kendini daha ne kadar gizleyeceksin....

1.721 görüntülenme · 24 yanıt

Paylaş:
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

s a ben okudum ve çok beğendim demekki sevgilerde yalanlar üzerine kurulabiliyormuş inşallah böyle hatalara düşmeyiz..

"evet size soruyorum daha ne kadar gerçek kişiliğinizi saklayacaksın burada.sanıyormusunki ben bu değilim beni tanımazlar oysaki yanılıyorsun seni ilk geldiğin günden beri seni sen olduğunu biliyorum .belki bir şans belki bir fırsat olacaktı orada gelip görüşmemiz sanki uyanacaktı o çok kuvvetli olan sevgimiz evet yanlış okumadın oraqlara kadar gelmen inan beni çok etkilemişti neden olmasın demiştim nede olsa seviyor ve seviliyordum.sen bana sordun ben değilim dedim ben sana sordum sende ben değilim dedin.inanmıştım ama çok yanılmışım yine yapmıştın yapacağını olsun ne yapalım kader denen buymuş demekki şimdi düşünüyorumda nasıl güvenirdim ben sana çok şükürki böyle oldu sende kurtuldun bende..."

sevgi dağarcığından alıntıdır..
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

bu sözler kime
mustafa11

mustafa11

s.s.sbu sözler kime

dikkat ederseniz alıntıydı kardeşim çok önemli bir yaşamdan alıntıdır....selametle..
s.s.s

s.s.s

mustafa11, post: 646515, member: 78893dikkat ederseniz alıntıydı kardeşim çok önemli bir yaşamdan alıntıdır....selametle..

mustafa kardeşim açık konuşucam.açıkca bu lafları üstüme alındım.lütfen ne demek istiyosanız açık konuşun,yazdıklarınızı anlayacak kadar zeki değilim sanırım
mustafa11

mustafa11

s.s.smustafa kardeşim açık konuşucam.açıkca bu lafları üstüme alındım.lütfen ne demek istiyosanız açık konuşun,yazdıklarınızı anlayacak kadar zeki değilim sanırım

s a kardeşim neden alındınız anlayamadım ben bunu sevgi dağarcığından adlı kitaptan alıntı yaptım.lütfen üzerinize alınmayın yoksa sizdemi böyle bir olay yaşadınız....
s.s.s

s.s.s

mustafa11s a kardeşim neden alındınız anlayamadım ben bunu sevgi dağarcığından adlı kitaptan alıntı yaptım.lütfen üzerinize alınmayın yoksa sizdemi böyle bir olay yaşadınız....

hani daha önce sizinle buna benzer konuşmalarımız oldu.burda yazdıklarınızda o konuştuklarımızla bağlantılı gibi geldi.açıkcası sizi görmek veye konuşmak isterim ama burda bu imkanıız yok.beni tanıyomusunuz
mustafa11

mustafa11

s.s.shani daha önce sizinle buna benzer konuşmalarımız oldu.burda yazdıklarınızda o konuştuklarımızla bağlantılı gibi geldi.açıkcası sizi görmek veye konuşmak isterim ama burda bu imkanıız yok.beni tanıyomusunuz

s a kardeşim hayır onlarla bir ilgisi olamaz nedeni ise bizler elhamdülillahi müslümanız denilene inanırız ve öyle biliriz..içiniz rahat olsun....çünkü ben size sormuştum sizde bana cevap vermiştiniz......
s.s.s

s.s.s

mustafa11, post: 646532, member: 57188s a kardeşim hayır onlarla bir ilgisi olamaz nedeni ise bizler elhamdülillahi müslümanız denilene inanırız ve öyle biliriz..içiniz rahat olsun....çünkü ben size sormuştum sizde bana cevap vermiştiniz......

birbirimizi tanımıyoruz.burda tanıştık.nedense sizin yazdığınız bazı şeyleri üzerime alıyorum.mesela karı kocayla ilgili yazılarınız sanki bana taş atıyormuşsunuz gibi geliyor.
siz 45 yaşındasınız ve istanbul dasınız demi
mustafa11

mustafa11

lütfen daha fazla konulara girmeyelim daha sonra olayların boyutları değişiyor onun için siz yolunuza devam edin ve burada noktayı koyalım .allah yolunuzu açık eylesin......
s.s.s

s.s.s

yolumuza devam edelim ama lütfen soruma cevap verin
mustafa11

mustafa11

s.s.syolumuza devam edelim ama lütfen soruma cevap verin

benim başkaları gibi yalan cevap verme lüksüm olamaz ...evet 45 yaşında ve istanbuldayım cevabı verdim ve artık lütfen kapatalım bu konuyu.....benim tarafımdan bu konumuz kapanmıştır artık cevap yazmayacağım hayırlı geceler.............
s.s.s

s.s.s

cevabınızı bekliyorum
s.s.s

s.s.s

son bişey daha.bu formda yazdıklarımızı silelim mi,ikimizde
e.s.s.s.y

e.s.s.s.y

Aktif Üye · 73 mesaj

s a kardeşim güzel bir paylaşım.......
s.s.s

s.s.s

e.s.s.s.y, post: 646571, member: 16903s a kardeşim güzel bir paylaşım.......[/QUOT

anlayamıyorum ya bu kişi de sizmiydiniz.
açılımı ne peki
mustafa11

mustafa11

e.s.s.s.y, post: 646571, member: 16903s a kardeşim güzel bir paylaşım.......

a s kardeşim sizdende allah razı olsun..................
mustafa11

mustafa11

s.s.s, post: 646575, member: 64706
e.s.s.s.y, post: 646571, member: 16903s a kardeşim güzel bir paylaşım.......[/QUOT

açılımı ne peki

şimdi bu nedemek oluyor anlayamadım........................
s.s.s

s.s.s

sadece soru sormuştum neyse.
e.s.s.s.y

e.s.s.s.y

Aktif Üye · 73 mesaj

açılımı ne peki

anlamadım kardeşim ben benim.....................
e.s.s.s.y

e.s.s.s.y

Aktif Üye · 73 mesaj

e.s.s.s.y, post: 646584, member: 73855

anlamadım kardeşim ben benim.....................

açılımı isimlerimdeki harfler............................
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.