Selamun Aleykümm... Herkese Hayirli Akşamlar.... Siteye Uzun Zamandir Gelemiom özledim Yaa:( Işlerin Yoğunluğundan Dolayi Gelemiomm...... Nesrin Ablam Kardeşin Askerden Geldimi Merak Ettimde:) Gelmiş Olmali Benimle Sayiyodum çünkü Dime Ablam:) Rabbim Bütün Askerlerimizi Ailelerine Kavuşturmayi Nasip Eylesinnn... Gerçekten çok Zormuşş.. Seneyede Nasipse Kardeşim Gidiooo Allah Hepsinin Yardimcisi Olsun Allaha Emanet Olun.. Hayirli Akşamlar...
Nesrin_77 ablama:)
640 görüntülenme · 2 yanıt
Aleyküm selam kardeşim.
Şükürler olsun kardeşim pazar günü geldi .
Cenabı hak bütün asker kardeşlerimize gittikleri gibi dönmeyi nasip etsin, Allah ( cc ) yar ve yardımcıları olsun.
Uzun süredir bende giremiyorum siteye yazını yeni gördüm hakkını helal et kardeşim.
Senin beklediğin döndü sanıyorum, gözün aydın olsun. :)
Kardeşinede hayırlısı ile gidip dönmek nasip olsun şimdiden.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
Şükürler olsun kardeşim pazar günü geldi .
Cenabı hak bütün asker kardeşlerimize gittikleri gibi dönmeyi nasip etsin, Allah ( cc ) yar ve yardımcıları olsun.
Uzun süredir bende giremiyorum siteye yazını yeni gördüm hakkını helal et kardeşim.
Senin beklediğin döndü sanıyorum, gözün aydın olsun. :)
Kardeşinede hayırlısı ile gidip dönmek nasip olsun şimdiden.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
selamun aleykümmmm... sağol ablam evet döndü seninde gözün aydın şimdi bu ayın 21 de ablamın kaynı gidecek ona çok üzülüyorummm babasız bide kimsesiz gibi bişi o gelecek kardeşim gidecek Rabbim hepsinin yardımcısı olsunn...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34299-nesrin-77-ablama · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.