mahsun kulselamün aleyküm damlacım.Allah razı olsun.paylaşımın çok güzel canım kardeşim.görüşmeyeli uzun süre oldu ama bilki hep dualarımdasın .allaha emanet ol.
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
3.497 görüntülenme · 36 yanıt
mahsun kulselamün aleyküm damlacım.Allah razı olsun.paylaşımın çok güzel canım kardeşim.görüşmeyeli uzun süre oldu ama bilki hep dualarımdasın .allaha emanet ol.
D!VeRşebnem ferahın şarkı sözü değil miydi bu yha??
nese sağolasın yinede..emeğine bereket..

talipamcaSen,ben,o...Herkes aynı hikayede
Başı ve sonu aynı,gerisi farklı
Bir yerden tutunduysak hayata
Boşa geçirmemeli,bırakmamalı
Derdimiz,yaramız,acılarımız farklı olabilir
Gözyaşlarımızın tadı aynı
EsSelamuAleyküm Gül Damla'm..
Bir kulun gözlerinden;Allah(CC) aşkıyla aksın yaşlar,bak o zaman gözyaşının lezzetine nasıl farklı..günahlara pişmanlığın ifadesi olarak aktığında kirin yunması gibi daha bir farklı..kimyasal olarak belki tad aynı..ama neden salındığına bağlı diye düşünmekteyim..
Konu olarak bana bunları hatırlattı..Elinize sağlık..
Selam..sevgi ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
Nevin_1982, post: 699728, member: 16903Selamun aleykum damlacım.Gözyaşı rahmettir.Ağlayabilenin imanı azda olsa vardır.Pişman olup tövbe eden kullardanızdır elhamdülillah.Vakit çok geç olmadan tabii!!!Allaha emanet olB)
zeynep.sSelamun Aleyküm Damla Ablam..Emeğinize sağlık,çok güzel bir paylaşım.Allaha emanet olun...
Nevin_1982Ya bugün o günse,hayatın son günüyse
selamun aleykum damlacım.Bende aynı duyguya kapılıyorum arada.Ya bugün öleceksem diye ama bitürlü kendimi düzeltemiyorum.Nefsim herzaman 1-0 önde.
Emeğine sağlık.Rabbim cümlemizi kendi yoluna iletsin inşaallah.Allaha emanet ol
dinciYa çok yalnızsam
Ya da bomboşsam
ne yanlızlığı amelimiz bizi asla bırakmaz nekadar yanlız olursak olalım yaptıklarımız bizimle beraberdir
selamün aleyküm damla kardeşim emeyine sağlık
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/33657-gozyaslarimizin-tadi-ayni · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.