böyle lunaparka gitmek istemezsiniz
2.844 görüntülenme · 16 yanıt
cesaret ister ama güzel
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Eğer bunlar gerçekse:) binmek için baya bir cesaret ister
Şahsen ben göze alamam...o kadar yüksekliğe çıkarım belki ama onlara binemezdim herhalde...ama yüksekten bir şehri seyretmek harika oluyor..Ankarada olanlar bilir ata kuleyi bizde çıktık süperrr yaaa manzara ...yolu düşen herkese tavsiye ederim o zevki tatsınlar...
Şahsen ben göze alamam...o kadar yüksekliğe çıkarım belki ama onlara binemezdim herhalde...ama yüksekten bir şehri seyretmek harika oluyor..Ankarada olanlar bilir ata kuleyi bizde çıktık süperrr yaaa manzara ...yolu düşen herkese tavsiye ederim o zevki tatsınlar...
ben bir keresinde arkadaşlarla gondola binmiştik...
ama korkudan nasıl bagırmıştık...
vede durdurmak zorunda kalmışlardı...
oradaki kişi bize kızmıştı maden korkuyorsunuz neden biniyorsunuz diye...
ne bilelim o kadar korkunç oldugnu. ben töbe binmem..
ama korkudan nasıl bagırmıştık...
vede durdurmak zorunda kalmışlardı...
oradaki kişi bize kızmıştı maden korkuyorsunuz neden biniyorsunuz diye...
ne bilelim o kadar korkunç oldugnu. ben töbe binmem..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34062-boyle-lunaparka-gitmek-istemezsiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Böyle Bir Dua, Böyle Bir İman (Siz Olsaydınız Ne Yapardınız?) Nasihatler 2 cevap
- Böyle Bir Dostunuz Oldu Mu ? , Yada Böyle Bir İnsan Tanıdınız Mı ? Dini sohbet 2 cevap
- Dindar nesil böyle mi yetiştirilir?Yazıklar olsun böyle eğitim sistemine!. Çocuk ve Eğitim 1 cevap
- Bende Gitmek Zorundayim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 45 cevap
- Tertemiz gitmek varken Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- Şöyle bir geçmişe gitmek istedim, göçenleri yâd ettim… Kendi Şiirleriniz 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.