Siteye Giremiyorum.............

1.400 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

selamün Aleyküm Arkadaşlar .ben Siteye Uzunca Bir Süredir Giremiyoerum.yani Bu Gün Mesela Ilk Defa şuan Açiliyor.acaba Benimle Ayni Sorunu Yaşayan Var Mi?
Eğer Siteden Kaynaklanan Bir Sorun Varsa Site Yöneticilerinden Rica Ediyorum Bu Sorunu Ortadan Kaldirmaya çalişsinlar..selametle Herkese..
ÂNI YAŞA...
MAZLUMkul

MAZLUMkul

Mübarek Üye · 940 mesaj

s.a. Evet kardeşim bende giremedim,
ancak bu aralar sık olmaya başladı, herhalde yöneticiler bir çözüm bulacaklardır
Selametle....
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm

Evet bu aralar sık olmaya başladı aksi gibi bugün dua gecemiz var listeyi alamayan kardeşlerimiz oldu çok üzüldüler bari akşam saatlerinde çalışsınlar
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

evet o dertten bende muzdaribim..bugün bende giremedim uğraştım okadar en sonunda bıraktım az önce girdim ve açıldı.bu aralar oluyo böyle...inaLLAH bi çözüm bulurlar...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

sayın site yöneticisi bu aralar siteye girmekte ciddi sıkıntı yaşıyoruz .lütfen bir çözüm bulun..zaten benim çok kısıtlı vaktim oluyor..o kadarcık vakitte de giremiyorum..
ÂNI YAŞA...
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

tevbeYA-HAK, post: 666105, member: 37970
selamün Aleyküm Arkadaşlar .ben Siteye Uzunca Bir Süredir Giremiyoerum.yani Bu Gün Mesela Ilk Defa şuan Açiliyor.acaba Benimle Ayni Sorunu Yaşayan Var Mi?

Eğer Siteden Kaynaklanan Bir Sorun Varsa Site Yöneticilerinden Rica Ediyorum Bu Sorunu Ortadan Kaldirmaya çalişsinlar..selametle Herkese..

selamün aleyküm bende bugün bir türlü giremedim
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

aleykume selam
evet bendede aynı sorun var bende değilde sanki sitede bi sorun var :)

hazır mesaj yazmışken a.ömnülün resimlerşini ekleyeyim

canım abim

nur yüzlü abim

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bir Günah Ki 1 :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

:Ksağol ekremcim zaten senin iletini okudum mu artık gözlerim kesinlikle abdurrahman önülü arıyor..abdurrahman önül diyince seni,ekrem diyin de abdurrahman önülü hatırlıyorum..:K:K
ÂNI YAŞA...
Rabia-Adeviye

Rabia-Adeviye

Kıdemli Üye · 319 mesaj

Bende sabah girmiştim çıkış yapamadan kapandı az önce girebildim bi sorun vardı sanırım geldimki hala burdayım:G
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm

Sorunlar devam ediyo 2 saattir girmedim şimdi girdim İnşaAllah bian önce düzelir.

Selametle
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

s.a siteye ben de giremedim.İNŞAALLAH yönetim kalıcı çözüm bulur.selametl...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.