Merhaba öğretmenim

2.045 görüntülenme · 27 yanıt

Paylaş:
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

sevgılı arkadaşlar benım ıcın cok onemı taşıdığı ıcın paylaşmak ıstedım

MERHABA ÖĞRETMENIM,
YINE SIZI NASIL UNUTACAĞIMI DÜŞÜNDÜĞÜM BİR SABAH!ASLINDA BILIYORUM SIZIN UNUTULMAZ BIR ÖĞRETMEN OLDUĞUNUZU.BILIYOR MUSUNUZ ÖĞRETMENIM SIZINLE YAŞADIĞIM HER DAKIKANIN FOTOĞRAFINI CEKTIM.SIZI ÖZLEYINCE CIKARACAĞIM SAKLI KALAN KUTUSUNDAN....
BELKI 25 YAŞINDA,BELKI 33 YAŞINDA...KAÇ YAŞINDA OLURSAM OLAYIM ANACAĞIMSIZI.ÇOCUĞUM OLDUĞU GÜN FOTOĞRAFLARI CIKARIP YINE ANLATACAĞIM SIZI.NE ANLAR KUÇUK BEBEK DEMEYIN SAKIN...CUNKU ANLAYACAK SIZI OYLE GUZEL OYLE ETKILEYICI ANLATACAĞIM KI ,SIZIN BIZE BIZI ANLATTIĞINIZ GIBI BIZE SOYLEDIĞINIZ TÜM ŞEVKAT,MERHAMET DOLU SÖZLER GIBI...SIZI SEVIYORUM ÖĞRETMENIM HEMDE COK...
BIZE VERDIĞINIZ EMEK VE SEVGI ICIN COK TEŞEKKUR EDERIM.

CANSU
GizliOzne

GizliOzne

Kıdemli Üye · 395 mesaj

Selamunaleykum.Muhteşem bir hasret yazısı, minik yüreklerin yazdığı şu büyük cümlelere bakın ya.MaşaAllah böyle cümleleri kurabildiğine göre güzel örnek alınacak unutulmayacak bir öğretmensiniz.ben de 2 sene sonra inşaAllah öğretmen olacağım.Rabbim bana da sizin gibi öğretmenlik yapmayı sizin gibi hatırlanmayı ve sizin öğrencileriniz gibi öğrencilere sahip olmayı nasip etsin.Selam ve dua ile abla.En güzele emanetsiniz.
DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

ablacım ne kadar güzel sevgi dolu her satırı Rabbim siz bunlardan mahrum etmesin inşALLAH
gülnisa

gülnisa

GizliOzneSelamunaleykum.Muhteşem bir hasret yazısı, minik yüreklerin yazdığı şu büyük cümlelere bakın ya.MaşaAllah böyle cümleleri kurabildiğine göre güzel örnek alınacak unutulmayacak bir öğretmensiniz.ben de 2 sene sonra inşaAllah öğretmen olacağım.Rabbim bana da sizin gibi öğretmenlik yapmayı sizin gibi hatırlanmayı nasip etsin.Selam ve dua ile abla.En güzele emanetsiniz.

ALEYKUMSELAM
GUZEL SOZLERINIZ ICIN ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH COK DAHA BAŞARILI OLMANIZI NASIP ETSIN
ÖĞRETMENLIK SEVGIDIR YERINE GORE BURNUNU SILMEK USTUNU TEMIZLEMEK VE ŞEVKAT VERMEK
SEVIYORSANIZ MUTLAKA SEVILIRSINIZ
INAN KI EN GUZEL MESLEKTIR ÖĞRETMENLIK
ALLAH GONLUNUZE GORE VERSIN
ALLAHA EMANET OLUN
SELAM VE DUA ILE
gülnisa

gülnisa

DuaLarablacım ne kadar güzel sevgi dolu her satırı Rabbim siz bunlardan mahrum etmesin inşALLAH

AMIN GUZEL KARDEŞIM ÖĞRENCIM 5 SINIFTA
YORGUNLUĞUM BU SATIRLARDA YOK OLUYOR
ALLAHA EMANET OLUN
SELAM VE DUA ILE
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Selamünaleyküm Benim tatlı öğretmenim. siz ne olur benimde öğretmenim olunuz...
Ya nasıl sevindim anlatamam sizin adınıza bir öğrencinizden böylesine bir mektup almanız inanın beni çok duygulandırdı. Bende bazen mektuplar alıyorum. Elbette benim açımdan hepsi çok çok güzel ve değerli ama bu mektup için sizin adınıza çok sevindim.
ne olur benimde öğretmenim olunuz. Lakin benimde öğretmenimsiniz...

Lütfen banada saklamak için izin veriniz...Ona baktıkça ilerde sizi hatırlayayım...

ALLAHa emanet olunuz güzel yürekli öğretmenim
selametle...
gülnisa

gülnisa

Im_muslimSelamünaleyküm Benim tatlı öğretmenim. siz ne olur benimde öğretmenim olunuz...
Ya nasıl sevindim anlatamam sizin adınıza bir öğrencinizden böylesine bir mektup almanız inanın beni çok duygulandırdı. Bende bazen mektuplar alıyorum. Elbette benim açımdan hepsi çok çok güzel ve değerli ama bu mektup için sizin adınıza çok sevindim.
ne olur benimde öğretmenim olunuz. Lakin benimde öğretmenimsiniz...

Lütfen banada saklamak için izin veriniz...Ona baktıkça ilerde sizi hatırlayayım...

ALLAHa emanet olunuz güzel yürekli öğretmenim
selametle...

ALEYKUMSELAM EN BIRINCI ÖĞRETMENIM
NE GUZEL DEĞIL MI KUÇUÇUK ŞEYLERDEN MUTLU OLUYORUZ
ASLINDA COK BUYUK CUNKU SEVGI SATIN ALINAMAZ ALINSA ZATEN SEVGI OLMAZ
TABII KI ÖĞRETMENIN OLURUM
ONCELERI DE COK MEKTUP ALDIM AMA BU FARKLI GELDI BANA
TABBII KI SAKLAYABILIRSINIZ ÖĞRETMENIM
ŞANSLIYIZ EVET CUNKU BIZLERI COK SEVEN COCUKLARIMIZ VAR DEĞIL MI
ALLAHA ŞÜKÜR
ALLAHA EMANET OLUN
EN BIRINCI ÖĞRETMENIM:evet
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

gülnisasevgılı arkadaşlar benım ıcın cok onemı taşıdığı ıcın paylaşmak ıstedım

MERHABA ÖĞRETMENIM,
YINE SIZI NASIL UNUTACAĞIMI DÜŞÜNDÜĞÜM BİR SABAH!ASLINDA BILIYORUM SIZIN UNUTULMAZ BIR ÖĞRETMEN OLDUĞUNUZU.BILIYOR MUSUNUZ ÖĞRETMENIM SIZINLE YAŞADIĞIM HER DAKIKANIN FOTOĞRAFINI CEKTIM.SIZI ÖZLEYINCE CIKARACAĞIM SAKLI KALAN KUTUSUNDAN....
BELKI 25 YAŞINDA,BELKI 33 YAŞINDA...KAÇ YAŞINDA OLURSAM OLAYIM ANACAĞIMSIZI.ÇOCUĞUM OLDUĞU GÜN FOTOĞRAFLARI CIKARIP YINE ANLATACAĞIM SIZI.NE ANLAR KUÇUK BEBEK DEMEYIN SAKIN...CUNKU ANLAYACAK SIZI OYLE GUZEL OYLE ETKILEYICI ANLATACAĞIM KI ,SIZIN BIZE BIZI ANLATTIĞINIZ GIBI BIZE SOYLEDIĞINIZ TÜM ŞEVKAT,MERHAMET DOLU SÖZLER GIBI...SIZI SEVIYORUM ÖĞRETMENIM HEMDE COK...
BIZE VERDIĞINIZ EMEK VE SEVGI ICIN COK TEŞEKKUR EDERIM.

CANSU

Selamün Aleyküm Değerli Gülnisa hocam. Çok güzel bir yazıydı:).. Cansu kardeşimiz de çok haklı, gül gönüllü hocam, çok da güzel dile getirmiş, onun da yüreciğine sağlık olsun. Maşallah, unutulacak bir öğretmen değilsiniz değerli hocam...Öğrencileriniz çok şanslı..Rabbimiz c.c bu kutsal mesleğinizin sevabını, ecrini size her iki cihanda da bahşeylesin inşallah..Ne güzeldir değerli hocam, öğrencilerle böyle olabilmek..Rabbimiz c.c güzel gönlünüze göre versin her daim. Selam ve baki dualarımla Rahman ve Rahim olan Dost'a emanetsiniz..Gününüz hayırlı ve bereketli geçsin inşallah.

gülnisa

gülnisa

aliye_aliye
Selamün Aleyküm Değerli Gülnisa hocam. Çok güzel bir yazıydı:).. Cansu kardeşimiz de çok haklı, gül gönüllü hocam, çok da güzel dile getirmiş, onun da yüreciğine sağlık olsun. Maşallah, unutulacak bir öğretmen değilsiniz değerli hocam...Öğrencileriniz çok şanslı..Rabbimiz c.c bu kutsal mesleğinizin sevabını, ecrini size her iki cihanda da bahşeylesin inşallah..Ne güzeldir değerli hocam, öğrencilerle böyle olabilmek..Rabbimiz c.c güzel gönlünüze göre versin her daim. Selam ve baki dualarımla Rahman ve Rahim olan Dost'a emanetsiniz..Gününüz hayırlı ve bereketli geçsin inşallah.

ALEYKUMSELAM GUZEL YUREKLI KARDEŞIM
NE GUZEL SOZLER CIKIYOR PARMAKLARINDAN ALLAH RAZI OLSUN
DUALARIN ICIN AMIN AMIN AMIN
ALLAH RAZI OLSUN
SENIN ÖĞRENCILERIN DE COK ŞANSLI BILIYORUM BELKI BEN BIR GUN ÖĞRENCIN OLABILIRIM BELLI MI OLLUR:evet

ALLAH GONLUNE GORE VERSIN KARDEŞIM
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAHA EMANET OL
SELAM VE DUA ILE:H
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

______selamün aleyküm
degerli ögretmenin ne güzel ne mutluluk size maşallah rabbim artırsın bu sevgiyi ...
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile______
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM

KÜÇÜK BİR ÇOCUĞA KALBİNİZİ Mİ VERDİNİZ ÖĞRETMENİM...
BÖYLESİNE GÜZEL SÖZCÜKLERİ DÜŞÜNÜP HİSSEDİP YAZABİLMİŞ...

ÖĞRETMENLER ANNE BABADAN SONRA GELEN İLK EĞİTMENLERDİR VE HİÇ UNUTULMAZLAR ..
ALLAH(c.c.) BAŞARINIZIN DEVAMINI NASİP EYLESİN İNŞALLAH.
ALLAH(c.c.) SİZDEN RAZI OLSUN Kİ BÖYLESİNE ŞEVKATLE SEVGİYLE ÇOCUKLAR YETİŞTİRİYORSUNUZ

SİZ BUNLARI HAKEDİYORSUNUZ...:B

SELAMÜN ALEYKÜM
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
gülnisa

gülnisa

aminenur______selamün aleyküm
degerli ögretmenin ne güzel ne mutluluk size maşallah rabbim artırsın bu sevgiyi ...
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile______

ALEYKUMSELAM SEVGILI KARDEŞIM
ALLAH RAZI OLSUN
AMIN KARDEŞIM
ALLAHA EMANET OLUN
SELAM VE DUA ILE
gülnisa

gülnisa

berat05
SELAMÜN ALEYKÜM

KÜÇÜK BİR ÇOCUĞA KALBİNİZİ Mİ VERDİNİZ ÖĞRETMENİM...
BÖYLESİNE GÜZEL SÖZCÜKLERİ DÜŞÜNÜP HİSSEDİP YAZABİLMİŞ...

ÖĞRETMENLER ANNE BABADAN SONRA GELEN İLK EĞİTMENLERDİR VE HİÇ UNUTULMAZLAR ..
ALLAH(c.c.) BAŞARINIZIN DEVAMINI NASİP EYLESİN İNŞALLAH.
ALLAH(c.c.) SİZDEN RAZI OLSUN Kİ BÖYLESİNE ŞEVKATLE SEVGİYLE ÇOCUKLAR YETİŞTİRİYORSUNUZ

SİZ BUNLARI HAKEDİYORSUNUZ...:B

SELAMÜN ALEYKÜM

ALEYKUMSELAM KARDEŞIM
GUZEL SOZLERINIZ IÇIN ALLAH RAZI OLSUN
BENDE BU MEKTUBU DAFALARCA OKUDUM
COCUKLARIMI COK SEVIYORUM VE UZMEZLER BENI HIÇ
DUALARINIZ ICIN AMIN AMIN AMIN

ALLAH GONLUNUZE GORE VERSIN
ALLAH A EMANET OLUN
SELAM VE DUA ILE
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

gülnisaALEYKUMSELAM EN BIRINCI ÖĞRETMENIM
NE GUZEL DEĞIL MI KUÇUÇUK ŞEYLERDEN MUTLU OLUYORUZ
ASLINDA COK BUYUK CUNKU SEVGI SATIN ALINAMAZ ALINSA ZATEN SEVGI OLMAZ
TABII KI ÖĞRETMENIN OLURUM
ONCELERI DE COK MEKTUP ALDIM AMA BU FARKLI GELDI BANA
TABBII KI SAKLAYABILIRSINIZ ÖĞRETMENIM
ŞANSLIYIZ EVET CUNKU BIZLERI COK SEVEN COCUKLARIMIZ VAR DEĞIL MI
ALLAHA ŞÜKÜR
ALLAHA EMANET OLUN
EN BIRINCI ÖĞRETMENIM:evet

Güzel öğretmenim...
İnanın çok haklısınız. çok şanslıyız bir sürü nadide bir çiçek gibi öğrencilerimiz var.
ALLAHım banada sizin öğrencileriniz gibi öğrenciler değil, sizin gibi öğretmenlik yapmak nasip etsin...
Ömrünüz hep böyle mutluluk içinde geçsin.:H:H

ALLAHa emanet olunuz...
selametle kalınız öğretmenim
gülnisa

gülnisa

Im_muslimGüzel öğretmenim...
İnanın çok haklısınız. çok şanslıyız bir sürü nadide bir çiçek gibi öğrencilerimiz var.
ALLAHım banada sizin öğrencileriniz gibi öğrenciler değil, sizin gibi öğretmenlik yapmak nasip etsin...
Ömrünüz hep böyle mutluluk içinde geçsin.:H:H

ALLAHa emanet olunuz...
selametle kalınız öğretmenim

selamunaleykum öğretmenım
amın amın amın ne guzel dua etmışsınız onure oldum
sız kı cok ıyı bır öğretmensınız
allaha emanet olun
selam ve dua ıle
ozlem_37

ozlem_37

Kıdemli Üye · 140 mesaj

Kalp kapılarını fethetmiş bu değerli öğretmene benden de selamlar olsun.Bu imrenilesi sevgiye layık olmak bu sevgiye yol açmak gerçekten sabır ve gönül işi.Bende öğretmen olmak istiyorum ve inşallah sizin gibi olabilirim.Rabbim içinizdeki bu aşkı daim etsin ve nice Cansuların göz bebeği olun inşallah.Selam ve dua ile kalın sevgili öğretmenim.
gülnisa

gülnisa

ozlem_37Kalp kapılarını fethetmiş bu değerli öğretmene benden de selamlar olsun.Bu imrenilesi sevgiye layık olmak bu sevgiye yol açmak gerçekten sabır ve gönül işi.Bende öğretmen olmak istiyorum ve inşallah sizin gibi olabilirim.Rabbim içinizdeki bu aşkı daim etsin ve nice Cansuların göz bebeği olun inşallah.Selam ve dua ile kalın sevgili öğretmenim.

selamunaleykum kardeşım
guzel sozlerın ıcın allah razı olsun
ınşaallah cok daha başarılı bır öğretmen olursunuz
allah muradınızı versın
allah zıhın acıklığı versın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM HOCAM ELİNİZE GÖNLÜNÜZE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN COK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

s a kardeşim çok güzel bir yazıydı eline sağlık ayrıca bana öğretmenimi hatırlatığın için ayrıca çok teşekkür ederim.......
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
gülnisa

gülnisa

CEVDET-71, post: 638092, member: 72504SELAMÜN ALEYKÜM HOCAM ELİNİZE GÖNLÜNÜZE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN COK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

aleykumselam
beğendığınıze sevındım
allah sızdende razı olsun
allaha emanet olun
selam ve dua ıle
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.