Hakikat Damlalari Vecizeler

1.346 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
al_muallim

al_muallim

Kıdemli Üye · 110 mesaj

''ZAMAN GÖSTERDİ Kİ, CENNET UCUZ DEĞİL; CEHENNEM DAHİ LÜZUMSUZ DEĞİL.''(MEKTUBAT-HAKİKAT ÇEKİRDEKLERİ)
al_muallim

al_muallim

Kıdemli Üye · 110 mesaj

''İman, insanı insan eder; belki, insanı sultan eder. öyle ise, insanın vazife-i asliyesi iman ve duadır.''
al_muallim

al_muallim

Kıdemli Üye · 110 mesaj

SELAMUN ALEYKUM DİN KARDEŞLERİM GÜZEL VE MANİDAR SÖZLERİ PAYLAŞMAK İÇİN YENİ BİR KONU AÇTIM SİZDEN GELECEKLERİ BEKLİYORUM...DUANIZI EKSİK ETMEYİN...
gulden_90

gulden_90

Üye · 32 mesaj

KUR-AN HEM ZİKİRDİR, HEM FİKİRDİR, HEM HİKMETTİR, HEM İLİMDİR, HEM HAKİKATTIR, HEM ŞERİATTIR, HEM SADIRLARA(GÖNÜLLERE) ŞİFA, MÜMİNLERE HÜDA(HİDAYET VESİLESİ)VE RAHMETTİR. mesnevi-i nuriye
al_muallim

al_muallim

Kıdemli Üye · 110 mesaj

“İslâmiyet güneş gibidir üflemekle sönmez. Gündüz gibidir: göz yummakla gece olmaz. Gözünü kapayan, yalnız kendine gece yapar.”
al_muallim

al_muallim

Kıdemli Üye · 110 mesaj

***Senin başına gelen zulümler ve müsibetlerin altında kaderin adaleti var. İnsanlar, senin yapmadığın bir işle sana zulüm ediyorlar. Fakat, kader senin gizli hatalarına binaen, o müsibet eliyle seni hem terbiye, hem hatana kefaret ediyor.***
(BEDİÜZZAMAN)
al_muallim

al_muallim

Kıdemli Üye · 110 mesaj

***Ateşin kuru odunu yakması, insanın sevaplarını mahvetmekte gıybetten daha sür'atlı değildir.***
al_muallim

al_muallim

Kıdemli Üye · 110 mesaj

***Yarın elbet bizim, elbet bizimdir;
Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!.. ***
(N F K)
al_muallim

al_muallim

Kıdemli Üye · 110 mesaj

***Volkan gibi lav atmış,ne susmuş ne sönmüşüm.
Ben bu iman uğruna çılgınlara dönmüşüm. ***

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.