Al Sana Demokrasi

1.398 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Saddam'ı arayan Irak'ta son durum... ABD askerleri herkesi şüpheli sayıyor. Önce kelepçeliyor. Sonra tek tek damgalıyor. :mad:

Bush, "Halkı Saddam'dan kurtarıp, demokrasi getireceğiz" dedi. Ve Amerikan ordusu 20 Mart 2003 tarihinde Irak'ı işgal etti. 4 yıldır demokrasi bekleyen Iraklılar'dan 700 bini öldü. 700 bini tutuklandı... 3 milyonu mülteci oldu... Ve günümüz... Yüzlerce Iraklı sokakta kelepçelendi. Daha sonra toplanmak üzere yol ortasına bırakıldı. Yetmedi; tıpkı Nazi Almanyası'nda olduğu gibi kadınlar ve çocuklar ellerinden, erkekler de enselerinden tek tek damgalandı
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

_______selamün aleyküm hafize annemiz
demokrasi dedikleri bu olsa gerek
selam ve dua ile
hayırlı geceler________
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

نعىمة

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj

onlar insanlara akıl almaz işkenceleri yapıyorlar. işte BOP neymiş görün. BOPun eşbaşkanlığı neymiş. bütün bu vahşete ortak olmak demektir.

tabi Bush bi laf sarfetti : Iraga ,Afganistana yapıgımzı 22 İslam ülkesine de yapacaz" diye...şimdi İrana takılmak için bahane üretiyo, hatta Türkiyeyi de kullanmak istiyo . iki kuşu bi taşla vurmak için hani.
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

rabbım fırsat vermesın zalimlere
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

ben varya bu abdye ve ısraile cok öfke doluyum yazacak bişey bulamıyorum.allahlarından bulsunlar.
nnuurr

nnuurr

Üye · 19 mesaj

Selamlar Eeeeeeee Birlik Olamayanlara Karşi Birlik Olurlar Maalesef Yeteri Kadar Birlik Yok Islam ülkelerinde Araplar Paralarinin Derdindee Zaten Bizim Elimiz Kolumuz Bağli Diğerleri Kendi Ekonomik Sikintilariyla Bile Baş Edemiyorlar Sömürgeci Avrupalilarin Altinda Ezilen Yine Müslümanlar Oluyor Halbuki Bize Kuranda Ve Hadislerde Dünya Saadetinin Bütün Sirlari Verilmişken .nasil Oluyorda Birlik Oluşturup Bir Islam Dünyasi Yapamiyoruz Anlamiyorum Uhuvvet Herşayin çaresidir
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

bilirsinizki insanlar nasıl yaşamak isterse rabbimiz ona göre verir .demekki insanlar böyle bir yaşam istiyor ve sonucuna katlanmak zorundadırlar.... bu insanlar bir an önce allahın emrettiği yaşama dönmelilerdir..buradan şu sonucu çıkarabiliriz insanlar kendi çıkarlarına göre yaşarsa çıkarlarına göre ibadet ederse bu olaylar dahada ağır olacaktır.....

şunuda söylemeden duramayacağım demokrasının hiç suçu yok nasıl olsunki demokrasiyide insanlar yaratmadımı.....................
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm hafize anne ben demokrasiden anlamam bu yaşıma kadar hep adını duydum ama tanışmak nasip olmadı yani ses var görüntü yok............
gelelim savaştaki islam ülkelerine bizler amerikanın avrupanın mallarını tüketmeye devam ettikçe kardeşlerimiz ölmeye,sömürülmeye,işkenceye,ve daha sayamadığım birsürü şeye maruz kalmaya devam edecek ben iran sınırında oturuyorum iranlı kardeşlerimizin marka meraklarını bi görseniz keşke güneş gözlüklerinden tut içtikleri suyun bile markası onlar için çok önemli ki bu durum benim gördüğüm küçük bir detay birde Türkler bir yaşındaki çocuklara bile coca colayı su gibi içiriyorlar................
ve sözün bittiği yer
ALLAHA CC EMANET OLUN HAYIRLI GECELER
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.