bu yönümü sevmiyorum

4.481 görüntülenme · 44 yanıt

Paylaş:
imam_hatiplim

imam_hatiplim

Kıdemli Üye · 199 mesaj

herkez karsisindaki kişinin kötü yanini ve sevmedigi yanini söyler peki hiç kendinizin kötü ve sevmediginiz yaniniz yokmu hadi sevmedigimiz yönlerimizi yazalim ilk ben basliyorum

birseyin dogru oldugunu bildigim halde yanlis biliyorum diyerek kalkip söylemem
ama sorunun cevabi verildiginde aslinda benim bildigin seyin aynisi oldugunu anlarim
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

En ufak şeyde acayip derecede heyecanlanıyorum bazen bu aşırı dereceye kaçınca bayılıyorum işte bu yönümü hiç sevmiyorum.....

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
İMAM-HATİP'Lİ

İMAM-HATİP'Lİ

Aktif Üye · 62 mesaj

Ben En Ufak şeyde Kiziyorum Kalp Kiriyorum:(
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum
herkesi ıyı nıyetlı sanıyorum genelde olayları en son öğrenen ben oluyorum:(
acaba cok mu körüm ?
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

dilimden şikayetçiyim:)patavatsızım çoookk selametle kalın.
arzuersan

arzuersan

Kıdemli Üye · 140 mesaj

Çok kıskancım mağlesef :(
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

ben de çok önyargılıyım sonrada hemen pişman olurum bu yönümü hiç sevmiyorum
ebralim

ebralim

Üye · 19 mesaj

Çocuklarıma karşı fazla sabırlı olamıyorum, hemen sinirleniyorum. Ama onlar da beni çileden çıkarana kadar uğraşıyor. Kesinlikle sinirlenmek istemiyorum.
imam_hatiplim

imam_hatiplim

Kıdemli Üye · 199 mesaj

ebralim, post: 676016, member: 69558Çocuklarıma karşı fazla sabırlı olamıyorum, hemen sinirleniyorum. Ama onlar da beni çileden çıkarana kadar uğraşıyor. Kesinlikle sinirlenmek istemiyorum.

ne yalan diyim benim annemde öyle
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

ben de şu inadımı hiç sevmiom keci gibi mübarek..............
gül kokusu06

gül kokusu06

Kıdemli Üye · 441 mesaj

Herkez bi anda üstüme gelince acayip derecede sinirleniyorum...:A
yalnızım

yalnızım

Üye · 20 mesaj

sevmediğim kişelerle aynı ortamda olunca çok sinirlenıyorum ... özellıkle teyzemı görünce ya bı ınsan bu kadar sevımsız suratsız olamaz ya... bazen alttan alayım dıyom ama dayanamıyorum... sözlerı zehır ya... bıde aynı bınada oturuyoruz gelde gıcık olma...dıyorum kı akrabayla ıyı gecınmek sevaptır... ama yok onunla kımse ıyı gecınemez.. kendıne ne sanıyo anlmıyorum zeka desen yok güzellik desen yok tip desen yok tatlı dıl yerıne zehir mübarek...
imam_hatiplim

imam_hatiplim

Kıdemli Üye · 199 mesaj

yalnızımsevmediğim kişelerle aynı ortamda olunca çok sinirlenıyorum ... özellıkle teyzemı görünce ya bı ınsan bu kadar sevımsız suratsız olamaz ya... bazen alttan alayım dıyom ama dayanamıyorum... sözlerı zehır ya... bıde aynı bınada oturuyoruz gelde gıcık olma...dıyorum kı akrabayla ıyı gecınmek sevaptır... ama yok onunla kımse ıyı gecınemez.. kendıne ne sanıyo anlmıyorum zeka desen yok güzellik desen yok tip desen yok tatlı dıl yerıne zehir mübarek...

bendede ayni huy var ama naparsin sabretmek gerekiyor
fotoğrafçı

fotoğrafçı

Yeni Üye · 3 mesaj

bende aşırı heycanlanıyorum hele telefonla konuşurken gerçi karşıdakini görmüyosun ama yinede heycanlanıyorum
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

bende çok olumsuz düşünüyorum bu yüzden de hep kaybediyorum
CAN DOSTU

CAN DOSTU

Kıdemli Üye · 159 mesaj

yalnızımsevmediğim Kişelerle Aynı Ortamda Olunca çok Sinirlenıyorum ... özellıkle Teyzemı Görünce Ya Bı ınsan Bu Kadar Sevımsız Suratsız Olamaz Ya... Bazen Alttan Alayım Dıyom Ama Dayanamıyorum... Sözlerı Zehır Ya... Bıde Aynı Bınada Oturuyoruz Gelde Gıcık Olma...dıyorum Kı Akrabayla ıyı Gecınmek Sevaptır... Ama Yok Onunla Kımse ıyı Gecınemez.. Kendıne Ne Sanıyo Anlmıyorum Zeka Desen Yok Güzellik Desen Yok Tip Desen Yok Tatlı Dıl Yerıne Zehir Mübarek...

Ayni Bela Bendede Var Ağzimi Açtirmaz Huylarimi Eleştiri Oğlu Ondanda Beter Yüzüne Güler Kuyunu Kazar Iyilik Yapar Kötülük Bulursun Onda En çokta Kalp Kirmasi Var Allah Islah Eylesin Birde şu Sinirim Olmasa Ama üstüme çok Geliniyor. Her Dedikleri Olduğu Halde Yinede Yaranamazsin Böyle Kişlere Durduk Yere Kim Sinirlenir Ki Allah Yar Ve Yardimcimiz Olsun:(:(:(:(
imam_hatiplim

imam_hatiplim

Kıdemli Üye · 199 mesaj

CAN DOSTUAyni Bela Bendede Var Ağzimi Açtirmaz Huylarimi Eleştiri Oğlu Ondanda Beter Yüzüne Güler Kuyunu Kazar Iyilik Yapar Kötülük Bulursun Onda En çokta Kalp Kirmasi Var Allah Islah Eylesin Birde şu Sinirim Olmasa Ama üstüme çok Geliniyor. Her Dedikleri Olduğu Halde Yinede Yaranamazsin Böyle Kişlere Durduk Yere Kim Sinirlenir Ki Allah Yar Ve Yardimcimiz Olsun:(:(:(:(

amin ........
_Gebzeli Beyza_

_Gebzeli Beyza_

Kıdemli Üye · 118 mesaj

Durduk yere benim için özel ve değerli birşey aklıma geldiğinde heycanlanmaya sevmiyorum..Kalbim dayanmıyacak bir gün :)

Bazen agrasif oluyorummmmmmm :/
thrdrmml

thrdrmml

Üye · 31 mesaj

moralim çok çabuk bozuluyor... :(

ama çok da çabuk düzeliyor... :)
Mehmet Beşli

Mehmet Beşli

Aktif Üye · 96 mesaj

Nefsime bazen kontrol edememe
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.