aliye_aliyeSelamün Aleyküm gül gönüllü hocam.
Emeğinize, ellerinize ve güzel gönlünüze sağlık olsun inşallah.. Çok güzel bir şiirdi yine.. Geçmişe özlemi ne de güzel anlatmışsınız.. Allah c.c razı olsun.. İnsan, zamanı hep tutmak ister; lakin onu tutabilmek mümkün değil.. Ama zaman için yapılacak birçok şey var. Örneğin, her anımızı diğerinden daha güzel kılabilmek.. Geçmiş, bir daha gelmemek üzere gitti; gelecek ise kocaman bir meçhul.. Bizlere kalan ve güzelleştirebileceğimiz zaman, sadece şimdisi.. Şimdiyi en güzel şekilde kullanabilirsek, geçmişler de güzel olacaktır.. Zaman hızla eriyip giden çok değerli bir nakit.. Öylesine değerlidir ki, ilkesi ''ya hep, ya hiç''tir.. Zaman, kendisini tümüyle verir, ondan kredi veya borç almak mümkün değil..Ya ziyan olacak o nakit, ya da en güzel şekilde kullanılacak..Saklayıp, sonra kullanmak gibi bir lüks de sunmuyor insanoğluna.. Rabbimiz c.c tüm zamanlarımızı en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin bizlere.. O sermayenin kıymetini bilmek duası ile.. Beğeniyle okuduğum çok güzel şiirlerinizdendi değerli hocam..Rabbimiz c.c güzel gönlünüzce versin her güzelliği size inşallah..Dualarımda daimsiniz inşallah..Miniklerime selam ve sevgilerimle En Emin'e emanetimsiniz değerli hocam..Hayırlı ve bereketli günler olsun inşallah.B)B)
aleykumelam guzel yureklı kardeşım
şu yorumlarını okuyunca ınan kı cok mutlu oluyorum
allah razı olsun
geçmış geçmışte kalmıştır
guzel bır şekılde anabılmak bıle ne mutlu dıyorum
allah bızere geleceğımızı geçmışımızden cok daha hayırlı nasıp etsın
ınşaallah geçmışe baktığımızda şu an kı gunlerımız cok daha guzel dıyebılırız bunu tum kalbımle dılıyorum
allaha emanet ol selam ve dua ıleB)