Eğer Siteden Kaynaklanan Bir Sorun Varsa Site Yöneticilerinden Rica Ediyorum Bu Sorunu Ortadan Kaldirmaya çalişsinlar..selametle Herkese..
Siteye Giremiyorum.............
1.400 görüntülenme · 10 yanıt
selamün Aleyküm Arkadaşlar .ben Siteye Uzunca Bir Süredir Giremiyoerum.yani Bu Gün Mesela Ilk Defa şuan Açiliyor.acaba Benimle Ayni Sorunu Yaşayan Var Mi?
Eğer Siteden Kaynaklanan Bir Sorun Varsa Site Yöneticilerinden Rica Ediyorum Bu Sorunu Ortadan Kaldirmaya çalişsinlar..selametle Herkese..
ÂNI YAŞA...
sayın site yöneticisi bu aralar siteye girmekte ciddi sıkıntı yaşıyoruz .lütfen bir çözüm bulun..zaten benim çok kısıtlı vaktim oluyor..o kadarcık vakitte de giremiyorum..
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK, post: 666105, member: 37970selamün Aleyküm Arkadaşlar .ben Siteye Uzunca Bir Süredir Giremiyoerum.yani Bu Gün Mesela Ilk Defa şuan Açiliyor.acaba Benimle Ayni Sorunu Yaşayan Var Mi?
selamün aleyküm bende bugün bir türlü giremedim
aleykume selam
evet bendede aynı sorun var bende değilde sanki sitede bi sorun var :)
hazır mesaj yazmışken a.ömnülün resimlerşini ekleyeyim

canım abim

nur yüzlü abim

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bir Günah Ki 1 :.
evet bendede aynı sorun var bende değilde sanki sitede bi sorun var :)
hazır mesaj yazmışken a.ömnülün resimlerşini ekleyeyim

canım abim

nur yüzlü abim

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bir Günah Ki 1 :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
:Ksağol ekremcim zaten senin iletini okudum mu artık gözlerim kesinlikle abdurrahman önülü arıyor..abdurrahman önül diyince seni,ekrem diyin de abdurrahman önülü hatırlıyorum..:K:K
ÂNI YAŞA...
Bende sabah girmiştim çıkış yapamadan kapandı az önce girebildim bi sorun vardı sanırım geldimki hala burdayım:G
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34517-siteye-giremiyorum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Foruma giremiyorum, yardım edinnnn Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- siteye yazmamın amacı Tanışma Köşesi 12 cevap
- Bende bu siteye yeni katildim Tanışma Köşesi 10 cevap
- SiTEYE ViDYO-RESiM YÜKLEMEK -tüm sitelerden- Bilgisayar Destek 27 cevap
- Ben gidiyorum.artik siteye girmicem yasak çünkü Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 27 cevap
- Siteye Her Girdiğimizde Selam Alıp Verelim Nasihatler 109 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.