gülmeye mi ihtiyacınız var?buyrun o halde...
8.484 görüntülenme · 72 yanıt
Selamün aleyküm...Gerçekten o kaleciye çok güldüm...Emeğinize sağlık :D
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
inci ikra, post: 665893, member: 54443ya allah razı olsun senden çok güzel bunlar tanışmak isterim senle ebru
girersen bana bi mesaj yaz
hııııım düşünmem lazım..... şaka şaka olur kardeşim tanışalım ben Malatya'dan Ebru...
inci ikraebru çok espirili bi insana benziyosun şuan sitedesin değilmi
sen benim foruma burası dini site elişlerinin ne işi var yazmışsın..şimdi sana soryorum burası tanışma arkadaşlık sitesimi.....benden o forumda özür dileyeceksin....bidaha ahddini bilde konuş...
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
Kardeşim abla çok haklı kusura bakma sohbetimizi burda sonlandıralım tmm mı güzel kardeşim...
ya özür dilerim ben dün üye oldum ben o zaman bu sitede sadece islami şeylerin yazınlandığını sanıyodum ama öyle değilmiş mübarek herşey var bu sitede ve benimki elişinden farklı ve daha hayırlı hakkını helel et yani diyorumki elişilerini yayınlayacağın başka sitelerde var ama karıştığım için üzgünüm
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34487-gulmeye-mi-ihtiyaciniz-var-buyrun-o-halde · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.