...özür Dilerim ...

4.968 görüntülenme · 29 yanıt

Paylaş:
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

Nur_u Secdeguzum benim:D

hosgeldiniz efendimmm nerelerdesiniz:a03: hic görüsemiyoruz
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Selamün aleyküm...Allah cc razı olsun inşallah .Çok güzel bir paylaşım. :)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

_Resul_Selamün aleyküm...Allah cc razı olsun inşallah .Çok güzel bir paylaşım. :)

ve aleykümselam amin cümlemizden insaallah:a35: hayirli aksamlar,...
_Resul_

_Resul_

-Ammar Bin Yasir-ve aleykümselam amin cümlemizden insaallah:a35: hayirli aksamlar,...

Size de hayırlı akşamlar...Uzun zaman olmuş bee =) Ocak 3 te 5. senem oluyormuş =)
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

_Resul_Size de hayırlı akşamlar...Uzun zaman olmuş bee =) Ocak 3 te 5. senem oluyormuş =)

evet ne güzel:a12: ama fazla giremiyosun sende okul nasil gidiyo
_Resul_

_Resul_

-Ammar Bin Yasir-evet ne güzel:a12: ama fazla giremiyosun sende okul nasil gidiyo

Allah' a çok şükür iyi gidiyor...Yoğunuz önümüzdeki cuma 2 sınavım var .. Yani böyle sınavlarla mücadele ediyoruz..Çok şükür.. Sende iyisindir inşallah..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

elhamdülillah
_Resul_

_Resul_

-Ammar Bin Yasir-, post: 1402104, member: 103783elhamdülillah hafizliga basladim yatili kurstaydim ciktim iste boyle

Allah cc yardımcın olsun inşallah...Benim çıkmam gerek ..Allah' a emanet ol inşallah ..Hayırlı akşamlar..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

sagoll Allah razi olsun:a12: görüsürüz insaallah
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Ey sevgili öyle kör etti ki yalan dünya bizi bu dünyanın yalanlığını unuttuk.Herseyimiz olsun sevdasına öyle kaybettik ki kendimizi var olanı tükettik talan ettik herşeyimizi ey sevgili.Biz sevdamızı kaybettik yolumuzu kaybettik yalancı güneşlere aldandık ey iki cihan güneşi gel ne olursun yönümüzü kaybettik karanlıklarda kaybolduk gel ey nurumuz ışığınla aydınlat bizi.Geciktim, özür dilerim, geliyorum, özür dilerim efendim…:A

Biliyoruz karşında duracak yüzümüzsöyleyecek dilimiz yok.
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.