birseyin dogru oldugunu bildigim halde yanlis biliyorum diyerek kalkip söylemem
ama sorunun cevabi verildiginde aslinda benim bildigin seyin aynisi oldugunu anlarim
4.481 görüntülenme · 44 yanıt
ebralim, post: 676016, member: 69558Çocuklarıma karşı fazla sabırlı olamıyorum, hemen sinirleniyorum. Ama onlar da beni çileden çıkarana kadar uğraşıyor. Kesinlikle sinirlenmek istemiyorum.
yalnızımsevmediğim kişelerle aynı ortamda olunca çok sinirlenıyorum ... özellıkle teyzemı görünce ya bı ınsan bu kadar sevımsız suratsız olamaz ya... bazen alttan alayım dıyom ama dayanamıyorum... sözlerı zehır ya... bıde aynı bınada oturuyoruz gelde gıcık olma...dıyorum kı akrabayla ıyı gecınmek sevaptır... ama yok onunla kımse ıyı gecınemez.. kendıne ne sanıyo anlmıyorum zeka desen yok güzellik desen yok tip desen yok tatlı dıl yerıne zehir mübarek...
yalnızımsevmediğim Kişelerle Aynı Ortamda Olunca çok Sinirlenıyorum ... özellıkle Teyzemı Görünce Ya Bı ınsan Bu Kadar Sevımsız Suratsız Olamaz Ya... Bazen Alttan Alayım Dıyom Ama Dayanamıyorum... Sözlerı Zehır Ya... Bıde Aynı Bınada Oturuyoruz Gelde Gıcık Olma...dıyorum Kı Akrabayla ıyı Gecınmek Sevaptır... Ama Yok Onunla Kımse ıyı Gecınemez.. Kendıne Ne Sanıyo Anlmıyorum Zeka Desen Yok Güzellik Desen Yok Tip Desen Yok Tatlı Dıl Yerıne Zehir Mübarek...
CAN DOSTUAyni Bela Bendede Var Ağzimi Açtirmaz Huylarimi Eleştiri Oğlu Ondanda Beter Yüzüne Güler Kuyunu Kazar Iyilik Yapar Kötülük Bulursun Onda En çokta Kalp Kirmasi Var Allah Islah Eylesin Birde şu Sinirim Olmasa Ama üstüme çok Geliniyor. Her Dedikleri Olduğu Halde Yinede Yaranamazsin Böyle Kişlere Durduk Yere Kim Sinirlenir Ki Allah Yar Ve Yardimcimiz Olsun:(:(:(:(
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34797-bu-yonumu-sevmiyorum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.