ÇOCUK KATİLİ İSRAİLLİLER GİREMEZ
1.168 görüntülenme · 7 yanıt
RE: ÇOCUK KATİLİ İSRAİLLİLER GİREMEZ
SEVGİLİ KARDEŞLERİM. ÖNCE HAYIRLI AKŞAMLAR DİLİYORUM.
SONRADA DİYORUM Kİ NE OLUR HEP BERABER BİR DURUŞ GÖSTERELİM. NE DEMİŞ ŞAİR ''TOPLU ATTIKCA YÜREKLER'' YÜREĞİMİZ ATMIYORSA HİÇ OLMAZSA DUDAKLARIMIZ KONUŞSUN. ANLAMIYORUM NE OLDUK BİZ. SUS PUS GIK ÇIKMAZ OLDU. YANLIŞIM VARSA LÜTFEN UYARINIZ. TEŞEKKÜRLER
SEVGİLİ KARDEŞLERİM. ÖNCE HAYIRLI AKŞAMLAR DİLİYORUM.
SONRADA DİYORUM Kİ NE OLUR HEP BERABER BİR DURUŞ GÖSTERELİM. NE DEMİŞ ŞAİR ''TOPLU ATTIKCA YÜREKLER'' YÜREĞİMİZ ATMIYORSA HİÇ OLMAZSA DUDAKLARIMIZ KONUŞSUN. ANLAMIYORUM NE OLDUK BİZ. SUS PUS GIK ÇIKMAZ OLDU. YANLIŞIM VARSA LÜTFEN UYARINIZ. TEŞEKKÜRLER
Allah cezalarını layığıyla verecek
yalnız bizlerin boş durmayıp dualarımızla silah arkadaşlığı etmemiz lazım o mazlumlaraa...
Allah cezalarını layığıyla verecek
yalnız bizlerin boş durmayıp dualarımızla silah arkadaşlığı etmemiz lazım o mazlumlaraa...
paylaşımın için Allah razı olsun.bencde herkes bıseyler yapmalı...
paylaşımın için Allah razı olsun.bencde herkes bıseyler yapmalı...
haklısınız kardeşim susturula susturula susmaya ve sinmeye alışmış bir millet olduk çıktık.
Susuşlarımız kabullenişliğimizden değil birşey yapamamızdan,dualarımız ,yüreklerimiz onlarla..Rabbim mazlumların ahını alacaktır!!
haklısınız kardeşim susturula susturula susmaya ve sinmeye alışmış bir millet olduk çıktık.
Susuşlarımız kabullenişliğimizden değil birşey yapamamızdan,dualarımız ,yüreklerimiz onlarla..Rabbim mazlumların ahını alacaktır!!
S.A TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR hiç düşündünüzmü çocukları neden acımasızca öldürüyorlar bu cani islailliler adamların amaçları belli ileride büyüdükleri zaman bizlerin başlarına bela olmasın yolumuza çıkmasın yapacaklarımıza engel olmasın diye

AMA İSTEDİKLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR BÜYÜK RABBİM ONLARA MÜSADE ETMEYECEK BUNLARIN HESABI TEK TEK SORULACAK YANLARINA KALMAYACAK YETERKİ BİZ MÜSLÜMANLAR BİRLİK BERABERLİK OLALIM BİR AVUÇ İSRAİL ŞEREFSİZLERİNİ TÜKRÜKLE BOĞARIZ HER ŞEY BİZ MÜSLÜMANLARIN ELİNDE HEP BERABERCE BİRLİK BERABERLİĞE

S.A TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR hiç düşündünüzmü çocukları neden acımasızca öldürüyorlar bu cani islailliler adamların amaçları belli ileride büyüdükleri zaman bizlerin başlarına bela olmasın yolumuza çıkmasın yapacaklarımıza engel olmasın diye

AMA İSTEDİKLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR BÜYÜK RABBİM ONLARA MÜSADE ETMEYECEK BUNLARIN HESABI TEK TEK SORULACAK YANLARINA KALMAYACAK YETERKİ BİZ MÜSLÜMANLAR BİRLİK BERABERLİK OLALIM BİR AVUÇ İSRAİL ŞEREFSİZLERİNİ TÜKRÜKLE BOĞARIZ HER ŞEY BİZ MÜSLÜMANLARIN ELİNDE HEP BERABERCE BİRLİK BERABERLİĞE

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/3312-cocuk-katili-israilliler-giremez · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İşte çocuk katili israil (izleyin kardeşlerim) Sırlar Dünyası 11 cevap
- Türk İntikam Birliğinden İsrail ve İsrailliler'e Uyarı Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- İSRAİLLİLER VE FİLİSTİNLİLER HAKKINDA BİLİNMEYEN GEREKÇELER Dini sohbet 2 cevap
- İSRAİLLİLER VE FİLİSTİNLİLER BİLİNMEYENLERİ Güzel Sözler 2 cevap
- İsrailliler Mescid-i Aksanın Üzerinde bir ışık gördü! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- 3 MİLYON MÜSLÜMANIN KATİLİ ABD-Defol... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 18 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.