<<Cafe Forum İslamiyet>>
111.232 görüntülenme · 1.422 yanıt
**RaNa**ayyy cayımıda cok gormuşş :D:D tamam tamam ben hesabına yollarım parayı abı :D
parayı çek senetle almıyoruz:D
Gül Berrakimsenin cayini kotuledigi yok ama hep cay veriyorsun :D
hindistan uzak sene bir çay geliyor :D:D
**RaNa**ayyy cayımıda cok gormuşş :D:D tamam tamam ben hesabına yollarım parayı abı :D
kimsenin cok gordugu yok ama burasida beles islemiyor dimi :Dhep paran pesin degilse boyle bir cafe de ne isin var burasi ozel muessese:D
.................
**RaNa**oh goren sahılde içiyoz sanır :D çok yuksek :D ben dusuruyorum fıyatı :D
tabiya ne sandin:D
.................
Zindanda_Mahkumparayı çek senetle almıyoruz:D
hindistan uzak sene bir çay geliyor :D:D
burasi istanbul :D
.................
**RaNa**cok saol behıye ya :D iyi yetiştin
her daim sen cagir kosarak gelirim:)
.................
**RaNa**ya ben nasıl parayı vereyım :D net yluylamı sızde :D
cok yuksek kabul etmıyorum :D
neyi yuksek ya altarifi 5 ytl fazla geliyorse ince belli bardakta ic 3 ytl ver alalala:D
.................
Gül Berraneyi yuksek ya altarifi 5 ytl fazla geliyorse ince belli bardakta ic 3 ytl ver alalala:D
olurmu hıç oyle ben zaten hep fıncan tercıh ederımde zındanda mahkum abıye zor olmasın dıye soylemıyodum :D
iyi kacin bakayim sonra hesaplasiriz:D
yanliz sureki cay olmaz nt ac ne tur icecekler var ogren garson olmuyor boyle sayende itibarim kalmicak:D
yanliz sureki cay olmaz nt ac ne tur icecekler var ogren garson olmuyor boyle sayende itibarim kalmicak:D
.................
Gül Berraiyi kacin bakayim sonra hesaplasiriz:D
cafeyi kapatıyoruz lütfen dışarı:D:D
Zindanda_Mahkumcafeyi kapatıyoruz lütfen dışarı:D:D
tamam dur be hem sana ne oluyor hadini bil bakayim patronum ben :D:D
anlasilan bu ise ihtiyacin yok senin var git yoluna:D
.................
Gül Berratamam dur be hem sana ne oluyor hadini bil bakayim patronum ben :D:D
anlasilan bu ise ihtiyacin yok senin var git yoluna:D
temizlik yapcam anlaşılan bir tanede patron temizlencek:a31: :D:D
Zindanda_Mahkumtemizlik yapcam anlaşılan bir tanede patron temizlencek:a31: :D:D
guvenlik hemen buraya gelin, bildirin su hadini, bilmeyen insana anlasilan fazla kasiniyor:D
.................
Gül Berra, post: 1456989, member: 110203guvenlik hemen buraya gelin, bildirin su hadini, bilmeyen insana anlasilan fazla kasiniyor:D
müşteri gelmiyor olayda çıkmadı için güvenlikleri işten çıkardım:D birisi çok konuşuyor galiba kim o?:D
**RaNa**ah bır açım bır ac :) neredesınız cay degıl yemek istıyorum ben ::D:D
Yemeğimiz yok cafede sadece tost var:D

çayımdan bıktınız :D
yeni içeceğimiz:)

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34685-cafe-forum-islamiyet · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.