Gizli Kamera Var ???

6.151 görüntülenme · 52 yanıt

Paylaş:
eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

ikbaal, post: 642184, member: 69715Allah ım yolunca hayırlı amel işleyen kullarından olmayı nasip eder inşallah. Allah razı olsun

AMİN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE RABBİME EMANET OLUNUZ.
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

eminkms

eminkms

ikbaal, post: 642184, member: 69715Allah ım yolunca hayırlı amel işleyen kullarından olmayı nasip eder inşallah. Allah razı olsun

.AMİN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE RABBİME EMANET OLUNUZ.
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

eminkms

HEPİMİZ YAPTIKLARIMIZ DAN MESULÜZ...
İZLENİYORUZ
ÖNCE KENDİ YAPTIKLARIMIZA DİKKAT ETMELİYİZ
ÖNCE KENDİMİZE BAKMALIYIZ....
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
eminkms

eminkms

berat05HEPİMİZ YAPTIKLARIMIZ DAN MESULÜZ...
İZLENİYORUZ
ÖNCE KENDİ YAPTIKLARIMIZA DİKKAT ETMELİYİZ
ÖNCE KENDİMİZE BAKMALIYIZ....

HAKLISIN KARDEŞİM HAKLISIN
RABBİM BİZLERİ YANLIŞLARDAN UZAK TUTAR İNŞAALLAH
HEPİMİZ ENGÜZEL KAYIT EDİLENLERDEN OLURUZ.
ALLAH(C.C.)YARDIMCIMIZ OLSUN .
SELAM VE DUA İLE KALINIZ.

berat05

berat05 🛡

eminkms, post: 671949, member: 73443HAKLISIN KARDEŞİM HAKLISIN
RABBİM BİZLERİ YANLIŞLARDAN UZAK TUTAR İNŞAALLAH
HEPİMİZ ENGÜZEL KAYIT EDİLENLERDEN OLURUZ.
ALLAH(C.C.)YARDIMCIMIZ OLSUN .
SELAM VE DUA İLE KALINIZ.

ALLAH(C.C.) RAZI OLSUN..HEPİMİZİN RABBİM YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH.EN GÜZEL'E EMANETSİNİZ
tubaberber

tubaberber

Yeni Üye · 5 mesaj

Rabbim Inşallah Günahlarimizi Affeder.dualarimizi Kabul Eder.
eminkms

eminkms

tubaberber, post: 672388, member: 80370Rabbim Inşallah Günahlarimizi Affeder.dualarimizi Kabul Eder.

AMİN KARDEŞİM AMİN SAĞ OLASIN
ALLAH(C.C.)YA EMANET OLUNUZ.

eminkms

eminkms

rstu730Understood not greatly whether you do send to you more articles I to post the box unit or the short news issue I. I want to understand more 网站优化可以为网站运营带来哪些效果?网站优化与搜索引擎优化是什么关系?为什么说网站优化是落后的方式?提供最专业的网站优化分析与网站优化解决

(Anla,değil,çok,ya,siz,yolla,size,daha maddeler,ben,_Anla,değil,çok,ya,siz,yolla,size,daha )
TÜRKÇEYE ÇEVİRDİM FAKAT GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ UMARIM ANLAŞILABİLİR YAZARSIN ??????????????.

eminkms

eminkms

Kendini hesaba çekmekSual.
Peygamber efendimiz, (Ölmeden önce ölün, hesaba çekilmeden önce kendinizi hesaba çekin) buyuruyor. Kendimizi hesaba nasıl çekeriz?
CEVAP.
Kur'an-ı kerimde mealen buyuruluyor ki:
(Kıyamet günü terazi kurarız. O gün, hiç kimseye zulmedilmez. Herkesin, yaptığı zerre kadar iyilik ve kötülüğü meydana çıkarıp, teraziye koyarız. Herkesin hesabını yapmaya yetişiriz.) [Enbiya 47]

Peygamber efendimiz de buyurdu ki:
(Akıllı kimse, günü dörde ayırır, birincisinde, yaptıklarını ve yapacaklarını hesap eder. İkincisinde, Allahü teâlâya münacat eder, yalvarır. Üçüncüsünde, bir işte çalışıp, helal para kazanır. Dördüncüsünde, istirahat eder ve mubahlarla kendini eğlendirir, haramlardan kaçar.) [İ.Gazali]

berat05

berat05 🛡

eminkms

Kendini hesaba çekmekSual.
Peygamber efendimiz, (Ölmeden önce ölün, hesaba çekilmeden önce kendinizi hesaba çekin) buyuruyor. Kendimizi hesaba nasıl çekeriz?
CEVAP.
Kur'an-ı kerimde mealen buyuruluyor ki:
(Kıyamet günü terazi kurarız. O gün, hiç kimseye zulmedilmez. Herkesin, yaptığı zerre kadar iyilik ve kötülüğü meydana çıkarıp, teraziye koyarız. Herkesin hesabını yapmaya yetişiriz.) [Enbiya 47]

Peygamber efendimiz de buyurdu ki:
(Akıllı kimse, günü dörde ayırır, birincisinde, yaptıklarını ve yapacaklarını hesap eder. İkincisinde, Allahü teâlâya münacat eder, yalvarır. Üçüncüsünde, bir işte çalışıp, helal para kazanır. Dördüncüsünde, istirahat eder ve mubahlarla kendini eğlendirir, haramlardan kaçar.) [İ.Gazali]

selamün aleyküm
eminkms

eminkms

berat05selamün aleyküm

aleyküm selam kardeşim sağolasin.

berat05

berat05 🛡

eminkms

devamlı izleniyoruz...yaptıklarımızdan sadece biz sorumluyuz
eminkms

eminkms

berat05, post: 724779, member: 20229devamlı izleniyoruz...yaptıklarımızdan sadece biz sorumluyuz

sağolun kardeşim sağolun.
RABBİME EMANET OLUNUZ.

zakire

zakire

Üye · 38 mesaj

kameraya gülümseyin

kameraya gülümseyin

Kaderim bir senaryo baş rollerinde benim çaktırmadan kayda alınıyor bedenim:Bu şuurla yaşayıp,gala da yüzü ak bir yıldız olmak isterdim.Eyvallah....
berat05

berat05 🛡

eminkmssağolun kardeşim sağolun.
rabbime emanet olunuz.

önemli konulari-aklimizi başimiza getirecek konulari elimden geldiğince güncellemeye çalişiyorum ..naçizane

sizde en güzel'e emanetsiniz
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

selamun aleyküm ... paylaşımın çok güzel.. Allah razı olsun...
eminkms

eminkms

zakireKaderim bir senaryo baş rollerinde benim çaktırmadan kayda alınıyor bedenim:Bu şuurla yaşayıp,gala da yüzü ak bir yıldız olmak isterdim.Eyvallah....

ALLAH(C.C.)gönlüne göre versin kardeşim.
RABBİME emanet olunuz selam ve dua ile kalınız.

hayatısev

hayatısev

Kıdemli Üye · 171 mesaj

Allah razı olsun

Ne kadar anlamlı bir konu açmışsınız

Rabbim idrak versin :a43:

Gönlümüzü zikriyle genişletmek nasip etsin :a09:
eminkms

eminkms

berat05önemli konulari-aklimizi başimiza getirecek konulari elimden geldiğince güncellemeye çalişiyorum ..naçizane

sizde en güzel'e emanetsiniz

gerçekten güzel konularda görüyorum sizleri ne güzel ALLAH(C.C.)daim etsin inşaallah.
sağolun .RABBİME emanet olunuz.

eminkms

eminkms

_şimal_selamun aleyküm ... paylaşımın çok güzel.. Allah razı olsun...

Aleyküm selam kardeşim,
:T sağolasınız RABBİME emanet olunuz.

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.