bakın bakalım ne göreceksiniz..
2.072 görüntülenme · 13 yanıt
seastarresim çıkmamış bişey göremedim
olurmu kardeşim resim var dikkat yazısını okumanız gerekiyordu.mesela ben şu anda kardeşlik ve dostluk içinde yaşanan bir dünya görüyorum....
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

:B İLAHİ , bardağın boş tarafımı dolu tarafımı sorusunu boş sayfadamı deniyorsunuz . Tamam yazayım ben çoook güzel bir dünya görüyorum sevgi ,huzur ,kardeşlik dolu bir dünya
İSLAMİYET GEN TR ailesinde olduğum için mutluluğun ötesinde huzurluyum hamdolsun :H
İSLAMİYET GEN TR ailesinde olduğum için mutluluğun ötesinde huzurluyum hamdolsun :H
hayatısev:B İLAHİ , bardağın boş tarafımı dolu tarafımı sorusunu boş sayfadamı deniyorsunuz . Tamam yazayım ben çoook güzel bir dünya görüyorum sevgi ,huzur ,kardeşlik dolu bir dünya
allah razı olsun kardeşim ..bakış açısı ne kadar önemli değilmi kardeşim...
işte burada önemli olan insanların ne görmek istediğidir.rabbimde bizler nasıl yaşamak istersek onu verdiği gibi değilmi...

seastar:G anladım
Çok güsel bir dünya barış içinde huzur içinde
ben ailemle huzurlu mutlu ve iman ve islam dolu bir yaşam yaşıyorum
inşaallah kardeşim ....................

aaaaaaa çok güzel bi resim daha önce hiç böyle mükemmel bi resim görmemiştim herkes ne kadar huzurlu ve mutlu eller açılmış semaya ortalık günlük güneşlik barış hakim olmuş,süper ya eline sağlık slm ve dua ile
smyyesresim ben de mi gözükmüyor acaba.format farklılığından mı ki
Resim formatı .jpg boş beyaz bir resim ne görmek istersen onu görürsün maksadıyla açılmış konu galiba.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/33774-bakin-bakalim-ne-goreceksiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Deneyin göreceksiniz Sağlık ve Yaşam 3 cevap
- 2x2 kaç eder bilin bakalım:) Fıkra, Mizah Bölümü 13 cevap
- bil bakalım kardeşim Bilmece-Bulmaca ve Oyun 2 cevap
- ((vicdan azabı çekenler,bir bakalım inşAllah)) Dini sohbet 48 cevap
- hadi erkekler sizi görelim bakalım:) Fıkra, Mizah Bölümü 20 cevap
- Ne kadar dini terim biliyorsunuz bakalım Bilmece-Bulmaca ve Oyun 38 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.