tebrikler galatasaray
692 görüntülenme · 2 yanıt
a.s tebrikler abi...ama bir bjkli olarak yönetimin hataları olmasa ve hakemler biraz insaflı olsa biz olabilirdik.beşiktaşın bu yılı UNV ÖGRENCİLERİNE tez olmalı bir takım sampiyonlugu nasıl verir.bakınız fb-bjk maçı,bakınız gs-bjk maçı,bakınız b.b ank-bjk maçı,bakınız bjk-sivas maçı zoruma giden o yoksa galatasarayın sampiyonluguna bir şey demiyorum.fener mental olarak bitti hedef tüketmenin kurbanı oldu.bir bjkli olarak en iyi kadro ve oyunu bu sene yinede fb'nin oynadıgını düşünüyorum.
leventbjkcarsia.s tebrikler abi...ama bir bjkli olarak yönetimin hataları olmasa ve hakemler biraz insaflı olsa biz olabilirdik.beşiktaşın bu yılı UNV ÖGRENCİLERİNE tez olmalı bir takım sampiyonlugu nasıl verir.bakınız fb-bjk maçı,bakınız gs-bjk maçı,bakınız b.b ank-bjk maçı,bakınız bjk-sivas maçı zoruma giden o yoksa galatasarayın sampiyonluguna bir şey demiyorum.fener mental olarak bitti hedef tüketmenin kurbanı oldu.bir bjkli olarak en iyi kadro ve oyunu bu sene yinede fb'nin oynadıgını düşünüyorum.
s a kardeşim haklı olabilirsin.. senin düşüncendir saygı duyarım..
sizide tebrik ederim avrupada bizi yalnız bırakmadınız...
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34297-tebrikler-galatasaray · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- KatrePare'm Tebrikler... ((; Kutlama ve Tebrik Mesajları 15 cevap
- Muhtazaf Abi Tebrikler (; Kutlama ve Tebrik Mesajları 16 cevap
- KaLBuN_KeSiR Kardeşim Tebrikler (; Kutlama ve Tebrik Mesajları 42 cevap
- Tebrikler Akıncı T/İHA👏 Gündem 5 cevap
- melankolik5288 Kardeşim Tebrikler.... Kutlama ve Tebrik Mesajları 28 cevap
- TEBRİKLER Sayın Yöneticimiz, Erkan Kardeşimiz... Kutlama ve Tebrik Mesajları 16 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.