°°İlim bir nurdur....°°°
3.079 görüntülenme · 30 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
:Hkardeşim hoş geldin.yokluğun çoook belli...selam ve dua ile kal hayırlı ve bereketli günler olsun.ALLAH cc emanet ol kıymetli kardeşim.:evet:H
Bahar_58Amin Cümlemizden
Evet aynen öyle oldu okul isleriyle ugrasiyorum insALLAH alininirim da bu kosusturmada biter hayirliysiyla bu persembe konusmam var okulda dua et de Hayirlisi ise olsun insALLAH
ALLAH´a Emanet Ol ALLAH isini gücünü rast getirsin insALLAH
sa ğlığın sıhhatın yerindeyse gerisi önemlideğil :) ALLAH yarr ve yardıncın olsun RAHMAN selamete erdirsin inşaALLAH ...
selam ve dua ile :)
selam ve dua ile :)
[medya]
-KAAN-:Hkardeşim hoş geldin.yokluğun çoook belli...selam ve dua ile kal hayırlı ve bereketli günler olsun.ALLAH cc emanet ol kıymetli kardeşim.:evet:H
Hosbulduk 
Sagolasin Abi_ Bu Aralar pek fazla giremiyorum yoklugumun belli olmasi ne güzel_ Okul Isleriyle ugrasiyorum Abi bu Persembe görüsme var okulda (dua edermisin Abi...) cok ugrastim insALLAH olur ama tabi yine herseyin Hayirlisi_ Rabbim cümlemizin yardimcisi olsun insALLAH
Sende Abim Sagolasin Rabbim her daim yardimcin olsun insALLAH
ALLAH isini gücünü Rast getirsin...
Sagolasin Abi_ Bu Aralar pek fazla giremiyorum yoklugumun belli olmasi ne güzel_ Okul Isleriyle ugrasiyorum Abi bu Persembe görüsme var okulda (dua edermisin Abi...) cok ugrastim insALLAH olur ama tabi yine herseyin Hayirlisi_ Rabbim cümlemizin yardimcisi olsun insALLAH
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
:Gkıymetli kardeşim.inşaALLAH.hayırlı ve güzel haberlerinide bekliyoruz.selam ve dua ile kalın hayırlı ve bereketli geceler olsun kardeşim selametle.:evet:H
Bahar_58Hosbulduk
selamun aleykum kardeşim,
emeğinize sağlık.
ders almak duasıyla...Rabbim faydalı ilim öğrenenlerden kılsın bizleri.
selam ve dua ile...
emeğinize sağlık.
ders almak duasıyla...Rabbim faydalı ilim öğrenenlerden kılsın bizleri.
selam ve dua ile...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/33620-0-0ilim-bir-nurdur-0-0-0 · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İlim İlim Bilmektir Nasihatler 2 cevap
- ARKADAŞLAR (İLİM ÖGGRENEN,İLİM ÖGRETEN İÇİN SUDAKİ BALIKLAR BİLE AF DİLİYOR) Nasihatler 5 cevap
- İlim Sıfatı ve İlmin Maluma Tabi Olması Meselesi Allah (c.c) Hazretleri 2 cevap
- Amelsiz ilim insanı kurtaramaz Dini sohbet 7 cevap
- İmam Gazâli - İHYA-İ ULÛMİD-DİN...ilim hakkında İslami Bilgi ve Kaynaklar 1 cevap
- İlim çoktur fakat ömür Dini sohbet 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.