Bugün Kimin İçin DUA Ettiniz ?

26.518 görüntülenme · 324 yanıt

Paylaş:
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Ve Aleykum selam Kardeşlerim,
Saydığım isimler haricinde duama şöyle başlarım;Allahım beni, eşimi, yavrularımı,cümle ümmeti muhammedin yavrularını,anamı, babamı,kardeşlerimi,yeğenlerimi,kuzenlerimi,akrabalarımı,üzerimde hakkı bulunanları,tanıdığım tanımadığım bütün müslümanları,sitedeki tüm kardeşlerimi,birlikte çalıştığım arkadaşlarımı,şoför,öğretmen kardeşlerimi ve öğrenci kardeşlerimi.......AMİN.
Selam ve dua ile
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

hanife denizVe Aleykum selam Kardeşlerim,
Saydığım isimler haricinde duama şöyle başlarım;Allahım beni, eşimi, yavrularımı,cümle ümmeti muhammedin yavrularını,anamı, babamı,kardeşlerimi,yeğenlerimi,kuzenlerimi,akrabalarımı,üzerimde hakkı bulunanları,tanıdığım tanımadığım bütün müslümanları,sitedeki tüm kardeşlerimi,birlikte çalıştığım arkadaşlarımı,şoför,öğretmen kardeşlerimi ve öğrenci kardeşlerimi.......AMİN.
Selam ve dua ile

aleykumselam kardeşim
amın
allah dualarınızı kabul etsın inşaallah
allaha emanet olun
selam ve dua ıle
nefs-i mutmainne

nefs-i mutmainne

Yeni Üye · 0 mesaj

basta ailem,dostlarım,arkadslarım,akrabalarım,site üyelri ve diğer tüm müslüman aleminin sıhhat,bereket ve huzuru için dua ettm kabul olur İnsallah :)
gülnisa

gülnisa

nefs-i mutmainne, post: 1008480, member: 86079basta ailem,dostlarım,arkadslarım,akrabalarım,site üyelri ve diğer tüm müslüman aleminin sıhhat,bereket ve huzuru için dua ettm kabul olur İnsallah :)

selamunaleykum kardeşim allah kabul etsın amın
allaha emanet ol
selam ve dua ıle
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Tüm site sakinleri,
Tüm mü'minler,
Özellikle de Rahmetli babam ve diğer geçmişlerimiz için dua ettim, Fatiha bağışladım...
Allah C.C. kabul etsin...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
gülnisa

gülnisa

mavci
Tüm site sakinleri,
Tüm mü'minler,
Özellikle de Rahmetli babam ve diğer geçmişlerimiz için dua ettim, Fatiha bağışladım...
Allah C.C. kabul etsin...

aleykumselam mavci
allah kabul etsın amin
allah kat kat fazlasını sana versın amın:)
allaha emanet ol
selam ve dua ıle
nermin.demir

nermin.demir

Kıdemli Üye · 390 mesaj

Selamun Aleyküm.Ben bugün sabah namazından çok kişiye dua ettim.En çok ameliyat olacak olan kardeşime dua ettim.Rabbim inşallah kabul eder.Tüm şifa bekleyen insanlara şifa verir inşallah.Selam ve dua ile.Allaha emanet olun.
gülnisa

gülnisa

nermin.demir, post: 1009183, member: 48192Selamun Aleyküm.Ben bugün sabah namazından çok kişiye dua ettim.En çok ameliyat olacak olan kardeşime dua ettim.Rabbim inşallah kabul eder.Tüm şifa bekleyen insanlara şifa verir inşallah.Selam ve dua ile.Allaha emanet olun.

aleykumselam kardeşim
allah kabul etsın kardeşim
allah tez zamanda kardeşine sağlık versın inşaallah
gecmış olsun
allaha emanet olun
selam ve dua ıle
nermin.demir

nermin.demir

Kıdemli Üye · 390 mesaj

Allah razı olsun.canım kardeşim benim.Birbirimizin dualarına öyle ihtiyacımız varki.Rabbim kabul etsin.Allah senin de ne muradın varsa versin.Allaha emanet ol.
gülnisa

gülnisa

nermin.demirAllah razı olsun.canım kardeşim benim.Birbirimizin dualarına öyle ihtiyacımız varki.Rabbim kabul etsin.Allah senin de ne muradın varsa versin.Allaha emanet ol.

allah senden de razı olsun kardeşim
amin inşaallah
dualarımız kabul olur:)
allaha emanet ol
selam ve dua ıle:a15:
gülnisa

gülnisa

mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Tüm mü'min kardeşelerimiz için...
Allah C.C. umduklarına nail, korktuklarından emin eylesin...
AMİN...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
gülnisa

gülnisa

mavci
Tüm mü'min kardeşelerimiz için...
Allah C.C. umduklarına nail, korktuklarından emin eylesin...
AMİN...

selamunaleykum mavci
amin amin amin
bugün kendım ıcın cok dua ettım
allah kabul etsın amın:)
edam005

edam005

Mübarek Üye · 982 mesaj

bugün ilk önce yavrularımı ve eşimi uğurlarken onlara dualarımı ettim,,daha sonra tesbihatımı çekip tüm mümin kardeşlerime ettim..Allah kabul eder inşaallah..
gülnisa

gülnisa

edam005bugün ilk önce yavrularımı ve eşimi uğurlarken onlara dualarımı ettim,,daha sonra tesbihatımı çekip tüm mümin kardeşlerime ettim..Allah kabul eder inşaallah..

selamunaleykum kardeşim bu sizin bebeğınız mı
oy oy oy
cok şırın maşaallah
allah kabul etsın amın kardeşim
allaha emanet olun
edam005

edam005

Mübarek Üye · 982 mesaj

ve aleyküm selam gülnisa kardeşim, evet benim son numaram edanurumuz, teyzesi, şu an 4 yaşında maaşallahı var..
sizinde cümle din kardeşlerimizinde duaları kabul olur inşaallah..Allaha emanetimizsiniz ..
gülnisa

gülnisa

edam005ve aleyküm selam gülnisa kardeşim, evet benim son numaram edanurumuz, teyzesi, şu an 4 yaşında maaşallahı var..
sizinde cümle din kardeşlerimizinde duaları kabul olur inşaallah..Allaha emanetimizsiniz ..

oy oy oy oy
ismide kendısıde cok güzelmiş
amın kardeşim benım yerıme de öpün olur mu
allaha emanet olun
edam005

edam005

Mübarek Üye · 982 mesaj

rabbim razı lsun kardeşim öptüm bile ,onunda selamı var desem inanın... beraber geziniyoruz sitede,ara ara sıkılıyor ama ,meraklı bişe benim yumurcak aşıyo beni maaşallah..
gülnisa

gülnisa

edam005rabbim razı lsun kardeşim öptüm bile ,onunda selamı var desem inanın... beraber geziniyoruz sitede,ara ara sıkılıyor ama ,meraklı bişe benim yumurcak aşıyo beni maaşallah..

:a12::a12:
hasgül

hasgül

Mübarek Üye · 1.965 mesaj

Selamun aleyküm,

Ben hergün ve her 5 vakit namazın sonunda Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa s.a.s.'in ümmetinin günahlarını affetmesi için Yüce Rabbime dua ediyorum. Dualarım kabul olur inşallah.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.