Duaniza Ihtiyaçim Var Lütfen!!

2.512 görüntülenme · 34 yanıt

Paylaş:
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

S.A.kardeşlerim. sizden bir ricada bulunacagım, allah rızası için. yigenimin kanına mikrop karıştım,şu an tedavi görüyor. daha 3 yaşında. sizden onun için dua etmenizi istiyorum. allah (c.c.) hepinizden razı olsun.
bugun cuma, cumaların rededilemeyecegi hayırlı bir gün. sizden dualarını bekliyorum.hepinize hayırlı cumalar, allaha emanet olun.....:
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

Selamün Aleyküm..rabbim Acil şifalar Versin....inşallah En Kisa Zamanda Iyileşir....bende Dua Edeceğim Bugün Onun Için..hayirli Günler...allah(c.c.) Emanet Olun..
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
uzgun_42

uzgun_42

Selamün Aleyküm..rabbim Acil şifalar Versin....inşallah En Kisa Zamanda Iyileşir....bende Dua Edeceğim Bugün Onun Için..hayirli Günler...allah(c.c.) Emanet Olun..

S.A KARDEŞİM AMİN. İNŞALLAH. ALLAH RAZI OLSUN.SİZDENDE DİGER KARDEŞLERİMDENDE
hastetim

hastetim

Aktif Üye · 64 mesaj

selamün aleykün en kısa zamanda eski saglıgına kavuşur yigeniz.acil şifalar versin duam her zaman onunla olacak kardeşim.
uzgun_42

uzgun_42

A.S. KARDEŞİM.AMİN.DUALARINIZ İÇİN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. SİZLERDE ALLAHA (C.C) EMANET OLUN.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

aleykümselam Rabbimiz acil şifalar versin mübarek cuma günü hatırına ellerimizi boş çevirmesin inşaallah
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

Aleyküm Selam

Canim Benim Kiyamam Ben Ona.allah Acil şifalar Versin.inşallah Iyileşir.(amin)
uzgun_42

uzgun_42

aleykümselam Rabbimiz acil şifalar versin mübarek cuma günü hatırına ellerimizi boş çevirmesin inşaallah

A.S. KARDEŞİM AMİN.AMİN KARDEŞİM İNŞALLAH ALLAH (C.C.) BİZİ BOŞ ÇEVİRMEZ. ALLAHA EMANET OLUN. HAYIRLI CUMALAR
uzgun_42

uzgun_42

Aleyküm Selam

Canim Benim Kiyamam Ben Ona.allah Acil şifalar Versin.inşallah Iyileşir.(amin)

S.A. KARDEŞİM. AMİN.GERÇEKTEN ÇOK DUYGULANDIM BU FORMUN BU KADAR TUTULACAGINI BİLEMEZDİM. AYRICA BU FORMU AÇMAMA YARDIMCI OLAN BERAT KARDEŞİMDEN, VE HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.İNŞALLAH İYİLEŞİR.AMİN. ALLAHIN (C.C.) İZNİYLE
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

uzgun_42S.A.kardeşlerim. sizden bir ricada bulunacagım, allah rızası için. yigenimin kanına mikrop karıştım,şu an tedavi görüyor. daha 3 yaşında. sizden onun için dua etmenizi istiyorum. allah (c.c.) hepinizden razı olsun.
bugun cuma, cumaların rededilemeyecegi hayırlı bir gün. sizden dualarını bekliyorum.hepinize hayırlı cumalar, allaha emanet olun.....:

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM

Yarabbim sana sığınıyoruz..Dualarımızı geri çevirme ne olur.....3 yaşındaki minik bebeğin ve daha nice hastane kapılarında iyileşmesi için senden merhamet bekleyen dua eden binlerce kardeşlerimin dualarını kabul eyle.Evlat çok tatlı ..sen acılarını gösterme .... bize yardımcı ol...sen herşeyin hayırlısını bilirsin ..
Yarabbi uzgun kardeşimin ve diğer kardeşlerimin hastaları,yakınlarının dertleri için sana el açtık dua ediyoruz...Kelimelerimiz yetmiyor anlatmaya yarabbim sen en iyisini bilensin..CUMA'lar yüzü gözü hürmetine ellerimizi boş çevirme...şu masum yavrucakları Annesine,babasına,sevenelerine bağışla

SEN' İN HER ŞEYE GÜCÜN YETER .................

iNANIN ÇOK ÜZÜLDÜM..Allah(C.C.) YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
BİR FATİHA OKUDUM RABBİM İNŞALLAH KABUL BUYURUR
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
uzgun_42

uzgun_42

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM

Yarabbim sana sığınıyoruz..Dualarımızı geri çevirme ne olur.....3 yaşındaki minik bebeğin ve daha nice hastane kapılarında iyileşmesi için senden merhamet bekleyen dua eden binlerce kardeşlerimin dualarını kabul eyle.Evlat çok tatlı ..sen acılarını gösterme .... bize yardımcı ol...sen herşeyin hayırlısını bilirsin ..
Yarabbi uzgun kardeşimin ve diğer kardeşlerimin hastaları,yakınlarının dertleri için sana el açtık dua ediyoruz...Kelimelerimiz yetmiyor anlatmaya yarabbim sen en iyisini bilensin..CUMA'lar yüzü gözü hürmetine ellerimizi boş çevirme...şu masum yavrucakları Annesine,babasına,sevenelerine bağışla

iNANIN ÇOK ÜZÜLDÜM..Allah(C.C.) YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
BİR FATİHA OKUDUM RABBİM İNŞALLAH KABUL BUYURUR

S.A. BERAT KARDEŞİM. ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN. AMİN.DUALARIMIZ ONUNLA ZATEN. SAOLASIN BERAT KARDEŞİM. ÇOK DUYGULANDIM YAZIN İÇİN TEŞEKKÜRLER. AYRICA BERAT KARDEŞİM BU FORMU AÇMAM İÇİN YARDIMCI OLDUGUN İÇİNDE SAOLASIN.ALLAH(C.C) HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. ÇOK TEŞEKKÜRLER. ELMAS
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

uzgun_42

S.A. BERAT KARDEŞİM. ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN. AMİN.DUALARIMIZ ONUNLA ZATEN. SAOLASIN BERAT KARDEŞİM. ÇOK DUYGULANDIM YAZIN İÇİN TEŞEKKÜRLER. AYRICA BERAT KARDEŞİM BU FORMU AÇMAM İÇİN YARDIMCI OLDUGUN İÇİNDE SAOLASIN.ALLAH(C.C) HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. ÇOK TEŞEKKÜRLER. ELMAS

ALEYKÜM SELAM

BEN 1 KUM TANESİ KADAR FAYDALI OLABİLİYORSAM NE GÜZEL ..
DUALARIMDA OLACAKSINIZ..

ALLAH(C.C.) BÜYÜKTÜR.İNŞALLAH BU SINAVIDA ATLATACAKSINIZ.ALLAH(C.C.)'A MANET OLUN:H
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu kardeşim...çok üzüldüm.benim de yiğenlerim var..onlar bir an için geldi aklıma.:( Rabbim (cc) Şafi (azze ve celle) isim şerifi ile şifasını versin inşallah...Rahman (cc) yar ve yardımcınız olsun..üzülme güzel kardeşim...İnşaallahu Teala iyi olacak..şunada inan burda arkadaşlarımızın dostlarımızın etmiş olduğu münacaatlar Allah 'ın (cc) izni ve takdiriyle kabul oluyor..Allah (cc) dua eden herkesten ebeden razı ve hoşnut olsun..o küçük miniği size annesine babasına bağışlasın..Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin inşallah...Baki selam ve dua ile kardeşim..
uzgun_42

uzgun_42

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu kardeşim...çok üzüldüm.benim de yiğenlerim var..onlar bir an için geldi aklıma. Rabbim (cc) Şafi (azze ve celle) isim şerifi ile şifasını versin inşallah...Rahman (cc) yar ve yardımcınız olsun..üzülme güzel kardeşim...İnşaallahu Teala iyi olacak..şunada inan burda arkadaşlarımızın dostlarımızın etmiş olduğu münacaatlar Allah 'ın (cc) izni ve takdiriyle kabul oluyor..Allah (cc) dua eden herkesten ebeden razı ve hoşnut olsun..o küçük miniği size annesine babasına bağışlasın..Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin inşallah...Baki selam ve dua ile kardeşim..

S.A. KARDEŞİM ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.İNANIN ÇOK SEVİNDİM. BU KADAR İLGİ ALACAGIMI BİLEMEZDİM?. AMA SİZ DEGERLİ KARDEŞLERİM BENİ YALNIZ BIRAKMADIGINIZ İÇİN ALLAH (C.C.) HEPİNİZİN KALBİNE GÖRE VERSİN. ALLAHA EMANET OLUN. HAYIRLI CUMALAR KARDEŞİM
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm Allah Acil şifalar versin inşallah iyileşir :( Dua ederiz tabiki Allah'a emanet olun selametle...

belmurat

belmurat

Kıdemli Üye · 107 mesaj

ey gökleri ve yeri yaratan rabbim sana sonsuz şükürler olsun.

ey gökleri ve yeri yaratan rabbim sana sonsuz şükürler olsun.

aleykümselam.kardeş yüce rabbim acil şifalar versin; allah'ın rahmeti ve bereketi hasta kardeşimizin ve tüm ümmeti muhammedin (sav) üzerinde olsun ... selam ve dua ile.....
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

uzgun_42S.A.kardeşlerim. sizden bir ricada bulunacagım, allah rızası için. yigenimin kanına mikrop karıştım,şu an tedavi görüyor. daha 3 yaşında. sizden onun için dua etmenizi istiyorum. allah (c.c.) hepinizden razı olsun.

inşallah,minik yiğeniniz sağlığına kavuşur onun vesilesi ile hasta olan kardeşlerimizede allah şifa versin
belmurat

belmurat

Kıdemli Üye · 107 mesaj

uzgun_42VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM

amin kardeşim cok güzel bi dua rabbim kabul eylesin, benim de özürlü konuşamayan ve yürüyemeyen 7 yaşın bi kardeşim ismi muhammet emin onun içinde dua edermisin..
uzgun_42

uzgun_42

Allah Hepisine şifa Versin Kardeşim. Amin. Dualarimiz Onunlada. Allaha Emanet Ol Kardeşim
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

selamun aleykum. Rabbim şifalar versin inşaAllah küçük kardeşimize.
sağlık,afiyet ve dua dolu günler...selametle...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.