...özür Dilerim ...
4.968 görüntülenme · 29 yanıt
Selamün aleyküm...Allah cc razı olsun inşallah .Çok güzel bir paylaşım. :)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
_Resul_Selamün aleyküm...Allah cc razı olsun inşallah .Çok güzel bir paylaşım. :)
ve aleykümselam amin cümlemizden insaallah:a35: hayirli aksamlar,...
-Ammar Bin Yasir-ve aleykümselam amin cümlemizden insaallah:a35: hayirli aksamlar,...
Size de hayırlı akşamlar...Uzun zaman olmuş bee =) Ocak 3 te 5. senem oluyormuş =)
_Resul_Size de hayırlı akşamlar...Uzun zaman olmuş bee =) Ocak 3 te 5. senem oluyormuş =)
evet ne güzel:a12: ama fazla giremiyosun sende okul nasil gidiyo
-Ammar Bin Yasir-evet ne güzel:a12: ama fazla giremiyosun sende okul nasil gidiyo
Allah' a çok şükür iyi gidiyor...Yoğunuz önümüzdeki cuma 2 sınavım var .. Yani böyle sınavlarla mücadele ediyoruz..Çok şükür.. Sende iyisindir inşallah..
-Ammar Bin Yasir-, post: 1402104, member: 103783elhamdülillah hafizliga basladim yatili kurstaydim ciktim iste boyle
Allah cc yardımcın olsun inşallah...Benim çıkmam gerek ..Allah' a emanet ol inşallah ..Hayırlı akşamlar..
Ey sevgili öyle kör etti ki yalan dünya bizi bu dünyanın yalanlığını unuttuk.Herseyimiz olsun sevdasına öyle kaybettik ki kendimizi var olanı tükettik talan ettik herşeyimizi ey sevgili.Biz sevdamızı kaybettik yolumuzu kaybettik yalancı güneşlere aldandık ey iki cihan güneşi gel ne olursun yönümüzü kaybettik karanlıklarda kaybolduk gel ey nurumuz ışığınla aydınlat bizi.Geciktim, özür dilerim, geliyorum, özür dilerim efendim…:A
Biliyoruz karşında duracak yüzümüz
söyleyecek dilimiz yok.
Biliyoruz karşında duracak yüzümüz
söyleyecek dilimiz yok.Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/33065-ozur-dilerim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Özür dilerim Resimler 5 cevap
- ******özür dilerim***** Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Özür Dilerim Efendim Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 2 cevap
- Özür Dilerim Edebiyat 18 cevap
- ÖZÜR DİLERİM EVİNDAR KARDEŞ... İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- özür Dileriz Delikanli,özür Dileriz Genç Hanim... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.