Allah Kuluna Kafi Değilmi?(zümer 39)
20.307 görüntülenme · 22 yanıt
VE SEN YİNE DENENDİĞİNDE ,VE YİNE KALBİN DARALDIĞINDA VE YİNE BÜTÜN KAPILAR KAPANDIĞINDA VE YİNE NE YAPMAN GEREKTİĞİNİ BİLMEDİĞİNDE UZUN UZUN DÜŞÜN VE HATIRLA YARADANINI.....ALLAH KULUNA KAFİ DEĞİL Mİ(ZÜMER 36) GECENİN SAHİBİNE SABAHIN RABBİNE EMANET OLUN
s.s.szümer 39,ben baktıp böle bişi bulamadım
selamun aleyküm abla 39 Zümer suresinin KURAN'da ki sıra numarası sanırım ... Paylaşım için teşekkürler Allah'a emanet olun selam ve dua ile ...
36. Allah, kuluna Kafi değil mi, yetmiyor mu? Seni O'ndan başkalarıyla korkutuyorlar. Allah kimi saptırırsa artık ona kılavuzluk edecek yoktur.
37. Allah'ın kılavuzluk ettiğini ise saptıran olamaz. Allah Aziz ve intikam alıcı değil mi?
38. Onlara, "Gökleri ve yeri kim yarattı?" diye sorsan, yemin olsun "Allah!" diyecekler. De onlara: "Peki Allah dışındaki yakardıklarınız hakkında ne diyorsunuz? Allah bana bir zarar vermek istese, O'nun vereceği zararı uzaklaştırabilirler mi? Yahut bana bir rahmet dilese, O'nun rahmetini tutabilirler mi?" De ki: "Bana Allah yeter! Tevekkül edenler O'na dayanıp güvenirler."

gecekonduselamun aleyküm abla 39 Zümer suresinin KURAN'da ki sıra numarası sanırım ... Paylaşım için teşekkürler Allah'a emanet olun selam ve dua ile ...
36. Allah, kuluna Kafi değil mi, yetmiyor mu? Seni O'ndan başkalarıyla korkutuyorlar. Allah kimi saptırırsa artık ona kılavuzluk edecek yoktur.
37. Allah'ın kılavuzluk ettiğini ise saptıran olamaz. Allah Aziz ve intikam alıcı değil mi?
38. Onlara, "Gökleri ve yeri kim yarattı?" diye sorsan, yemin olsun "Allah!" diyecekler. De onlara: "Peki Allah dışındaki yakardıklarınız hakkında ne diyorsunuz? Allah bana bir zarar vermek istese, O'nun vereceği zararı uzaklaştırabilirler mi? Yahut bana bir rahmet dilese, O'nun rahmetini tutabilirler mi?" De ki: "Bana Allah yeter! Tevekkül edenler O'na dayanıp güvenirler."
s.a sizin yazdıklarınızı biliyorum, ALLAH RAZI olsun.
emanet55ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR.Büyük bi yanlışlık yapmışım farkettirdiğiniz için,ve de duyarlılığınız için teşekkürler.ALLAH KULUNA KAFİ DEĞİL Mİ?(ZÜMER 36).selam ve dua ile...
yazdıınız yazının altında dzelt yazısı var oraya tıklarsanız düzeltebilirsiniz
emanet55[sıze="3"][sıze="5"][ı]ve sen yine denendiğinde ,ve yine kalbin daraldığında ve yine bütün kapılar kapandığında ve yine ne yapman gerektiğini bilmediğinde uzun uzun düşün ve hatırla yaradanını.....allah kuluna kafi değil mi(zümer 36) gecenin sahibine sabahın rabbine emanet olun[/ı][/sıze][/sıze]
allah kuluna kafi değil mi
selamun aleykum zeynep kardeşim elbetteki rabbim kuluna kafi.:)selam ve dua ile kal kardeşim uzun süredir yoktun..

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32844-allah-kuluna-kafi-degilmi-zumer-39 · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.