leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Nevin_1982doğrusun kardeşim kandırıyorlar ama müslüman dediğin uyanık olmalı önüne sunulanı yeyip yutmamalı..Aslında tepemizdekileride makam mevkii diye kandırdılar başa getirdiler.peygamberimiz öylemi yaptı sağ elime güneşi solumada ayı verseniz yinede davamdan vazgeçmem dedi..Peki biz ne diyoruz şimdikilere izin vermiyorlar başta askeriye var...çatışma çıkar...
Saddam nasıl yaşadı nasıl öldü??ve onun halkı?ıraklılar hz hüseyini öldürdü..kuveytteki masum insanların öldürülmesine seyirci kaldı,kurtuluş savaşında ingilizlerin safında yer aldı...Belkide onların ceremesini çekiyorlardır..Tabii geçmişteki yaşanılmışlar kadınlara tecavüz edilmesini çoluk çocuk demeden insanların öldürülmesini gerektirmez.yada ettiklerini buldular deyip yardım etmemeyi gerektirmez... hayırlı geceler....
PEYGAMBER EFENDİMİZİN YAŞADIĞI MÜSLÜMANLIKLA ŞİMDİKİ YAŞANILAN MÜSLÜMANLIK NERDE İNSANLAR MAKAM MEVKİ PEŞİNDE KOŞUYORLAR PEYGAMEBER EFENDİMİZ İSTESEYDİ EN LÜKS İÇİNDE YAŞAR KIYAFETLER GİYERDİ AMA ÜMMETİ AÇKEN KENDİDE YERİNE GÖRE BİR HURMAYLA ORUÇ TUTAR ZAMANININ ÇOĞUNU ORUÇLU GEÇİRDİ. ŞİMDİ NERDE BİRDE İNSANLAR ÇALGILI DÜĞÜN YAPMIYORLAY ZİYAFETLER HARCANAN PARLAR DUABAİDE BİLMEM NERELERDE BALAYILAR HERKESİN ÖZEL HAYATI AMA İNSANLARIMIZ AÇ SEFİLLİK İÇİNDE YAŞARKEN ALLAH'TAN REVA MI ALLAH KİMSENİN HAKKINI KİMSEDE KOYMASIN NERDE MÜSLÜMANLIK OLAYLARIN BOTUNU BAŞKA YÖNLERE ÇEVİRİP İSTEDİKLERİNİ YAPIYORLAR MAALESEF ALLAH AFFETSİN İNSANIN BAŞINA NE GELİRSE DİLİ YÜZÜNDEN AMA İNSAN GÖZ GÖRE GÖRE DAYANAMIYOR HAKSIZLIKLARA ALAH SONUMUZU HAYIRLARA VESİLE ETSİN HAYIRLI BİR SAHİP GÖNDERSİN RABBİM TEZ ZAMANDA. MAKAM VE MEVKİNİ ŞIMARTTIĞI DEVLET ADAMININ ŞERLERİNDEN BİZLERİ KORUSUN.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.:(
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.