağa binerek oğullarının teşhisini yapmak için San Francisco’daki teşhis morguna gittiler. John’u teşhis etmişlerdi. Ama gözleri fal taşı gibi açılarak...

Bilmedikleri bir şeyi fark ettiler. John un bir bacağı ve bir kolu yoktu

Alintidir.
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

selamün aleyüm
gerçekmi olmuş bu kardeşim...
üzüldüm...:(:(:(
selametle
nurus

nurus

Vealeykümselam..Bilmiyorum kardesim gercek mi..Ama gercek olmasa bile buna benzer birsürü gerceklr var maalesef...Allaha emanet olun..
aminenurselamün aleyüm
gerçekmi olmuş bu kardeşim...
üzüldüm...:(:(:(
selametle
nisa yagmur

nisa yagmur

Yeni Üye · 2 mesaj

çok üzücü bır olay gerçekten
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

ewet bunu duymuştum gerçek........
ESİLA NUR

ESİLA NUR

Kıdemli Üye · 159 mesaj

Ellerine sağlık :(
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

SLAMÜN ALYKÜM ÇOK GÜZELDİ EMEĞİNİZE SAĞLIK SLM WE DUA İLE
kişisel aktivite:Lütfen bu sayfadan çıkarken peygamber efendimiz h.z MUHAMMED (sav) e SALATU SELAM Okuyunuz.
son osm@nlı
nurus

nurus

Allah razi olsun..yüregine saglik..
ESİLA NUREllerine sağlık :(
nurus

nurus

vealeykümselam...Allah razi olsun..yüreginize saglik..aeolun..
hafizkiz, post: 671023, member: 13352SLAMÜN ALYKÜM ÇOK GÜZELDİ EMEĞİNİZE SAĞLIK SLM WE DUA İLE
kişisel aktivite:Lütfen bu sayfadan çıkarken peygamber efendimiz h.z MUHAMMED (sav) e SALATU SELAM Okuyunuz.
edebiyat

edebiyat

Üye · 25 mesaj

hayırlı akşamlar çok güzeldi .sağolun
tuğçe44

tuğçe44

Yeni Üye · 3 mesaj

allah razı olsun kardeşim çok güzeldi bu gerçek heralde ve egrçekten çok güzel yüreğine sağlık allah razı olsun
nurus

nurus

Hayirli aksamlar sizede..Allah razi olsun..sagolun..
edebiyathayırlı akşamlar çok güzeldi .sağolun
nurus

nurus

Allah hepmizden razi olsun kardesim.Bilmiyorum gercekmi yüreginzie saglik..Allaha emanet olun...
tuğçe44allah razı olsun kardeşim çok güzeldi bu gerçek heralde ve egrçekten çok güzel yüreğine sağlık allah razı olsun
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

selamun aleyküm kardeşim hikaye etkileyici ve ibret verici.Aslında istemediğimiz yadırgadımığız bir çok şeyin bigünde başımıza geleceğini düşünemiyoruz.Selametle kalınB)___
nurus

nurus

vealeykümselam.Evet Allah razi olsun..selametle...
Nevin_1982selamun aleyküm kardeşim hikaye etkileyici ve ibret verici.Aslında istemediğimiz yadırgadımığız bir çok şeyin bigünde başımıza geleceğini düşünemiyoruz.Selametle kalınB)___
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

çok etkilendim,ALLAH RAZI OLSUN.
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

Selamun Aleyküm Kardeşim Emeğine Sağlık .. Çok Üzücü Bir Olay Gerçekten .. :(

selametle ...

nurus

nurus

Allah hepimizden razi olsun..Allaha emanet olun..
s.s.sçok etkilendim,ALLAH RAZI OLSUN.
nurus

nurus

vealeykümselam...Yüregine saglik...Allaha emanet olun..selametle...
gecekondu, post: 671950, member: 74618Selamun Aleyküm Kardeşim Emeğine Sağlık .. Çok Üzücü Bir Olay Gerçekten .. :(

selametle ...
hayatısev

hayatısev

Kıdemli Üye · 171 mesaj

Daha önce okumuştum etkileyici bir hikaye gerçekten paylaşımın için

:T
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.