Tutabilseydim

2.224 görüntülenme · 32 yanıt

Paylaş:
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

tutabilseydim

aklıma gelir bazen
nasılda gectı yıllar
tutabılseydım keşke
cocukluğumu ve gençlığımı

ne basitti o zamanlar
hayatta kı küçük sorunlar
gereksız yaşlar
geçmışı özlerim

aklıma gelir bazen
bazen değil gıtmez kı hiç
dostluklar ve sevgiler
unutlur mu hiç

ne güzeldi ah derim
kare kare gelir önüme
her anını bır daha yaşarım
şu boş olan yüreğimde

aklıma gelir hep
ne güzel geçmişti derim
o anları tekrar yaşamak icin
neler neler veriririm

gülnisa
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

o anları tekrar yaşamak için neler verirdim neler....
elinize sağlık...
selametle....
gülnisa

gülnisa

s.s.so anları tekrar yaşamak için neler verirdim neler....
elinize sağlık...
selametle....

selamunaleykum kardeşım
allah razı olsun
allaha emanet ol
selam ve dua ıle
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

selameun aleyküm gülnisa abla emeğine yüreğine sağlık ben çocuk olmak istermiyim bilmiyorum şahsen!!!selametle kalın
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

s.a kardeşim ewt ya ne çabuk geçti hayat işte ona göre davranmak lazım maalesef o günleri artık yaşayamayız olsun hatırlamak ta güzel allaha emanet olun
gülnisa

gülnisa

Nevin_1982selameun aleyküm gülnisa abla emeğine yüreğine sağlık ben çocuk olmak istermiyim bilmiyorum şahsen!!!selametle kalın

aleykumselam kardeşim
hep cocuk olmak değılde
geçmıştekı guzel gunlere ozlem
allaha emanet ol
selam ve dua ıle
gülnisa

gülnisa

neslihantozans.a kardeşim ewt ya ne çabuk geçti hayat işte ona göre davranmak lazım maalesef o günleri artık yaşayamayız olsun hatırlamak ta güzel allaha emanet olun

aleykumselam guzel kek yapan kardeşım
evet yaşandı ve guzel anılerı kaldı
allaha emanet ol
selam ve dua ıle
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

afiyet olsun - Blogcu burası benim bloğum ziyaret edersen sevinirim allaha emanet ol
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm gül gönüllü hocam.
Emeğinize, ellerinize ve güzel gönlünüze sağlık olsun inşallah.. Çok güzel bir şiirdi yine.. Geçmişe özlemi ne de güzel anlatmışsınız.. Allah c.c razı olsun.. İnsan, zamanı hep tutmak ister; lakin onu tutabilmek mümkün değil.. Ama zaman için yapılacak birçok şey var. Örneğin, her anımızı diğerinden daha güzel kılabilmek.. Geçmiş, bir daha gelmemek üzere gitti; gelecek ise kocaman bir meçhul.. Bizlere kalan ve güzelleştirebileceğimiz zaman, sadece şimdisi.. Şimdiyi en güzel şekilde kullanabilirsek, geçmişler de güzel olacaktır.. Zaman hızla eriyip giden çok değerli bir nakit.. Öylesine değerlidir ki, ilkesi ''ya hep, ya hiç''tir.. Zaman, kendisini tümüyle verir, ondan kredi veya borç almak mümkün değil..Ya ziyan olacak o nakit, ya da en güzel şekilde kullanılacak..Saklayıp, sonra kullanmak gibi bir lüks de sunmuyor insanoğluna.. Rabbimiz c.c tüm zamanlarımızı en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin bizlere.. O sermayenin kıymetini bilmek duası ile.. Beğeniyle okuduğum çok güzel şiirlerinizdendi değerli hocam..Rabbimiz c.c güzel gönlünüzce versin her güzelliği size inşallah..Dualarımda daimsiniz inşallah..Miniklerime selam ve sevgilerimle En Emin'e emanetimsiniz değerli hocam..Hayırlı ve bereketli günler olsun inşallah.B)B)
gülnisa

gülnisa

aliye_aliye
Selamün Aleyküm gül gönüllü hocam.
Emeğinize, ellerinize ve güzel gönlünüze sağlık olsun inşallah.. Çok güzel bir şiirdi yine.. Geçmişe özlemi ne de güzel anlatmışsınız.. Allah c.c razı olsun.. İnsan, zamanı hep tutmak ister; lakin onu tutabilmek mümkün değil.. Ama zaman için yapılacak birçok şey var. Örneğin, her anımızı diğerinden daha güzel kılabilmek.. Geçmiş, bir daha gelmemek üzere gitti; gelecek ise kocaman bir meçhul.. Bizlere kalan ve güzelleştirebileceğimiz zaman, sadece şimdisi.. Şimdiyi en güzel şekilde kullanabilirsek, geçmişler de güzel olacaktır.. Zaman hızla eriyip giden çok değerli bir nakit.. Öylesine değerlidir ki, ilkesi ''ya hep, ya hiç''tir.. Zaman, kendisini tümüyle verir, ondan kredi veya borç almak mümkün değil..Ya ziyan olacak o nakit, ya da en güzel şekilde kullanılacak..Saklayıp, sonra kullanmak gibi bir lüks de sunmuyor insanoğluna.. Rabbimiz c.c tüm zamanlarımızı en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin bizlere.. O sermayenin kıymetini bilmek duası ile.. Beğeniyle okuduğum çok güzel şiirlerinizdendi değerli hocam..Rabbimiz c.c güzel gönlünüzce versin her güzelliği size inşallah..Dualarımda daimsiniz inşallah..Miniklerime selam ve sevgilerimle En Emin'e emanetimsiniz değerli hocam..Hayırlı ve bereketli günler olsun inşallah.B)B)

aleykumelam guzel yureklı kardeşım
şu yorumlarını okuyunca ınan kı cok mutlu oluyorum
allah razı olsun
geçmış geçmışte kalmıştır
guzel bır şekılde anabılmak bıle ne mutlu dıyorum
allah bızere geleceğımızı geçmışımızden cok daha hayırlı nasıp etsın
ınşaallah geçmışe baktığımızda şu an kı gunlerımız cok daha guzel dıyebılırız bunu tum kalbımle dılıyorum
allaha emanet ol selam ve dua ıleB)
gülnisa

gülnisa

selamunaleykum
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

aklıma gelir hep
ne güzel geçmişti derim
neler neler veriririm

selamün aleyküm kardeşim eline gönlüne sağlık cok güzel dile getirmişsiniz rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

gülnisa

gülnisa

CEVDET-71aklıma gelir hep
ne güzel geçmişti derim
neler neler veriririm

selamün aleyküm kardeşim eline gönlüne sağlık cok güzel dile getirmişsiniz rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

aleykumselam
allah razı olsun
burdaki özlem mutluğa olan özlem
allah daim yaşatsın dıyorum
allaha emanet olun
selam ve dua ıle
asos1907

asos1907

Kıdemli Üye · 496 mesaj

tebrikler....
Herşeyi ALLAH için yap....!
Alemlerin rabbi olan ALLAH 'a teslim ol...!
akif eymen oğlumm...
gülnisa

gülnisa

asos1907tebrikler....

selamunaleykum kardeşım
allah razı olsun
allaha emanet olun
selam ve dua ıle
gülnisa

gülnisa

selamunaleykum
aliye_aliye

aliye_aliye

inam_9

inam_9

Kıdemli Üye · 271 mesaj

aleykümselam;
aah! güzel kardeşim nede güzel bir konu bulmuşsun allah senden razı olsun.

Muhtemelen birçoğumuz ne yapıyorsak kendimiz için yapıyoruz. Allah için yapanlara ne mutlu. Mevlam bizide onlardan eylesin inşaallah.

Emeğine sağlık kardeşim a.e.o
gülnisa

gülnisa

aliye_aliye, post: 664778, member: 10047

aliye_aliye

aliye_aliye

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.