Facebook'tan Tiksinmek

7.204 görüntülenme · 48 yanıt

Paylaş:
selimoğlu

selimoğlu

Mübarek Üye · 504 mesaj

melek4545Facebookumu kapattığımdan beri allaha şükür kapam çok rahat bi daha facebooka üye olacağımıda sanmıyorum inşallah bir an önce facebook sitesi kapanırda herkes kafasını dinler facebook yüzünden bir sürü insan öldü bi an önce kapatılması gereken bir site bence

Facede ne güzel paylaşımlar oluyor...Fakat sen giderde önüne geleni arkadaş olarak eklersen, içeriği malum sayfaları beğenirsen elbetteki rahatsız olursun...

Rahmetli üstadın dediği gibi; ''Oluklar çift birinden nur akar birinden kir'' testiyi nereye uzatırsan artık, tercih senin..
AcizBirKul.

AcizBirKul.

Mübarek Üye · 635 mesaj

Kapatmıştım ama geri açtım çünkü karşıma çıkan bir çok konuda facebook kullanmam gerekiyodu.
Araştırdığım her konuda facebook linki vardı tekrar üye olduk bakalım :
)
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Bende birkaç ay önce Facebook kullanıyordum ama o kadar çok sıkıldım ki. Gerçekten durmadan bildirim durmadan arkadaşlık isteği geliyordu, sınıf arkadaşlarım bir rahat vermiyordu, Facebook yüzünden bir çok şeyi boşveriyor oradaki meşguliyetimi azaltmaya çalışıyordum. Sonra gerçekten bunaldım ve bıraktım. Birkaç gün önce de akrabalarımla görüşmek için açıp sonra dondurdum.

Hiç sevmiyorum şu Facebook'u, boş zaman harcadım hep.
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Yani bende kullanıyorum artık.Bu konuyu ilk açtığımda yoktu aslında.Sürü psikolojisi benimkisi ;)
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Hiç facebookum olmadı..:o
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

KaLBuN_KeSiRHiç facebookum olmadı..:o

Ne güzel :D
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

5 yıl oldu. bu pislikten kurtulalı. Allah herkese nasip etsin.

akın13

akın13

Kıdemli Üye · 190 mesaj

yahudi sitesi facebook'u terk edin BOYCOTTısrael
VuSLaT_üL ŞéHaDéT

VuSLaT_üL ŞéHaDéT

Kıdemli Üye · 263 mesaj

kullanmıyorum:)))
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.