tebrikler galatasaray

692 görüntülenme · 2 yanıt

Paylaş:
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

s a arkadaşlar her nekadar sitemize uymasada yazmadan edemedim.

şampiyon galatasaray
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

a.s tebrikler abi...ama bir bjkli olarak yönetimin hataları olmasa ve hakemler biraz insaflı olsa biz olabilirdik.beşiktaşın bu yılı UNV ÖGRENCİLERİNE tez olmalı bir takım sampiyonlugu nasıl verir.bakınız fb-bjk maçı,bakınız gs-bjk maçı,bakınız b.b ank-bjk maçı,bakınız bjk-sivas maçı zoruma giden o yoksa galatasarayın sampiyonluguna bir şey demiyorum.fener mental olarak bitti hedef tüketmenin kurbanı oldu.bir bjkli olarak en iyi kadro ve oyunu bu sene yinede fb'nin oynadıgını düşünüyorum.
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

leventbjkcarsia.s tebrikler abi...ama bir bjkli olarak yönetimin hataları olmasa ve hakemler biraz insaflı olsa biz olabilirdik.beşiktaşın bu yılı UNV ÖGRENCİLERİNE tez olmalı bir takım sampiyonlugu nasıl verir.bakınız fb-bjk maçı,bakınız gs-bjk maçı,bakınız b.b ank-bjk maçı,bakınız bjk-sivas maçı zoruma giden o yoksa galatasarayın sampiyonluguna bir şey demiyorum.fener mental olarak bitti hedef tüketmenin kurbanı oldu.bir bjkli olarak en iyi kadro ve oyunu bu sene yinede fb'nin oynadıgını düşünüyorum.

s a kardeşim haklı olabilirsin.. senin düşüncendir saygı duyarım..

sizide tebrik ederim avrupada bizi yalnız bırakmadınız...
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.