allah yuvalarımızdan sağlık huzur mutluluğu eksık etmesın amın
bereket nasıp etsın amın
hak yoldan ayırmasın
amın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle
26.518 görüntülenme · 324 yanıt
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Nevin_1982selamun aleyküm bugün dua etmedim ama dün etmiştim aminenur, aliye, bilmediğim nedenlerden dolayı bana kızgın olsalarda .s.s.s ablaya ve mazlum kul ablaya ve başkalarıda var ama hatırlamıyorum.dualar gizli olsa dahabi güzel oluyor bence:)allah dualarımızı kabul eder inşallah.Selametle kalın ablacığımB)
Nevin_1982selamun aleyküm bugün dua etmedim ama dün etmiştim aminenur, aliye, bilmediğim nedenlerden dolayı bana kızgın olsalarda .s.s.s ablaya ve mazlum kul ablaya ve başkalarıda var ama hatırlamıyorum.dualar gizli olsa dahabi güzel oluyor bence:)allah dualarımızı kabul eder inşallah.Selametle kalın ablacığımB)
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
yalan_yalanAllahın selamı üzerinize olsun...
dua içerıklı bır forum oldugu için direkt bu sayfayı actım ...hakkınızı helal edın formun içerıgıı okumadan yazıyorum.uzun zamandır sıteye yazamadım ,arada ancak fırsat buldukca bakabılıyorum.sızlerden rıcam bugun benım için dua eder mısınız?3 ayrı dersten sınavım var Rabbım yardım etsın.hayırı günler .vesselam
yalan_yalanAllahın selamı üzerinize olsun...
dua içerıklı bır forum oldugu için direkt bu sayfayı actım ...hakkınızı helal edın formun içerıgıı okumadan yazıyorum.uzun zamandır sıteye yazamadım ,arada ancak fırsat buldukca bakabılıyorum.sızlerden rıcam bugun benım için dua eder mısınız?3 ayrı dersten sınavım var Rabbım yardım etsın.hayırı günler .vesselam
mavciAllah CC. zihin açıklığı versin....
Selam ve DUA ile...:evet:H
gülnisaselamunaleykum
allah sınavlarını kolaylıkla gecmenı nasıp etsın
allah zıhın acıklığı versın
ayetelkursu okudum senın ıcın
allah kabul etsın
allaha emanet ol:H
melike800, post: 697236, member: 35590Canim Tüm Sikintili Kardeşlerim Için Dua Ediyorum Hergün Hemde çünkü Artik Kendime Edemiyorum Ben
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/33931-bugun-kimin-icin-dua-ettiniz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.