Müslüman Sayisi Ilk Kez Katolik'leri Geçtİ

2.302 görüntülenme · 29 yanıt

Paylaş:
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

VATİKAN dünyada Katolik'ten çok Müslüman olduğu ilk kez kabul etti.

Rahip Vittorio Formenti, Vatikan'ın isteğiyle her yıl hazırlanan istatistik kitabındaki 2006 yılı verilerini değerlendirirken “Dünya nüfusundaki artışla, Katolik nüfusundaki artış oranı aynı. Ancak tarihtee ilk kez, biz ilk sırada değiliz. Müslüman sayısı bizi geçti” dedi.

Verilerin Birleşmiş Milletler'den alındığını belirten Formenti, “Müslüman aileler daha çok çocuk yaparken, Katolik ailelerde çocuk sayısı giderek azalıyor. Böylece dünyada Katolik nüfusu yüzde 17.4'e ulaşıken, Müslümanlar yüzde 19.2'ye geldi. Tüm Hıristiyanları yüzdeye kattığımızda ise yüzde 33'e ulaşıyoruz” diye konuştu.
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

___-selamün aleyküm kardeşim bemin
ne güzel bir haber bende kübada toplu olarak islamiyeti şeçenleri duymuştum hamdolsun
rabbim nurunu tammalıyacak inşallah
selam ve dua ile____
Nevin_1982

Nevin_1982

aminenur___-selamün aleyküm kardeşim bemin
ne güzel bir haber bende kübada toplu olarak islamiyeti şeçenleri duymuştum hamdolsun
rabbim nurunu tammalıyacak inşallah
selam ve dua ile____

ve aleyküm selam.evet inşallah rabbim nurunu tamamlayacak bi gün selametle kalın canım sağolasın.
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

Selamunaleyküm ...
oh oh ne güzel bir haber nevincim
inşaallah bilinçli müslüman...
sayısı bin kat daha artsın...
sözde değil özde müslümanlık olsun heryerde...
Allaha emanet ol...:H
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
Nevin_1982

Nevin_1982

ve aleyküm selam meltemcim amin bencede önemli olan içi boş kof müslüman değilde az ve öz yaşadığının farkında olanlar gerek islama.selametle kalın.
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

çok şükür...sonunda zafer bizim olacak
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm Nevin ablacım.
Emeğinize sağlık. Allah c.c razı olsun.. Sevindim, elhamdülillah..Lakin, ben dünyadaki yahudilerin topu topu 6 milyonluk nüfuslarına rağmen ekonomiden sanata, ticaretten siyasete kadar her alandaki şeytani örgütlenmelerini ve dünyayı nasıl kana buladıklarını, yaydıkları fitneleri görünce marifeti sayının çokluğunda görmüyorum aslında. Onlar batıl davalarında bu kadar sadık ve kararlı iken, biz HAK olan davamızda sebat gösteremiyoruz..Burda bir tezat var. Önemli olan, bilinçsiz bir ''yığın'' olmaktansa, cesur, aksiyoner ve şuurlu bir kitle oluşturabilmek.. Yoksa azlar, Allah c.c'nin lütfu keremiyle çoklara çoğu kez galip gelebilmişlerdir.. Rahman c.c tüm müslümanları uyandırsın inşallah.. Selam ve baki dualarımla En Emin'e emanetimsiniz ablacım..B)
Nevin_1982

Nevin_1982

aliye_aliye
Selamün Aleyküm Nevin ablacım.

Emeğinize sağlık. Allah c.c razı olsun.. Sevindim, elhamdülillah..Lakin, ben dünyadaki yahudilerin topu topu 6 milyonluk nüfuslarına rağmen ekonomiden sanata, ticaretten siyasete kadar her alandaki şeytani örgütlenmelerini ve dünyayı nasıl kana buladıklarını, yaydıkları fitneleri görünce marifeti sayının çokluğunda görmüyorum aslında. Onlar batıl davalarında bu kadar sadık ve kararlı iken, biz HAK olan davamızda sebat gösteremiyoruz..Burda bir tezat var. Önemli olan, bilinçsiz bir ''yığın'' olmaktansa, cesur, aksiyoner ve şuurlu bir kitle oluşturabilmek.. Yoksa azlar, Allah c.c'nin lütfu keremiyle çoklara çoğu kez galip gelebilmişlerdir.. Rahman c.c tüm müslümanları uyandırsın inşallah.. Selam ve baki dualarımla En Emin'e emanetimsiniz ablacım..B)

ve aleyküm selam cancağazım:)evet katılıyorum sana ammavelakin şöyle bir durum var yahudiler tek başlarına değiller nerdeyse bütün dünya onlara destek veriyor yada sessiz sedasız izliyorlar.gerçi bizde aynı konumdayız.Hani avrupa birliği gibi bizde islam birliği kursak bi birleşsek...gerçi kuruldu ama sürdüren kim...katkın için çok teşekkür ederim kardeşim.
Nevin_1982

Nevin_1982

tufan_78çok şükür...sonunda zafer bizim olacak
B)__________
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

Selamünaleyküm...kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...RABBİM gaflet uykusunda olanları uyandırsın...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
Nevin_1982

Nevin_1982

ve aleyküm selam rabbim sizdende razı olsun inşaallah.selametle kalın
NSBBZN

NSBBZN

Kıdemli Üye · 462 mesaj

selamun aleyküm...
çok güzel bi haber paylaşımınız için Rabbim razı olsun
selam ve daimi dua ile...
müslümanlığı dört dörtlük yaşama ümidiyle inşallah.....
Allah’ım nurumu artır , bana nur ver ve benim için bütün nurları içine alan büyük bir nur ihsan eyle...
Nevin_1982

Nevin_1982

ve aleyküm selam rabbim sizdende razı olsun inşaallah.selametle kalın.duanızada amin diyorum.
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm canım kardeşim çok müjdeli bir haber ALLAH CC senden razı olsun inşallah :H

buda senin için
Nevin_1982

Nevin_1982

Ve Aleyküm Selam Sağol Keşke Ne Göndermişsin Bana Bide Görseydim:)rabbim Sizdende Razi Olsun

Bu Arada Chpli önder Savi Kiniyorum Allah Akil Fikir Ve Iman Nasip Etsin Tez Zamanda Ayrica Ona Oy Veren "müslüman"insanlarada....
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum
şükürler olsun
allah daım etsın amın
allaha emanet ol kardeşım
Nevin_1982

Nevin_1982

Ve Aleyküm Selam Gülnisa Ablacim Selametle Kalin Inşaallahb)
selimoğlu

selimoğlu

Mübarek Üye · 504 mesaj

Sevindirici bir haber, ancak; sayısal üstünlükten çok, siyasal üstünlük günümüzde daha etkili oluyor...Bir avuç israil koskoca arapyarımadasını titretiyor...
Nevin_1982

Nevin_1982

selimoğluSevindirici bir haber, ancak; sayısal üstünlükten çok, siyasal üstünlük günümüzde daha etkili oluyor...Bir avuç israil koskoca arapyarımadasını titretiyor...
evet haklısınız onlar davalarında yürüyor ve birlik oluşturmuşlar bizse ayrı gayrıyız ve destek çıkmıyoruz dinkardeşlerimize.Bunun hesabıda birgün sorulcak bize.çok sağol kardeşim.B)
selimoğlu

selimoğlu

Mübarek Üye · 504 mesaj

Nevin_1982evet haklısınız onlar davalarında yürüyor ve birlik oluşturmuşlar bizse ayrı gayrıyız ve destek çıkmıyoruz dinkardeşlerimize.Bunun hesabıda birgün sorulcak bize.çok sağol kardeşim.B)

Bir hesap verecek varsa O,da araplar..nedeni malum........
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.