Im_muslimVe aleykümselam öğretmenim. o kadar iyi yüreklisiniz ki ALLAH sizden razı olsun.
O yavrucak yerine ben diyeyim Beni tatlı ablacım :):)
Ben de şu an 1. sınıfları okutuyorum ve hepsi birbirinden tatlı, birbirinden güzel. hele bir İslim kızım var çok tatlı ablası. çalışkanda
ama ben bazen kendime çok kızıyorum. Bazı öğrencilerime karşı özellikle yaramaz öğrencilerime karşı bazen düşünmeden kırıcı davranabiliyorum. Gönüllerini almak zor olmuyor ama hiç yapmasam elbette en iyisi olacak. Bu davranışımdan dolayı kendime çok kızıyorum ama şu an yenmeğe çalışıyorum. İlgisiz olan öğrencilerimde suç yok ailelerinde diye düşünüyorum. Çünkü çocuk okuldan eve gitiğinde yarın gelene kadar okul aklına gelmiyor tabi ailede bu yönde teşvik etmeyince çocuk okula karşı ilgisizleşiyor. bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim ablacım...
Bu yaptığınız torpil değil diye düşünüyorum...:)
ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...
SELAMUNALEYKUM ÖĞRETMENIM
BEN MESLEĞE COK GENÇ YAŞTA BAŞLADIM ARALIKSIZ OKUMAK IŞTE
HEMEN ŞUNU ILAVE EDEYIM TEBESUM ETTIRDIN ÖĞRETMENIM.)
BENDE DE YARAMAZLAR VAR BAZEN COK BUNALIRIZ HAT SAFHAYA GELDIĞI ZAMAN BENCE ÖĞRENCIYI BIRAZ BAHCEYE GONDERIN SIZDE SAKINLEŞIRSINIZ
BU BIRINCISI
IKINCISI ÖĞRENCIYE HERKESIN ICINDE ONURE EDIN NASIL MI?
ÖRNEĞIN HASANVAR YA HIÇ YARAMAZLIK YAPMAZ DEYIN HASAN YARAMAZLIK YAPMIYORSUN DEMI SANA GUVENIYORUM GIBI
BENCE HERŞEY YOLUNA GIRECEKTIR INANIN
BEN COK SABIRLIYIMDIR AMA OYLE DURUMLARDA BUNU UYGULUYORUM
ALLAHA EMANET OLUN ÖĞRETMENIM
ALLAH GONLUNUZE GORE VERSIN
SELAM VE DUA ILE