Hep Birlikte Halep çarşisina:)
1.992 görüntülenme · 18 yanıt
SelamunAleykum
çok guzel kareler
ellerinize,emeginize saglik
terzi oldugum için kumaslar dikkatimi çekti;)
çok guzeller
Selam ve Dua ile...Selametle kalin...
çok guzel kareler
ellerinize,emeginize saglik
terzi oldugum için kumaslar dikkatimi çekti;)
çok guzeller
Selam ve Dua ile...Selametle kalin...
gülnisaSelamunaleykum Kardeşim
Cok Beğendim
Ozellikle De Kumaşlar Bir Harika
Ben Cok Severim Parlak Kumaşlari
Allaha Emanet Ol
Selam Ve Dua Ile
aleykum selam ablacım suriye gidersek birgün alırız:)
gözlerine saglık ablacım
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
gözlerine saglık ablacım
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
terzi olduğum için ilk önce kumaşlar dikkatimi çekti hepsi çok güzeller gezmiş kadar oldum allah razı olsun dua ile kalın
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm nur damlam.
Emeğine sağlık.. Çok güzel resimlerdi hepsi de. Geçen yıl, orayı görmenin kıyısından döndüm desem yeridir:). Çarşısını bilmiyorum da, Halep'i görecektik...Son anda nasip olmadı görebilmek..Ama gerçekten her şeyin orijinalini bulabilmek mümkün orada anlatılanlara göre.. Zevkleri, tarzları her yönüyle farklı ve estetik.. İnşallah gerçekten görebilmek de nasip olur nur damlası..Rabbimize emanetimsin inşallah..Selam, baki dua ve muhabbetle kal inşallah.B)B)
Emeğine sağlık.. Çok güzel resimlerdi hepsi de. Geçen yıl, orayı görmenin kıyısından döndüm desem yeridir:). Çarşısını bilmiyorum da, Halep'i görecektik...Son anda nasip olmadı görebilmek..Ama gerçekten her şeyin orijinalini bulabilmek mümkün orada anlatılanlara göre.. Zevkleri, tarzları her yönüyle farklı ve estetik.. İnşallah gerçekten görebilmek de nasip olur nur damlası..Rabbimize emanetimsin inşallah..Selam, baki dua ve muhabbetle kal inşallah.B)B)
Yasaklı Kullanıcı
◆ Aktif Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 78 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/33724-hep-birlikte-halep-carsisina · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- “Hep birlikte Allah’ın ipine sımsıkı yapışın, parçalanıp ayrılmayın” Kur'an Tefsiri 6 cevap
- 10.000 Ya Rezzak Bütün Borçlularımız İçin Haydi Sarılın Hep Birlikte Okuyalım Lütfen Dua Bölümü 9 cevap
- Tarihin Unutulmaz Şahsiyetlerini Hep Birlikte Analım... İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 1 cevap
- çocuklarımızı diri diri gömüyorlar ve birlikte seyrediyoruz! Boykot 2 cevap
- Gelin hep birlikte elimizi taşın altına koyalım: görsel egitim projesi Sağlık ve Yaşam 3 cevap
- 10.000 Ya Gaffar Bütün Günahlarımız İçin Hep Birlikte Okuyalım Arkadaşlar Lütfen Dua Bölümü 31 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.