Dünya'nın En Küçük Kızı..

3.020 görüntülenme · 15 yanıt

Paylaş:
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

15 yaşındaki Jyoti Amge adlı genç kızın boyunu öğrenince kulaklarınıza inanamayacaksınız;
Hindistan'da yaşayan 15 yaşındaki Jyoti Amge adlı genç kız, 38 santimlik boyuyla dünyanın en küçük kızı ünvanını elinde tutuyor. Telegraph gazetesinin haberine göre sadece 5 kilogram ağırlığında olan Amge'de akondroplazi adı verilen bir çeşit cücelik hastalığı bulunuyor.
ŞÖHRETTEN MEMNUN

Nagpur kentinde yaşayan Amge, hastalığından rahatsız olmak bir kenara, durumun yarattığı 'şöhret'ten son derece memnun olduğunu söylüyor.

Gittiği lisede, sınıfın en önünde minyatür bir masası bulunan Amge, 'Küçük olmaktan gurur duyuyorum. Aslında ben de diğer insanlar gibiyim, farklı hissetmiyorum. Bana gösterilen ilgiyi de çok seviyorum' diye konuştu.
EN BÜYÜK HAYALİ AKTRİST OLMAK

Yaşıtları gibi pop müzik dinlemekten ve film izlemekten hoşlandığını söyleyen Amge, en büyük hayalinin bir gün Bollwood'un tanınmış bir aktrisi olmak olduğunu belirtiyor. Amge'nin yakın zamanda Hintli pop şarkıcısı Mika Singh'le birlikte hazırladığı bir pop albümü de var.

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

________selamün aleyküm
ellerine saglık bak ne güzel bir konu :):D
oo çok şirinmiş ama parmak kız .. önemli olan kendini böyle mutlu hisetmesi yoksa eli ayagı düzgün görünüşü gayet yerinde olan nice insan var kendileri ile barışık degil .. hep mutsuzlar
emegine saglık ebrucum
emanetim rahmana inşallah
selam ve dua ile_____
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün aleyküm

Selamün aleyküm

Amge, 'Küçük olmaktan gurur duyuyorum. Aslında ben de diğer insanlar gibiyim, farklı hissetmiyorum. Bana gösterilen ilgiyi de çok seviyorum' diye konuştu.

Helal olsun ona böyle düşünüyor olması çok güzel bişey İnşaAllah ömrü boyunca sağlıklı,rahat ve huzurlu bir hayatı olur.
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

sübhanallah...gerçekten de çook küçük. Amine kardeşime
katılıyorum kız çok mutlu, kendiyle barışık görünüyor..
kendine takıntı yapanlara ibretlik bir resim...
Ebrucum Allah razı olsun sende güzel kardeşim
güzel bir paylaşımdı..:H..
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
elmedja

elmedja

Kıdemli Üye · 264 mesaj

S.A SEVGİLİ KARDESLERİM ALIN SİZE YUCE YARADANA BİR ŞÜKÜR SEBEBİ DAHA...

O İSTESEYDİ O KIZIN YERİNDE BELKİDE BİZ OLURDUK...

ALLAH'IM SANA SUKURLER OLSUN BIZE VERDIGIN KUSURLAR NE KADAR KUCUKMUS BIR KEZ DAHA BU GUZEL KARDESIMIZ SAYESINDE ANLADIK...

ELİNE SAGLIK.ALLAH YAZAN VE YAZDIRANDAN RAZI OLSUN.

HİC BİR ZAMAN İSYANKAR OLMAMAK DİLEĞİ İLE...
ALLAH'A EMANET OLUNUZ. SELAM VE DUA İLE :G
IMAN BIR OKYANUS KADAR BUYUK VE BIR O KADAR DA DERIN OLANIDIR.
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Sa çok Güzel Ya:)pozitif Olmasi Nekadar Güzel.benim Boyum Uzun Sayildiği Halde 1kaç Santim Daha Uzun Olsaydi Diyodum.herşey Taktiri Ilahi Tabi.:HSELAMETLE KALIN
muhammedhasim

muhammedhasim

Üye · 16 mesaj

Subhanallah Allahim Sen Nelere Kadirsin.sana şükürler Olsun .
Z.Fatma

Z.Fatma

Yeni Üye · 3 mesaj

bence küçük olmak kötü diil dir sonucta Allah wergi
si bişi.
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Bende boyumun uzun olmasından şikayet ediyordum.bu haberi görünce ne kadar büyük bir yanlış olduğunu çok iyi anladım....

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
eslemcik

eslemcik

Yeni Üye · 6 mesaj

sübhanallah...gerçekten de çook küçük. Amine kardeşime
katılıyorum kız çok mutlu, kendiyle barışık görünüyor..
kendine takıntı yapanlara ibretlik bir resim...
elinize sağlık...
CRéSCéNT(:

CRéSCéNT(:

Yeni Üye · 4 mesaj

kızın 2. resimdeki gülüşü cok güzel inş hayatı boyunca bu şekilde güler..
_BEGÜM_

_BEGÜM_

Aktif Üye · 56 mesaj

ay ne kadar da şirinmiş canım benim ya:)
abbinaf

abbinaf

Aktif Üye · 77 mesaj

ellerine sağlık bu bilgiden dolayı teşekkürler
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Sağolun teşekkür ederim...

Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Selamün Aleyküm,
Elbetteki boyunun durumuna güzel yaklaşmaya çalışmıs çünkü hayalleri var hem de korkunç,çok üzüldüm,keşke müslüman olup şükretseydi.BEnce pozitifliği sadece meşhur olmak isteğinden başka bi sebep değil,ayagının birisi aksasaydı görün o zman ne kadar pozitif...Müslüman olup ne halde olursak olalım şükretmeyi bilenlerin yolundan ayırmasın Rahman bizi inşallah...
Paylaşım için teşekkürler...
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm kardeşim ilginç bir haber RABBİM CC onuda öyle yaratmış işte ama çokkkk tatlı
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.