sevvalmina, post: 678951, member: 49515semerkant yayınlarının edep ya hu adlı bir kitabı var herkesin okumasını tavsiye derim
_________teşekkür ederim kardeşim
selam ve dua ile____
10.248 görüntülenme · 78 yanıt
sevvalmina, post: 678951, member: 49515semerkant yayınlarının edep ya hu adlı bir kitabı var herkesin okumasını tavsiye derim
Delete
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Edep bir tac imiş Nur-u Hüda’dan
Giy ol tacı, emin ol her beladan
Allah razı olsun kardeşim,
Emeğinize sağlık,
Selam ve baki dua ile kalın.

Nevin_1982Bazı insanların dışı hoştur, ama içi boştur. Bu kimseler, insanların gördüğü işlere çok önem verirler, fakat işin asıl kısmını ihmal ederler.
amineciğim nasılsın?
aminenurhamdolsun hamdolsun seni gördüm daha iyi oldum cannn teşekkür ederim
canım sen nasılsın bu aralar yogunum fazla giremiyorum siteye
hayırla kalınız güzellik :a07:( ya bu simili elinde çicek var çiçek veriyor sanıyorum öylemi bunları çözene kadar olmadık yerlerde olmadık simili. kullanacagız sanırırsam galiba zannedersem :):))

nuresmaEdepli insan, hakkını ararken hak yemez. Kendisini savunurken, düşmanına haksızlık etmez. Haksız ise, nefsine yan çıkmaz, hakka boyun eğer, karşı tarafı tasdik eder. Haklı ve güçlü iken yapacağı iki şey vardır. Ya af, ya adalet. Ötesi, edebe sığmaz.
Kalbi sıhhatli ve güzel olan kimsenin işleri sağlam ve güzel olur. Kalbi hasta olan kimsenin ise, işleri sakat ve bozuk olur.
selamun aleykum,
çok beğenerek okudum, Rabbim anlamayı ve hayata aksettirmeyi nasip etsin.
gerçekten de hastalık diyoruz ama aklımıza geçici olan bedenimiz geliyor. asıl yeri unutuyoruz malesef, kalbimizi...
Allah razı olsun, selam ve dua ile...
esadbeyEdep ve güzel ahlâk bir bütündür
ALLAH RAZI OLSUN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34354-edep-taci · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.