Kur'an Ziyafeti
3.704 görüntülenme · 37 yanıt
SELAM ve DUA ile kal ALLAHA EMANET OL
afakisevdaSelamün Aleyküm Abi muhteşem bir kıraat hele o küçük hafız kız çocuğuna hayran kaldım ayet soruyorlar hangi surede olduğunu nerede indiğini biliyor müthiş bir şey RABBİM sen her şeye kadirsin kudretine kurban olurum...Abi inan ne söylesem az gelir çok sıkıntılıydım biraz kendime geldim böyle güzel hayra vesile olduğun için RABBİM razı olsun emeğine güzel yüreğine sağlık
ve aleyküm selam kardeşim allah razı olsun dinlediğiniz icin evet cok muhteşem bir şey demi rabbim herkese öyle bir yetenek verir inşallah hayırdır kardeşim sıkıntınız neydi yoksa benim tahmin ettiğimmi hani calıştığınız yer rabbime emanet olun selam ve dua ile kardeşim
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71ve aleyküm selam kardeşim allah razı olsun dinlediğiniz icin evet cok muhteşem bir şey demi rabbim herkese öyle bir yetenek verir inşallah hayırdır kardeşim sıkıntınız neydi yoksa benim tahmin ettiğimmi hani calıştığınız yer rabbime emanet olun selam ve dua ile kardeşim
Selamün Aleyküm Abi ALLAH sizdende razı olsun sıkıntımın sebebi bambaşka bir şey ilk defa böyle başım ağrıdı insan uyurda aynı baş ağrısıyla uyanırmı uyuyorum uyanıyorum geçmemiş vücudum sonunda isyan etti herhalde... bana eziyet etmeye hakkın yok ahirette hesap sorarım diye beni ikaz ediyo...Abi çok uzatıp seni sıkmayım hakkını helal et
ellerinize saglık
rabbim bizi mahrum etmesin inşallah bu güzelliklerden
mevla yar ve yardımcınız olsun
selam ve dua ile____
afakisevdaSelamün Aleyküm Abi ALLAH sizdende razı olsun sıkıntımın sebebi bambaşka bir şey ilk defa böyle başım ağrıdı insan uyurda aynı baş ağrısıyla uyanırmı uyuyorum uyanıyorum geçmemiş vücudum sonunda isyan etti herhalde... bana eziyet etmeye hakkın yok ahirette hesap sorarım diye beni ikaz ediyo...Abi çok uzatıp seni sıkmayım hakkını helal et
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM GECMİŞ OLSUN KARDEŞİM RABBİM ACİL ŞİFA VERSİN AMA FAZLA YIPRATMA KENDİNİ BİRAZ DİKKATLİ OL BENİM SİZDE HAKKIM YOKTUR VARSADA HELALDİR RABBİME EMANET OL KARDEŞİM

aminenur_______selamün aleyküm cevdet abi rabbim razı olsun
ellerinize saglık
rabbim bizi mahrum etmesin inşallah bu güzelliklerden
mevla yar ve yardımcınız olsun
selam ve dua ile____
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BENİM. ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN AMİN RABBİME EMANET OLUN SERLAM VE DUA İLE KALIN

berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
madem kuran ziyafeti...ben buraya ekleme yapamadım
sizden rica etsem you tube var.
MİSHARY ALAFASY rahman suresi...2 bölüm ama....çok sevinirim
şimdiden teşekkür ediyorum .Allah(c.c)razı olsun sizden..
berat05, post: 647884, member: 2149selamün aleyküm cevdet kardeş...
madem kuran ziyafeti...ben buraya ekleme yapamadım
sizden rica etsem you tube var.
MİSHARY ALAFASY rahman suresi...2 bölüm ama....çok sevinirim
şimdiden teşekkür ediyorum .Allah(c.c)razı olsun sizden..
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ARADIĞINIZ BUNU VE İSTEDİĞİNİZ VARSADAHA YAZIN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
bu sanırım 2. bölümü
1.bölümü olacaktı. size zahmet oldu..sağolun...
bana kalsa bütün videoları isterdim
burdan nasıl yükleyebileceğimi söyleyebilirseniz ben yükleyeyim
Allah(c.c.) Razı OLsUN
berat05, post: 648232, member: 24008allah(c.c.) razı olsun sizden
bu sanırım 2. bölümü
1.bölümü olacaktı. size zahmet oldu..sağolun...
bana kalsa bütün videoları isterdim
burdan nasıl yükleyebileceğimi söyleyebilirseniz ben yükleyeyim
Allah(c.c.) Razı OLsUN
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM SİZ İSTEDİĞİNİZ KADAR İSTEYİM BEN YAPARIM ZATEN BUNUN İCİN BURADAYIZ DEMİ AMA BEN SİZE BİR ADRES VEREYİM ONU İYİ OKUYUN BÜTÜN BİLGİLER VAR ANLAMADIĞINIZI O FORMA SORUM RABBİME EMANET OLUN
http://forum.islamiyet.gen.tr/tanisma-kosesi/41967-uye-kardeslerimize-yardim.html

berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM SİZ İSTEDİĞİNİZ KADAR İSTEYİM BEN YAPARIM ZATEN BUNUN İCİN BURADAYIZ DEMİ AMA BEN SİZE BİR ADRES VEREYİM ONU İYİ OKUYUN BÜTÜN BİLGİLER VAR ANLAMADIĞINIZI O FORMA SORUM RABBİME EMANET OLUN
http://forum.islamiyet.gen.tr/tanisma-kosesi/41967-uye-kardeslerimize-yardim.html
ALEYKÜM SELAM
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ŞİMDİ OKUYORUM SAĞOLUN :G
BAKIN KARDEŞİM BU ADRESİ ALINCA BURAYA YAPIŞTIRDIKTAN SONRA BENİM KIRMIZI YAPTIĞIM YERİ AL VE KOPYALA SONRA FLAŞ İŞARETİNE BAS VE BU ADRESİ ORTASINA YAPIŞTIR VE AC

berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
CEVDET-71
BAKIN KARDEŞİM BU ADRESİ ALINCA BURAYA YAPIŞTIRDIKTAN SONRA BENİM KIRMIZI YAPTIĞIM YERİ AL VE KOPYALA SONRA FLAŞ İŞARETİNE BAS VE BU ADRESİ ORTASINA YAPIŞTIR VE AC
[medya]
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/33256-kur-an-ziyafeti · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.