mustafa11bak kardeşim sen çok yanlış bir yoldasın iftira diyorsun bu olaya sen neden bu kadar alındınki sen kaybettiğin bir şeyi arıyorsun ama yanlış yollarda arıyorsun bu şekilde yaptıkça daha çok batıyorsun iftira derken biraz daha iyi düşün çünkü sen neyi nasıl yazacağını ve konuşacağını bilemiyorsun sen hayatta daima arkadaşını kaybedersin sen arkadaş değeri bilmiyorsun arkadaşını çok kırıyorsun ama bunları sen belkide isteyerek yapmıyorsun senin bu içinde var o huyunu kontrol edemiyorsun.çok saldırgan ve yıkıcı bir yapın var sana çok önemli bir nasihat vereyim insan elindekinin kıymetini kullanırken anlamaz onu kaybettikten sonra anlar onun için bundan sonra bu tür saldırganlıklara girmeyin bilmezmisinki güneş hergün doğar bir günde senin için doğar işte o zaman bu dediklerimi hatırla ve o doğan güneşe değer ver onu koru sahip ol.....kaybetmemeyi yeğle...her nekadar yazdım isede affola......................
ne o birden çıldırdınız.bu kelimeleri cümleleri sanırım içininizdeki size söylüyorsunuz.
benim bir şey ardım yok ama siz arıyorsunuz ma ardıkçada asıl siz batıyorsunuz ben ne dedim sen ne diyorsun.asıl arkadaş değeri bilmeyen sen insanlara iftira atanda sen. hele bana attgın o adi iftarayı allah sende sorsun.SEN BANA S.S.S. SİN YOK BİLMEM SENSİN DEDİN AMA GEL GÖRKİ YANLIŞ YAPTIN. YANILDIN ÇÜNKİ SEN KARŞINDAKİNE OYUN OYNADIĞIN İÇİN SANDINKİ HER KES SEN.AMA KİM HAKLI KİM HAKSIZ GÖRDÜK.
İŞTE SEN ASIL ARKADAŞ DEĞERİ BİLMİYORSUN EGERKİ BİLSEYDİN İNCİTMEZDİN.