Şeytana taş çıkartan adam kimdir

1.549 görüntülenme · 19 yanıt

Paylaş:
derya61

derya61

Aktif Üye · 60 mesaj

Adamın biri çölde tek başına yola koyulmuş giderken lanetlik şeytan da insan kılığına bürünerek ardından yetişir ve kendisine yol arkadaşlığı teklif eder.

Adam ile şeytan yollarına devam ederken vakit boyunca ilerler, akşam olur,gün batar,sabah olur gün doğar. lanetlik şeytannın kafası önemli bir noktaya takılır. bakar ki adamın ne sabah, ne öğle, ne ikindi,ne akşam,ne yatsı namazı. hiç birini kılmlıyor. artık yol yürümekten yoruldukları için bir yerde konaklamak üzereyken şeytan ayrılarak koşmaya başlar. şaşırıp kalan adam ardından, nereye gidiyorsun böyle beni yalnız bırakıp da diye haykırır

bunun üzerine şeytan duraklıyarak adama şu ibret dolu cevabı verir

arkadaş ben ömrümde bir defa Allah'a karşı geldim. o yüzden kovuldum. fakat sen günde beş defa geliyorsun. korkarım Allah gökten taş yağdırır da bana da isabet eder.

Allah hepimizi namazı dosdoğru ve devamlı kılanlardan eylesin.
mansur27

mansur27

Aktif Üye · 62 mesaj

amin kardeşim
imported_ebru_

imported_ebru_

Aktif Üye · 65 mesaj

Amin. Allah razı olsun. Selamlar
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Selamünaleyküm kardeşim...Emeğine sağlık. Uyarıcı bir paylaşımdı.
DUAnıza amin diyorum...
ALLAHım ibret alanladan eylesin...

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...
derya61

derya61

Aktif Üye · 60 mesaj

ebru_Amin. Allah razı olsun. Selamlar

Allah hepimizden razı olsun
derya61

derya61

Aktif Üye · 60 mesaj

Im_muslimSelamünaleyküm kardeşim...Emeğine sağlık. Uyarıcı bir paylaşımdı.
DUAnıza amin diyorum...
ALLAHım ibret alanladan eylesin...

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

aleykümselam bende sizin dunıza amin diyorum.sizde Allah'a emanet olun okuduğunuz için AllH RAZI OLSUN
bekir tanyel

bekir tanyel

Üye · 42 mesaj

allah razı olsun kardeşim böyle kendi küçük anlamı büyük küpeler tüm müslüman kardeşlerimizin kulaklarında daim olmalı ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK.
yurdagül çetin

yurdagül çetin

Üye · 37 mesaj

Amin Inşallah. çok Güzeldi
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

derya61Adamın biri çölde tek başına yola koyulmuş giderken lanetlik şeytan da insan kılığına bürünerek ardından yetişir ve kendisine yol arkadaşlığı teklif eder.

Adam ile şeytan yollarına devam ederken vakit boyunca ilerler, akşam olur,gün batar,sabah olur gün doğar. lanetlik şeytannın kafası önemli bir noktaya takılır. bakar ki adamın ne sabah, ne öğle, ne ikindi,ne akşam,ne yatsı namazı. hiç birini kılmlıyor. artık yol yürümekten yoruldukları için bir yerde konaklamak üzereyken şeytan ayrılarak koşmaya başlar. şaşırıp kalan adam ardından, nereye gidiyorsun böyle beni yalnız bırakıp da diye haykırır

bunun üzerine şeytan duraklıyarak adama şu ibret dolu cevabı verir

arkadaş ben ömrümde bir defa Allah'a karşı geldim. o yüzden kovuldum. fakat sen günde beş defa geliyorsun. korkarım Allah gökten taş yağdırır da bana da isabet eder.

Allah hepimizi namazı dosdoğru ve devamlı kılanlardan eylesin.

s.a kardeşim namaz kılmayayı anlatan farklı bir bakış açısı daha....bende pek kılamıyorum namazlarımı...rabbime emanetsiniz...
Elif&Kaya

Elif&Kaya

Yeni Üye · 1 mesaj

Allah Razi OLsun. Gercekten uyararan bir hikaye bu.

Tesekur ederim.Paylasim icin.
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

amin allah razı olsun
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşim ..

RAHMAN razı olsun çok değerlili bir paylaşım MEVLA bizlerede istifade etmeyi nasip eylesin

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol
kula_kul_olmayan

kula_kul_olmayan

Üye · 28 mesaj

çoook ibretliydi
sağol varol
Allah razı olsun.
derya61

derya61

Aktif Üye · 60 mesaj

siz sağolun sizdede Allah razı olsun Allah hepimize ibret almayı nasip etsin inşallah
Huseyin961

Huseyin961

Üye · 14 mesaj

Komik ve o kadar ibret verici.Allah(C.C) bizi namazlarımızı dosdogru kılanlardan eylesin.
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Yani ömrümde şeytanın ettiği bir lafı onaylıcamı sanmazdım ne güzel yanıt vermiş öyle şaştım kaldım Rabbim cümlemizi namazı dost doğru kılanlardan eylesin İnşaAllah Amin

Selametle
xxgulsumxx

xxgulsumxx

Kıdemli Üye · 154 mesaj

selamün aleyküm aminnnnn aminnnnn inşallah
eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

sağolasin Kardeşim Allah 'emanet Olunuz.
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu

" NAMAZ KILMAYA GİDİYORUZ,
GAFLETTE OLAN NEFSİNE YENİK DÜŞEN KALMASIN"

adlı foruma kopyaladım,hakkınızı helal edin..
orada da paylaşımınızdan faydalanılabilir inşallah.Rabbimiz razı olsun,ALLAH cc RAZI OLSUN PAYLAŞIMINIZ İÇİN..
selam ve baki dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
Yürekli57

Yürekli57

Üye · 29 mesaj

amin allah hepimizi namaz kilan kullarindan eylesin hayirli geceler
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.