Allah(cc) Aşığı

886 görüntülenme · 3 yanıt

Paylaş:
GizliOzne

GizliOzne

Kıdemli Üye · 395 mesaj

Sa'dun adında bir mü'min kendini bütün varı ve yoğuyla Allah'a adar.işi gücü boyuna Allah'ı anmak O'na ibadet etmektir. hatta o kadar ki bu yolda aklını fikrini oynatmıştır.o yüzden de kendisine Deli Sa'dun denilir.

bir gün işte bu Allah aşığı avuçlarına Allah kelimesini yazarken oradan geçen Sırrı sakati'nin şu sorusuna muhatap olur sakati der ki ey Sa'dün ne yapıyorsun öyle? Sa'dun da şöyle cevap verir.

Ben Allah'ı çok ama çok seviyorum.Rabbimin ismini kalbime kazıdım başkası mekan tutmasın diye. Dilime kazıdım başka birini anmasın diye. şimdi de avuçlarıma yazıyorum ki baktığımda göreyim ve gözlerim bir başkasına bakmasın

inşallah bizde Sa'dun gibi Allah aşıklarından oluruz
kula_kul_olmayan

kula_kul_olmayan

Üye · 28 mesaj

amin kardeşim.
Allah Lütfuyla merhamet eylesin hepimizi...
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun Aleyküm Kardedeşim Allah Razı Olsun

AMİN AMİN .... Rabbim kendisine aşık Kullarından Eylesin .. .selam ve dua ile

Ask Dergahi MP3 - Gel Gor Beni Ask Neyledi

gülesevdali

gülesevdali

Aktif Üye · 67 mesaj

GizliOzneSa'dun adında bir mü'min kendini bütün varı ve yoğuyla Allah'a adar.işi gücü boyuna Allah'ı anmak O'na ibadet etmektir. hatta o kadar ki bu yolda aklını fikrini oynatmıştır.o yüzden de kendisine Deli Sa'dun denilir.

bir gün işte bu Allah aşığı avuçlarına Allah kelimesini yazarken oradan geçen Sırrı sakati'nin şu sorusuna muhatap olur sakati der ki ey Sa'dün ne yapıyorsun öyle? Sa'dun da şöyle cevap verir.

Ben Allah'ı çok ama çok seviyorum.Rabbimin ismini kalbime kazıdım başkası mekan tutmasın diye. Dilime kazıdım başka birini anmasın diye. şimdi de avuçlarıma yazıyorum ki baktığımda göreyim ve gözlerim bir başkasına bakmasın

inşallah bizde Sa'dun gibi Allah aşıklarından oluruz

selamunaleyküm Allah razi olsun cok güzel bir ´paylasim, amin insallah bizde sadun gibi oluruz insallah

selam ve dua ile
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.