Yüreğimdeki Tarifi İmkansız Dosta

2.815 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

Yüreğimdeki Tarifi İmkansız Dosta
Yüreğim ne kasırgalar geçirdi, ne boranlar kopardı dost dediklerinden dostum dediklerinden. Bu yüreğim nicelerini dost bildi, bâki Dostu bilmeden, `O`nu yüreğinin derinliklerinde hissedemeden.

Dilim bunları söylerken, gönlüm tarifi imkansız haykırışlarda, `Seni` arayışta.

Dost dedikleri nasıl bir şeydir ki, benim serhad gibi yüreğimi birden sallandırdı. Dosta tutku dedikleri nasıl bir duyguydu ki, gönlüm Hazreti Yusuf (aleyhisselam)`ın kuyuda tutsak olduğu zaman gibi yakarışta, o zaman gibi hüzünlü tâ ki Senin dostluğuna kavuşana kadar. Dosta aşk yüreğimde nasıl bir kordur ki, yüreğimi Mecnun`un yüreğinde yanan ateş gibi kor, o ateş gibi Sana muhtaç kılan.

Peki neydi insanı bu kadar duygu yoğunluğuna iten, insana şiirler yazdırtan? Ya da nasıl bir duyguydu ki Sana içten seslendiği vakit nemlenen gözleri yaşartan, yüreğimize manevi iklimler saçan?

Bunu nasıl anlatabilirim ki?

Çünkü bu diller lâl oldu. Seni anlatamamaktan, Seni Mecnun`un aradığı gibi arayamamaktan.

Ey yüreğimizdeki tarifi imkansız Dost!

Sana yöneldim, Sana haykırıyorum. Biliyorum Senin dostluğuna lâyık değilim amma ümitvârım, Dostluğunun limanındayım aç yelkenleri aç tâ dostluğuna geleyim.

N`olur beni dostluğuna kabul et. (Âmin)

Mehmet Beydemir
sengul

sengul

Mübarek Üye · 733 mesaj

s.a...

paylaşımınız için çok tşk...

Selametle...
... belagat..
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

s.a ellinize sağlık,selametle.
<DAMLA>

<DAMLA>

<<<B)B)B)>>>
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Sana yöneldim, Sana haykırıyorum. Biliyorum Senin dostluğuna lâyık değilim amma ümitvârım, Dostluğunun limanındayım aç yelkenleri aç tâ dostluğuna geleyim.

____selamün aleyküm damlam
güzel paylaşım emegine saglık ablacım
selam ve dua ile_____
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

N`olur beni dostluğuna kabul et.

AMİN AMİN

<DAMLA>

<DAMLA>

aminenurSana yöneldim, Sana haykırıyorum. Biliyorum Senin dostluğuna lâyık değilim amma ümitvârım, Dostluğunun limanındayım aç yelkenleri aç tâ dostluğuna geleyim.

____selamün aleyküm damlam
güzel paylaşım emegine saglık ablacım
selam ve dua ile_____

aleykum selam aminernur ablacım gözlerine saglık hayırlı geceler inşallah
rabbimize emnaetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

N`olur beni dostluğuna kabul et.

Amin amin amin...
Selamünaleyküm DAMLA kardeşim emeğine sağlık ALLAH razı olsun.
Nice dostlar ediniriz bu hayatta ama Asıl dostluğu istenecek olanı bulamayız. Bir arasak O hep yanıbaşımızdadır halbuki.

ALLAHa emanet olunuz kardeşim
selametle...
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Gül Dostluktur...

Gül Dostluktur...

GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Peki neydi insanı bu kadar duygu yoğunluğuna iten, insana şiirler yazdırtan? Ya da nasıl bir duyguydu ki Sana içten seslendiği vakit nemlenen gözleri yaşartan, yüreğimize manevi iklimler saçan?

SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM ÇOK GÜZEL DİZELER BUNLAR.BİZDE ACABA HZ.İBRAHİM GİBİ "DOST"OLABİLİRMİYİZ BİZİ YARADANA?.EMEĞİNİZE YAZANINDA YÜREĞİNE SAĞLIK SELAMETLE KALIN.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.