alınan dualar gerçekten okunuyormu

1.356 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

s.a bir kaç gündür kafama takılan soru bu.burda biliyosunuz birbirimize dua ediyoruz,dualar alıyoruz sayılı yada istiyoruz.dua okurum diyen kardeşler gerçekten aldıkları duaları okuyorlar mı.böyle düşünmemin sebebi bir arkadaş oldu bana s.s.s alıp okumuyorlar deyince şaşırdım,inanmadım ama bir acaba girdi gördüğünüz gibi aklıma.ben de sizinle paylaşmak istedim.selametle...
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

vallahi kardeşim ben aldığm dualarımı okuyorm herkesin içini bilemem ama okuyamıycaklar sa almasınlar zorla bişey yaptırmıyoruz ya inş öle olmuyodr slm ve dua ile
s.s.s

s.s.s

neslihantozanvallahi kardeşim ben aldığm dualarımı okuyorm herkesin içini bilemem ama okuyamıycaklar sa almasınlar zorla bişey yaptırmıyoruz ya inş öle olmuyodr slm ve dua ile

s.a haklısın kardeşim.
neslihantozan

neslihantozan

s.a kardeşim konuyla yine alakalı bugün muhammet kardeşimiz için dua edicem o da size üzülmş s.s.s kardeşimize de okuyun diyor daha önce size okuyup okumadığı hatırlamıyorm ama 50 fatiha da size okuycam inş.allaha emanet olun kardeşim
neslihantozan

neslihantozan

şimdi baktım ya vedud okurken dua etmişim sana neyse slm ve dua ile
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum eğer kışı okumak ıstemezse almaz
okumak ıstıyor kı alıyor
şahsım adına huzursuz olur ınsan
onemlı bır mevzu
allaha emanet olun
selam ve dua ıle
s.s.s

s.s.s

gülnisa, post: 655935, member: 16518selamunaleykum eğer kışı okumak ıstemezse almaz
okumak ıstıyor kı alıyor
şahsım adına huzursuz olur ınsan
onemlı bır mevzu
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

s.a evt önemli bir konu,selametle...
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

çok şükür bugüne kadar aldıklarımı hep okudum şuan kurana gidiyorum kuran öğreniyorum biraz yoğun olduğum için dua almıyorum ben zannetmiyorum alıpta okumasınlar kim kimi yüz yüze tanıyorki okunmuyor denilebiliyor neyse dua ile kalın
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

S.A. KARDEŞİM
bu konun şimdi çok güzel yerini buldu.sizden rica ediyorum MYKABUS isimli kardeşimizin yoplam mesajlarına bir bakın ve dikkatinizi çeken şeyi burda paylaşın.açtığınız konuya cevap olsun....
bizler saf niyetlerle ihtiyaçtan sıkıntımızdan dua formları açıyoruz.Allah razı olsun katkıda bulunan kardeşlerimizden.ama bence bilmeyen yardım etmesin.bu kardeş önceden birdefa 1400 tefriciye okumuş Allah kabul etsin.ve bu sayıyı 5 ayrı tefriciye isteyen kardeşimize hediye etmiş.....................dünden beri moralim bozuldu.acaba benmi yalnış kötü düşünüyorum.sizde bi bakın ve beni düzeltin lütfen selametle AEO
seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

s.s.s, post: 655820, member: 16903s.a bir kaç gündür kafama takılan soru bu.burda biliyosunuz birbirimize dua ediyoruz,dualar alıyoruz sayılı yada istiyoruz.dua okurum diyen kardeşler gerçekten aldıkları duaları okuyorlar mı.böyle düşünmemin sebebi bir arkadaş oldu bana s.s.s alıp okumuyorlar deyince şaşırdım,inanmadım ama bir acaba girdi gördüğünüz gibi aklıma.ben de sizinle paylaşmak istedim.selametle...

okunmaz olurmu ablacım bu aldıklarımız dua insan allahtan korkar alıpta okumamak olur mu sen kalbini rahat tut
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

allah muhafaza insallah olmuyodur ole bisi.yani bu bi sorumluluk ve karsindaki insana soz verme degilmi?
neslihantozan

neslihantozan

AFRA_NUR, post: 656633, member: 79472S.A. KARDEŞİM
bu konun şimdi çok güzel yerini buldu.sizden rica ediyorum MYKABUS isimli kardeşimizin yoplam mesajlarına bir bakın ve dikkatinizi çeken şeyi burda paylaşın.açtığınız konuya cevap olsun....
bizler saf niyetlerle ihtiyaçtan sıkıntımızdan dua formları açıyoruz.Allah razı olsun katkıda bulunan kardeşlerimizden.ama bence bilmeyen yardım etmesin.bu kardeş önceden birdefa 1400 tefriciye okumuş Allah kabul etsin.ve bu sayıyı 5 ayrı tefriciye isteyen kardeşimize hediye etmiş.....................dünden beri moralim bozuldu.acaba benmi yalnış kötü düşünüyorum.sizde bi bakın ve beni düzeltin lütfen selametle AEO

bakmadım ama acaba ayrı ayrı okumuş olabilirmi sayı olarak aynı olabilir mesela ben herkese yetişmek için en az 50 tane almaya çaılışıyorm inanın aldıklarımı okumak için de büyük çaba gösteriyorm allaha emenet olun slm ve dua ile
mert3568

mert3568

Yeni Üye · 7 mesaj

okumayacak insanın bu forumda olacagını tahmin edemiyorum dualarınızı bendende esirgemeyin .
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

neslihantozanbakmadım ama acaba ayrı ayrı okumuş olabilirmi sayı olarak aynı olabilir mesela ben herkese yetişmek için en az 50 tane almaya çaılışıyorm inanın aldıklarımı okumak için de büyük çaba gösteriyorm allaha emenet olun slm ve dua ile

YOK NESLİHANCIM AYRI AYRI OKUMAMIŞ.Bİ TANE OKUMUŞ ONU İSTEYEN HERKESE HEDİYE ETMİŞ.BU ŞEKİLDE OLUYO DİYO.MÜFTÜ YE SORMUŞ ODA OLUR DEMİŞ.SANIRIM YALNIŞ ANLAMIŞ.OZAMAN HAYATIMIZDA BİKEZ 4444 OKUYUP ONU İSTEYEN HERKESE HEDİYE EDELİM GİBİ BİŞİ OLUYO BU.
neslihantozan

neslihantozan

biraz önce baktım zaten kendiside söylemiş bir kez okumuş ama bi kişye değil ihtiyacı olanlara hediye etmiş benim bu konuda bilgim yok ama araştırmak lazım kimine göre tefriciye diye bişey de yok hatta böyle bi konu açılmştı bayağıda tartışmalı olmuştu ben bilmeden konuşmayım ama araştırcam neyse kardeşim allaha emanet olun slm ve dua ile
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.