Allah dertlerinize dermanını versin ,zorluklar vermesin , acı yaşatmasın inşallah.
(DAYIMIN İSMİ ; ERDOĞAN)
2.690 görüntülenme · 31 yanıt
aysem06, post: 658049, member: 33601s.a arkadaşlar.acıların büyüğünü yaşadım.babamdan ayrı tutmadığım çok sevdiğim dayım vefat etti ve daha 39 yaşındaydı ... geride 2 çocuğu ve eşini bıraktı ...gidişine çok üzüldüm .öpüp koklayamayacağım onun düğünümde olamayacağı ve her zaman özlediğinde arayamayacağı için içim yanıyor . ama isyan etmedim ...daha öncede dayımla ilgili bi form açmıştım .çok hasta dua edelim die .hastalıklarla çok uğraştı ama birgün olsun isyan etmedi .O'ndan geldik yine O' na dönecez dedi.canımdan can gitti.dayı acısından çok baba acısını yaşıyorum .en azından kardeşlerimin de dayıma bi fatiha sı nasip olsun istedim .aslında bi hatim indirmeyi istedim sizlerle ama ben Kuran okumayı pek bilmiyorum yüzüm olmadı size ...okuyandanda okumayandanda Allah razı olsun.
Allah dertlerinize dermanını versin ,zorluklar vermesin , acı yaşatmasın inşallah.[/qu
selamün aleyküm kardeşim ALLAH CC sabır versin 1fatiha 3 ihlas okudum ALLAH CC kabul etsin inşallah
rahmetli dayınızın adını yazarsanız daha iyi olur çünki okuduklarımızı bağışlarken ne isim vereceyimizi bilmiyoruz
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34101-rica-etsem-okurmusunuz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.