Hadi Kardeşlerim birbirimize Hellaleşelim... (Zira Kalpler kırılmasın)...

11.301 görüntülenme · 81 yanıt

Paylaş:
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

S.A K ardeşim ALLAH razı olsun çok güzel bir konuya değindin Bende bilerek ve bilmeyerek bir kardeşimi incilttim veye kırdımsa lütfen hakkını helal etsin Ben kendimden yana olan tüm haklarımı sitedeki tüm kardeşlerime HELAL ediyorum Selam ve Dua ile A.E.O
CMS27

CMS27

Yeni Üye · 0 mesaj

s.a arkadaslar bende bazen haddimi asiyorum belki bilerek ve bilmeyerek bazi insanlarin kalbini kiriyorum olabilir ne olur herkes hakkini helal etsin ben ummeti muhammede hakkimi helal ediyorum allaha amanet olun iyi aksamlar eyerki birilerinini kalbini kirdiysam bilsinki cahiligimdendir ozur dilerim
MeHMeT KoÇ

MeHMeT KoÇ

Kıdemli Üye · 324 mesaj

ablalarım abilerim kardeşlerim hakkım geçtimi bilmiyorum ama eğer böyle bir durum varsa hakkım sonuna kadar helaldir
ama bende bir kusur işlediysem affedin vede hakkınızı helal edin
allaha emanet olun
beyzanurekin

beyzanurekin

Aktif Üye · 65 mesaj

yureğinize sağlık çokguzel bi konu seçmişşınız...Allah razı olsun...sizden bi isteğim olcak şırnakta şehit düşen askerlerimiz için yasini şerif dağıtıyom almak isterseniz benim konu başlıklarıma tıklayın yasını şerif kampanyasına 26/10/2007 tarihine kadar ekleğebilirsiniz...bende bu kampanyayı sabırla beklıyom umarım duyarlı arkadaşlar olurda kampanya tavan yapar...
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

allahrazı olsun kardeşim kimin üzerinde hakkım varsa helal olsun
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

Hakkimdan çok Hakkiniz Geçti.lütfen Hakkinizi Helal Edin.hakkim Varsa Helal Olsun.
havva362

havva362

Kıdemli Üye · 280 mesaj

şu ana kadar her hangi bir yazımı okumuş ve kadar gereksiz bir yorum diye düşünen ve benim yazdıklarım yüzünden istemeden de olsa vaktini çaldığım kıymetli kardeşlerim bana da haklarınızı helal ediniz.ben hepinizin yazdığı mümkün olabildiğince oumaya ve faydalanmaya çalışıyorum ben olduğunu düşünmüyorum ama kendi payıma düşen hakkımı sonuna kadar helal ediyorum dua ve selametle Allaha emanet olunuz
berra34

berra34

Kıdemli Üye · 201 mesaj

bende Kimseyi Kirdiğimi Sanmiyorum Ama Helalleşmek Güzeldir.o Zaman Sitedeki Herkes Birbirine Hakkini Helal Etsin.böylece Konu Yerini Bulmuş Olur.
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

Selamın aleyküm benim kalbimi kırmadınız hoş kırmış olsaydınız bile size hakkımı gene de helal ederdim.HELAL OLSUN. Güzel bir kanıya varmışsınız. Ben de birinizin kalbini kırdıysam Allah aşkına helal edin hakkınızı. Esenlikle kalın.

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Beni Bilen Hatirlayan Tüm Kardeşlerime Bende Burdan Sesleniyorum Ben Hakkim Varsa Helal Ettim Sizde Bana Helal Edin Lütfen..:)
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

gurbettenKur'an > Sure Âl-i İmrân > Ayet 20

Eğer seninle tartışmaya girerlerse de ki: "Bana uyanlarla birlikte ben kendimi Allah'a teslim ettim." Ehl-i kitaba ve ümmîlere de: "Siz de Allah'a teslim oldunuz mu?" de. Eğer teslim oldularsa doğru yolu buldular demektir. Yok eğer yüz çevirdilerse sana düşen, yalnızca duyurmaktır. Allah kullarını çok iyi görmektedir.

HAKKIM OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM AMA EĞER VARSADA BENDEN YANA HELAL OLSUN AMA BURDAKİ KARDEŞLERİN BANA HAKLARININ GEÇTİĞİNDEN EMİNİM ONLARDA BANA HELALLİK VERİRLER İNŞALLAH
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

selamun aleykum
benim hakkım varsa helal olsun allaha emanet olun
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

habib21

habib21

Üye · 16 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşim.geröekten güzel bir konuya değinmişsin.Herkes birbiriyle helalleşmeli.Benim hakkım sen dahil herkes ehelal olsun (hakkım üzerine geçmişse)

ALLAH IN RAHMET VE BEREKETİ TÜM MÜSLÜMANLAR ÜZERİNE OLSUN
kibar06

kibar06

Yeni Üye · 1 mesaj

Çok kıymetli din kardeşlerim. ben bu siteye yeni üye oldum. Biliyorumki sizler çok temiz kalpli insanlarsınız. Benim maadi çok sıkıntılarım var sizlerden benim için dua bekliyorum. ben ALLAH kabul etsin İnşallah 5 vakit namazımı kılıyorum cümle müminler için dualar ediyorum. Sizlerde benim için dua etmenizi diliyorum. ALLAH a emanet olun.
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

Allah cumle ummet-i Muhammedin yar ve yardımcısı olsun İnşallah.hakınızı helal edin dostlar
sengul

sengul

Mübarek Üye · 733 mesaj

S.A...

CEVDET KARDEŞ HALA BANA KIRGINMISIN..

BAK YEMİN ETTİM VALLAHİ BEN SENİNLE ALAY ETMEDİM..

ÇOK ÜZLÜYORUM AMA..

BEN SANA İLGİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİM..

BAK YİNE HATAM VARSA ÖZÜR DİLERİM..

SADECE UFAK Bİ YANLIŞ ANLAŞILMA HADİ GEL BARIŞALIM..

HERKESE ÖRNEK OLALIM...

SELAMETLE...

KİŞİSEL AKTİVİTE:LÜTFENN BU SAYFADAN ÇIKARKEN PEYGAMBER EFENDİMİZ H.Z MUHAMMED (SAV) E SALATU SELAM OKUYUNUZ
... belagat..
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

sengulS.A...

CEVDET KARDEŞ HALA BANA KIRGINMISIN..

BAK YEMİN ETTİM VALLAHİ BEN SENİNLE ALAY ETMEDİM..

ÇOK ÜZLÜYORUM AMA..

BEN SANA İLGİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİM..

BAK YİNE HATAM VARSA ÖZÜR DİLERİM..

SADECE UFAK Bİ YANLIŞ ANLAŞILMA HADİ GEL BARIŞALIM..

HERKESE ÖRNEK OLALIM...

SELAMETLE...

KİŞİSEL AKTİVİTE:LÜTFENN BU SAYFADAN ÇIKARKEN PEYGAMBER EFENDİMİZ H.Z MUHAMMED (SAV) E SALATU SELAM OKUYUNUZ

A.S.KARDEŞİM MADEN ÖRNEK OLMAMIZ GEREK ÖYLE OLSUN BİRDAHA RİCA EDİYORUM ASLA BANA BÖYLE ŞEYLER YAZMA CÜNKÜ COK ÜZÜLÜYORUM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

sengul

sengul

Mübarek Üye · 733 mesaj

CEVDET-71A.S.KARDEŞİM MADEN ÖRNEK OLMAMIZ GEREK ÖYLE OLSUN BİRDAHA RİCA EDİYORUM ASLA BANA BÖYLE ŞEYLER YAZMA CÜNKÜ COK ÜZÜLÜYORUM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

TŞK KARDEŞİM...

BEN DE YANLIŞ ANLADINIZ DİYE ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM..
SİZ DE RABBİME EMANET OLUNUZ...

SELAMETLE...

... belagat..
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

s a kardeşlerim bu fırsatı kaçırmayalım.var ise haklarım hepsi helal olsun .inşallah diğer kardeşlerimizde haklarını helal ederler..şu an var isek buna inanıyoruz.belki bir an sonra olmayabiliriz onun için helalleşmekte fayda vardır.allah razı olsun hepinizden...
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.