Hayvanlara Fotomontaj Yapilinca:)
2.554 görüntülenme · 17 yanıt
Rabbim nasilda guzel yaratmis onlari normal hallerinde boyle çirkin olmuslar selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
selamun aleyküm abiiiii..enteresan olmuş ama ben de ilk hallerini tercih edenlerdenim:Khiç söylemiyosun recepcim form açtım bi göz at deseydin yaa bakardım hemen:Ayaa benden kaçmaz yakaladım işte:Kneyse abi hadi görüşürüz kolay gelsin..Rabbime emanet olasın
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
RECEB-I KAMERselamun aleyküm abiiiii..enteresan olmuş ama ben de ilk hallerini tercih edenlerdenim:Khiç söylemiyosun recepcim form açtım bi göz at deseydin yaa bakardım hemen:Ayaa benden kaçmaz yakaladım işte:Kneyse abi hadi görüşürüz kolay gelsin..Rabbime emanet olasın
VE ALEYKÜM SELAMMMM...
RECEBİM YANIMDASIN GÖRÜYOSUN DİYE SÖYLEMEDİM..Bİ DAHAKİ SEFERE UYARIRIM:K..
RECEBİM YANIMDASIN GÖRÜYOSUN DİYE SÖYLEMEDİM..Bİ DAHAKİ SEFERE UYARIRIM:K..
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞLERİM...
ALLAH(C.C) HEPİNİZDEN RAZI OLSUN...
ONLARI BU ŞEKİLDE GÖRMEDİĞİMİZ İÇİN İNSANIN GÖZÜNE Bİ TUHAF GELİYO...
RABBİM HEPSİNE AYRI Bİ GÜZELLİK VE ÖZELLİK VERMİŞ...BİZ İNSAN OLARAK ONLARI HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ BOZMAYA UĞRAŞIYORUZ...:(
ALLAH(C.C) HEPİNİZDEN RAZI OLSUN...
ONLARI BU ŞEKİLDE GÖRMEDİĞİMİZ İÇİN İNSANIN GÖZÜNE Bİ TUHAF GELİYO...
RABBİM HEPSİNE AYRI Bİ GÜZELLİK VE ÖZELLİK VERMİŞ...BİZ İNSAN OLARAK ONLARI HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ BOZMAYA UĞRAŞIYORUZ...:(
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
~*~
Sizi şekillendirdi ve şekillerinizi de güzel yaptı. Dönüş ancak O'nadır. [Et-Teğabün / 3]
Selamün Aleyküm (İnşallahü Teala) Hacı adayı, değerli Murat abimiz:)
Emeğinize sağlık, ilginç bir çalışma olmuş gerçekten.. Allah c.c razı olsun bizlerle paylaştığınız için.. Rahman c.c, her şeye orijinal suretinde El-Musavvir c.c ismiyle o kadar güzel şekil vermiş ki, bu orijinallik bir şekilde bozulduğu zaman, gözlerimiz, düşüncemiz, hiçbir şeyimiz kabul edemiyor bu bozulmuş sureti. Her şeyi ahsen ve kendine yakışan surette halk eyleyen El Halık c.c'ye sonsuz kez hamdü senalar olsun inşallah..Rabbimize emanet olunuz değerli abimiz. Cumanız mübarek olsun inşallah..Selam ve baki dua ile.
~*~
Sizi şekillendirdi ve şekillerinizi de güzel yaptı. Dönüş ancak O'nadır. [Et-Teğabün / 3]
Selamün Aleyküm (İnşallahü Teala) Hacı adayı, değerli Murat abimiz:)
Emeğinize sağlık, ilginç bir çalışma olmuş gerçekten.. Allah c.c razı olsun bizlerle paylaştığınız için.. Rahman c.c, her şeye orijinal suretinde El-Musavvir c.c ismiyle o kadar güzel şekil vermiş ki, bu orijinallik bir şekilde bozulduğu zaman, gözlerimiz, düşüncemiz, hiçbir şeyimiz kabul edemiyor bu bozulmuş sureti. Her şeyi ahsen ve kendine yakışan surette halk eyleyen El Halık c.c'ye sonsuz kez hamdü senalar olsun inşallah..Rabbimize emanet olunuz değerli abimiz. Cumanız mübarek olsun inşallah..Selam ve baki dua ile.
~*~
Selamun aleykum murat abi.İlginç birazda korkunç bir çalışma olmuş:)Emeğinize sağlık.Allaha emanet olun

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32957-hayvanlara-fotomontaj-yapilinca · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- FOTOMONTAJ Resimler 11 cevap
- hayvanlara mübarek isimleri takmak caizmi ? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- HAYVANLARA EZİYET GÜNAHTIR(soru-cevap) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Hayvanlara Zarar Verenleri Şikayet Edebileceğim Bir Yer? Sağlık ve Yaşam 3 cevap
- hayvanlara eziyet normal mi? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 0 cevap
- İnsanlara, hayvanlara ve eşyâya nazar değer... Fıkıh ve Akaîd 0 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.