Buyurun Hatim Duasina
2.270 görüntülenme · 24 yanıt
Selamun aleyküm
Allah kabul etsin Abi,Rabbim oğlunuz yusuf samede hayırlı,İmanlı uzun ömürler versin inşallah.
Yusuf Samedin bu resimlerini görünce çok duygulanıyorum.Rabbim bizlerede Öyle Hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Allah daim etsin abicim.Hayırlı günler.
Allah kabul etsin Abi,Rabbim oğlunuz yusuf samede hayırlı,İmanlı uzun ömürler versin inşallah.
Yusuf Samedin bu resimlerini görünce çok duygulanıyorum.Rabbim bizlerede Öyle Hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Allah daim etsin abicim.Hayırlı günler.
Birnur, post: 654381, member: 78715Selamun aleyküm
V e Aleyküm Selam Kardeşim..
AMİN AMİN ECMAİN Kardeşim RAHMAN razı olsun
Mevla sizlere ve tüm Ümmeti Muhammed e hayırlı evlatlar nasip eylesin
Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol
AMİN AMİN ECMAİN Kardeşim RAHMAN razı olsun
Mevla sizlere ve tüm Ümmeti Muhammed e hayırlı evlatlar nasip eylesin
Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü Değerli Orhan Abimiz.
Maşallah Yusuf Samet’in bu güzel resimlerini de görmüş olduk tekrar:).. Sübhanallah, Rahman c.c daim eylesin yolunda, ayaklarını ve yüreciğini din-i mübin üzerinde sabit kılsın inşallah.. Kalbi aminler inşallah hatm-i şerifimizin duası için de..
Rabbimiz c.c okunan hatm-i şerifi katında Yusuf Samet adına makbul kılsın..Amin. Rabbimize emanet olunuz değerli abimiz.. Hayırlı ve bereketli günler olsun..Selam ve baki dua ile..
Maşallah Yusuf Samet’in bu güzel resimlerini de görmüş olduk tekrar:).. Sübhanallah, Rahman c.c daim eylesin yolunda, ayaklarını ve yüreciğini din-i mübin üzerinde sabit kılsın inşallah.. Kalbi aminler inşallah hatm-i şerifimizin duası için de..
Rabbimiz c.c okunan hatm-i şerifi katında Yusuf Samet adına makbul kılsın..Amin. Rabbimize emanet olunuz değerli abimiz.. Hayırlı ve bereketli günler olsun..Selam ve baki dua ile..
aliye_aliyeSelamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü Değerli Orhan Abimiz.
Ve Aleyküm SELAM Can Kardeşim ALİYE ...
En içten samimi duygular ile yaptığın DUA larına AMİN kareşim
RAHMAN razı olsun
Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emnet ol
En içten samimi duygular ile yaptığın DUA larına AMİN kareşim
RAHMAN razı olsun
Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emnet ol
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/33051-buyurun-hatim-duasina · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- KABE İMAMLARI HATİM SETİ ve HATİM DUASI Dini Filmler 1 cevap
- Başörtüsüne Evet Hayir Anketi Buyurun Dini sohbet 11 cevap
- Dev calisma 2008 de en son cikan hic bilmediginiz ALBÜMLER buyurun.. İlahiler ve Ezgiler 11 cevap
- NAMAZ ( Namaz kılmakta zorlananlar ve kılmayanlar, buyurun) Dini sohbet 36 cevap
- Bir Çiçekte Esma Seyri.. Buyurun Arkadaşlar Dini sohbet 4 cevap
- "www.islamiyet.gen.tr"- Ailesinin Gül Bahçesine Buyurun!! Resimler 235 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.