Selam Olsun Size .....

1.584 görüntülenme · 20 yanıt

Paylaş:
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM, derken kasdettiğimiz anlamlar,müslümanlar olarak ehemmiyetini idrak ettiğmizde ahlaka,hayata döndürecek şüphesiz,
"SANA SELAM OLSUN,bariş olsun,saadet olsun,emniyet olsun güvenlik olsun"
"Benden emin ol,güvende ol,barış ve selamet öneriyor ve sunuyorum."
"Üzerine rahmet insin,mağfiret insin,teslimiyet insin,sadakat duygusu insin."
"Biz kardeşiz,bunu ilan ediyorum,ancak kardeşlik bekliyorum.Benden sana zarar gelmez,herşeyini emanet edebileceğin konusunda seni temin ediyorum.Sanada herşeyimi emanet edebilceğime inanmak istiyor,inanıyorum."
"Aramızda ,iman bağının getirdiği sınırsız ve bitimsiz bir bariş olacak,sulh olacak, bu musalaha metnini imza ediyorum."
"Sana SELAM OLSUN derken,aynı zamanda İslamı da yeniden hatırlatıyorum.Gel bu hayatı yaşanabilir kılalım elele vererek.Selamı maruf hakkında bir kardeşçe uyarı ve nasihat görevi telakki ediyorum.Selamı yayalım ki hayat cennetin izdüşümü olsun,selam yurduna dönüşsün,dar-ı selam olsun."
SELAMUN ALEYKUM VE RAHMETULLAH SANA
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

aleykum selam kardeşim emeğine saglık rabbim razı olsun
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

Aleyküm Selam ..hoşgeldiniz..emeğinize Sağlik..hayirli Akşamlar
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam hoş geldiniz kardeşim.tanışma adına giriş kısmınız gerçekten güzel ve anlamlı olmuş.faydalı ve yararlı paylaşımlarınızı bekliyoruz selam ve dua ile kalın selametle inşaALLAH.
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

s.a hoşgeldin..
Emanet

Emanet

Hoşbulduk saygıdeğer arkadaşlar.site gerçekten çok güzel inşallah size faydalı olabilirim paylaşımlarımla.artık bende burdayım.sevginizi ve saygınızı esirgemezsiniz inşallah benden.SELAM ve DUA İLE...
ahnef

ahnef

Kıdemli Üye · 191 mesaj

tekrar hoş geldiniz
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

______aleyküm selam kardeşim hoş geldiniz ,
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile
hayırlı akşamlar_______
Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

Ve Aleykümüsselam Verahmetullahi Veberakatüh.
Hoşgeldin kardeşim.
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

ve aleyküm selam
afakisevda

afakisevda

Mübarek Üye · 578 mesaj

ve Aleyküm Selam ve Rahmetullahi ve Berakâtüh ebeden daima

Kardeşim hoş geldiniz RABBİM üyeliğinizi hayırlı ve daim eder inşaallah güzel paylaşımlar duasıyla

ALLAHA EMNET OLUN SELAMETLE
Emanet

Emanet

hepinizden ALLAH RAZI OLSUN.Güzel bi karşılama mutlu ettiniz beni çok içtensiniz.SELAM ve DUA İLE....
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Ve aleykümselam kardeşim...Hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun.
Çok güzel bir başlangıç diyeyim ALLAH razı olsun...

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...
Emanet

Emanet

selamun aleyküm sana,sanada selam ,seni unutmadım sana da selam...hepinize tekraradan SELAMUN ALEYKÜM diyorum islamiyet.gen dostları....
seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

Ve Aleykum Selam V Rahmetullahi Veberakatuh Hos Geldin Kardesim Emegine Saglik
Emanet

Emanet

o günden bu güne neler değişmiş ....ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN ARKADAŞLARIM/ABİLERİM/ABLALARIM/KARDEŞLERİM..
burdda olmaktan çok mutluyum..
SİZLERİ SEVİYORUM....
RAHMANA emanetsiniz...................
Emanet

Emanet

emanet55

SELAMUN ALEYKÜM, derken kasdettiğimiz anlamlar,müslümanlar olarak ehemmiyetini idrak ettiğmizde ahlaka,hayata döndürecek şüphesiz,
"SANA SELAM OLSUN,bariş olsun,saadet olsun,emniyet olsun güvenlik olsun"
"Benden emin ol,güvende ol,barış ve selamet öneriyor ve sunuyorum."
"Üzerine rahmet insin,mağfiret insin,teslimiyet insin,sadakat duygusu insin."
"Biz kardeşiz,bunu ilan ediyorum,ancak kardeşlik bekliyorum.Benden sana zarar gelmez,herşeyini emanet edebileceğin konusunda seni temin ediyorum.Sanada herşeyimi emanet edebilceğime inanmak istiyor,inanıyorum."
"Aramızda ,iman bağının getirdiği sınırsız ve bitimsiz bir bariş olacak,sulh olacak, bu musalaha metnini imza ediyorum."
"Sana SELAM OLSUN derken,aynı zamanda İslamı da yeniden hatırlatıyorum.Gel bu hayatı yaşanabilir kılalım elele vererek.Selamı maruf hakkında bir kardeşçe uyarı ve nasihat görevi telakki ediyorum.Selamı yayalım ki hayat cennetin izdüşümü olsun,selam yurduna dönüşsün,dar-ı selam olsun."

SELAMUN ALEYKUM VE RAHMETULLAH SANA

tekrardan selamun aleyküm.bugün islamiyet.gen tr yle tanışalı tam bir yıl oldu..RABBİM daim eyler inşaALLAH...sizleri seviyor ve özlüyorum..
RABBİME emanetsiniz.
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

Selamunaleykum güzel kardeşim hoşgeldin:)
nerelerdeydın cok özledik seni:)
ıyı kı geldın
allaha emanet ol
selam ve dua ıle
sinbaddd

sinbaddd

Yeni Üye · 2 mesaj

Allah hepinizden razı olsun ben den de herkese Selam olsun Allah'ın bereketi hepinizin hepimizin üzerine olsun. Yalnız arkadaşlar sizden bir ricam olacak. Acaba bu kutlu doğum ayı dolayısıyla biz üyelere ödevler vermenizi istirham ediyorum. Çünkü ben kendi şahsım adına söylüyorum, birisi bana ödev vermeyene dek oturup ta elle tutulur bir ibadet yapmam bu konudaki teşviklerinizi bekliyor ve dua ediyorum herkese hayırlı akşamlar.
0.7.9.7.0

0.7.9.7.0

Aktif Üye · 58 mesaj

A.S Hoşgeldin Kardeşim
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.