✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
13.595 görüntülenme · 145 yanıt
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye

✦ Mübarek Üye
Nevin_1982s.a kaan kardeşim evet yazılanlara aynen katılıyorum.Bu sitede bi abla var birisinin yazısını okumuş sonrasında mesajında ah bir sigara olsaka içsem dedi.ben çok şaşırdım doğrusu bu şelilde bir cümle kullanmasına.
Haa ben çok iyimiyim.hayır kesinlikle.Doğru dürüst ibadetlerimi bile yapamıyorum.Sadece dikkatimi çekti belirtmek istedim.Rabime emanetsiniz.
✦ Mübarek Üye
aminenur______selamün aleyküm kardeşim
devamını merakla bekliyorum geçikmez inşallah
emeginize saglık olsun sizin ve ""taha"" kardeşin
selam ve dua ile_____
✦ Mübarek Üye
meltemSelamunaleyküm Kaan
kardeşim yazıyı baştan sona okudum
acaba dedim kendi kendime!!!
acaba gerçektende insanlar ...
böyle olabilirmi...gerçek hayatta
ev ahalisine bile zor slm verbilen biri
forma girip mütevazi bir kimliğe bürünmesi....
çok komik...insanlar samimi ve dürüst olmalı
hikayenin sonunuda merakla bekliyoruz
selam ve dua ile hayırlı akşamlar...

✦ Mübarek Üye
yun_us25ALLAH razı olsun KAAN ERDEM kardeşim güzel bir paylaşım gerçektende doğru yada dolaylı olsada ,irili ufaklı hepimizin hayat aleminde oln şeyş,ler...selam ve dua ile ..devamınıda nasipse inşaALLAH OKURUZ
✦ Mübarek Üye
hafizkizS.A KAAN ABİ EWET İNSAN KARŞISINDAKİNİ GÖRMEDEN BİLE
YAZISINDAN
YORUMUNDAN
SELAMINDAN
HATTA RUMUZUNDAN
BİLE ETKİLENİYO
BU DİNİ SİTE OLSA BİLE BÖYLE...
HATTA BURADA BİLE AÇILMIŞTI BÖYLE Bİ KONU
NEYMİŞ EFENDİM
BEYEFENDİMİZ BAZILARININ POZİTİF DUYGULARINDAN ETKİLENMİŞ MİŞ MİŞ.......
E İNSANDA DİNİ SİTELERDEN SOĞUYO AMMA BÖYLE ŞEYLER GÖRÜNCE
PEKİ SORUYORUM O ZAMAN= NAPICAZ BİZ
DİNİ SİTELERDE DAHİ BÖYLE ŞEYLERİN OLMASI İNSANI NE KADARDA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATIYO
DİNİ SİTELERDEN SOĞUMAK NE KADARDA ÜZÜCÜ
SOĞUDUM AMA
✦ Mübarek Üye
mustafa11s a sevgili kardeşim allah razı olsun çok önemli bir konuya imza atmışsın evet yazdıkların çok doğru ..mesela bu anlattıklarını yaşamış biri olarak sana çok hak veriyorum.yaşamış derken evet ben bunu yaşadım ve allahıma şükürler olsunki batğa saplanmadan kurtuldum .dediğin gibi yok şöyle yok böyle derken insan kendisini girdabın içinde buluyor ..allah kimseyi düşürmesin.ben kurtulduğum halde karşımdaki kişi hala devam ettirmek istiyor.allah onu islah etsin .muhakkak o kişi ailesini ve kendisini kandırmaya hala devam etmektedir.ama allahı nasıl kandırabilirki.evet maalesef bu kişiyide ben burada tanıdım benim her nasıl aldıysa msn adresimi aldı ve ne olduysa ondan sonra oldu zaten ve halen burada ve inanın şu aralarda muhakkak başka bir kardeşimizin başını yakacaktır onuda günahlarına alet edecektir..allah bizleri böylelerinden korusun ....size de çok teşekkür ederim böyle bir konu açtığınız için.....
selametle....
http://forum.islamiyet.gen.tr/nasihatler/56349-vakit-keskin-bir-kilinc-gibidir.html✦ Mübarek Üye
ysmnkaosselamünaleyküm kaan abi...
paylaşımınız çok güzeldi...yazarında ellerine sağlık...devamını bekliyoruz...teşekkür ediyorum...
ama reel hayattaki sorumluluklarını unutup sanal dünyaya,
taktıkları kişilik maskeleri ile dalıp
akabinde ailevi bozguna uğrayan hayatlar kadar çokki...
Allaha şükür yakından şahit olmadım... ama hazindir ki gazetelerin 3. sayfalarında bolca mevcut!..
birde "harama yaklaşmayın" emrini unutup
cihada gider gibi chat a koşan genç kesimimiz var tabii!..
buda zaman israfı ile gelen ahlaki değerlerin zedelenmesi durumuna yolaçmaktadır...
tabii yapılan sohbet sadece chat sitesinde kalırsa!!!...
ALLAHA EMANET OLUNUZ
✦ Mübarek Üye
MAZLUMkulSelamun Aleyküm KAAN Kardeşim
Paylaşımınız oldukça sürükleyici ve bi o kadar gerekli bir konu
Merakla devamını bekleyeceğim
Allah razı olsun
Bahsettiğiniz konu sadece internet ortamıyla sınırlı değil,
evde farklı bir karakter, arkadaşlarının yanında ya da aile çevresinde farklı bir karakter sergileyen insanların sayısı o kadar fazla ki, buna yakından şahit olmuş birisi olarak konuşuyorum, dinini ya da baskılarını ya da davranış bozukluğu olarak anılacak her ne davranışı varsa evdekilere uygulayıp, nette, iş yerinde, arkadaş çevresinde farklı görünen; o kadaar kişilikleri olmayan, ruhsal dengeleri bozulmuş, çift karakterli insanlar türedi ki son zamanlarda, çağımızın en vahim hastalığı diyorum ben bu duruma...
Ha bir de Burada üye olan bayanların yazdıklarına , usluplarına çok dikkat etmeleri gerekiyor, bazı konularda bakıyorumda saygı yada samimiyet sınırları aşılmış, hanımefendiliği elden bırakmamak lazım
Yazdıklarımla sizi sıktıysam affola... hakkınızı helal ediniz..
Ha bu demek değil ki ben hiç hata yapmıyorum, önemli olan hatalarımızı kabullenip düzeltebilmektir değil mi?
Kısaca chat'e giden yolda daha dikkatli olabilmek duasıyla..........
Selam ve Dua ile...
✦ Mübarek Üye
DeleteEsselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü kardeşim
Allah razı olsun.
Çok güzel ve bir o kadar nasihatli, bilgilendirici bir paylaşım olmuş,
Emeğinize sağlık. % 90 genellikle iş yerinden gece ve bazen gündüz, Diz üstü bilgisayarımla bağlanıyorum, şu anda iş yerindeyim zaten.
Zaman gerçekten çok önemli kardeşim, geri gelmiyor. Tabiki her şeyin bir sınırı var.
Allah'a emanet olun.
Selam ve baki dua ile kalın.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34200-chat-a-giden-yol-forum-lardan-gecer · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.