Bugün Kuran-ı Kerim Okudunuz mu..?

242.833 görüntülenme · 2.468 yanıt

Paylaş:
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

Hepimiz şimdi ikindi namazindan sonra amme suresini okuyalimmi? Neder siniz
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

Mübarek Üye · 2.307 mesaj

ashab_kiramhepimiz şimdi ikindi namazindan sonra amme suresini okuyalimmi? Neder siniz

selamün aleyküm okuyalim kardeşim
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

“Hep birlikte Allah'ın ipine ( KUR'AN a ) sımsıkı yapışın; parçalanmayın. Allah'ın size olan nimetini hatırlayın: Hani siz birbirinize düşman kişiler idiniz de O gönüllerinizi birleştirmişti ve O'nun nimeti sayesinde kardeşler olmu ştunuz. Yine siz bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi O kurtarmıştı. İşte Allah size ayetlerini böyle açıklar ki doğru yolu bulasınız.”

( Âl -i İmran, 103)

NOT :

Kuran.tv | Kuran Oku, Meal Oku, Kuran Dinle, Kuran İzle, Kuran Video, Kuran Mp3

adresinden hatim programına dahil olup ,size gönderilecek olan günlük okuma programına uyabilirsiniz.
bu sayede hem her gün 1 hatim indirilmesine katkınız olur , hem de günlük okumanızı ihmal etmemiş olursunuz.
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

GEVHER“Hep birlikte Allah'ın ipine ( KUR'AN a ) sımsıkı yapışın; parçalanmayın. Allah'ın size olan nimetini hatırlayın: Hani siz birbirinize düşman kişiler idiniz de O gönüllerinizi birleştirmişti ve O'nun nimeti sayesinde kardeşler olmu ştunuz. Yine siz bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi O kurtarmıştı. İşte Allah size ayetlerini böyle açıklar ki doğru yolu bulasınız.”

( Âl -i İmran, 103)

NOT :

Kuran.tv | Kuran Oku, Meal Oku, Kuran Dinle, Kuran İzle, Kuran Video, Kuran Mp3

adresinden hatim programına dahil olup ,size gönderilecek olan günlük okuma programına uyabilirsiniz.
bu sayede hem her gün 1 hatim indirilmesine katkınız olur , hem de günlük okumanızı ihmal etmemiş olursunuz.

ALLAH razı olsun kardeşim çok güzel bir sayfa.şuanda dinliyorum sayende kuran'kerim
GEVHER

GEVHER 🛡

selamün aleyküm...

Rabbim cümlemizden razı olsun.
Benim çok sık kullandığım bir siteyi sizlerle paylaşmak istedim.
Aslında site adresi vermek forumda yasak. ama bu site sadece Kur'an içerdiği için bir sakıncası olmaz düşüncesiyle adresi sizlerle paylaştım.

Benzer içerikli bir site daha var.Kur'an ın farklı dillerde çevirisinin de yer aldığı.

KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, Quran, qur'an, holyquran, Al qur'an, Quran, holy, coran, kuruan, koran, corano, koraani, islam, muslim, allah, arabic, türkçe,meal, der heilige Koran, islam, muslim, chinese al qur'an, el sag

İnterneti faydalı ve güzel ameller için kullanmalıyız düşüncesindeyim.

Allaha emanet olun.
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

bugün kaç dakikanızı kur'an-ı kerim'e ayıracaksınız????
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

Ecel yastığına koyunca başın
Dökülür gözünden kan ile yaşın
İman Kur'an olur senin yoldaşın
Azraile canın verdiğin zaman

Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

berat05

berat05 🛡

GEVHER

GEVHER 🛡

Haberiniz olsun ki bu Kuran insanları en doğru yola hidayet eder ve salih ameller yapan müminlere kendilerine büyük bir ecir olduğunu müjde eder.

( İsra Suresi / 9)

NOT :

www.kuran.tv/index.php]Kuran.tv

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Haberiniz olsun ki bu Kuran insanları en doğru yola hidayet eder ve salih ameller yapan müminlere kendilerine büyük bir ecir olduğunu müjde eder.

( İsra Suresi / 9)

NOT :

Kuran.tv"]www.kuran.tv/index.php]Kuran.tv

vaktileyl

vaktileyl

Mübarek Üye · 2.887 mesaj

ng9LPnHN6Z8
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

güncelleme!

vaktileyl, post: 839352, member: 90900ng9LPnHN6Z8
berat05

berat05 🛡

“Hep birlikte Allah'ın ipine ( KUR'AN a ) sımsıkı yapışın; parçalanmayın. Allah'ın size olan nimetini hatırlayın: Hani siz birbirinize düşman kişiler idiniz de O gönüllerinizi birleştirmişti ve O'nun nimeti sayesinde kardeşler olmuştunuz. Yine siz bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi O kurtarmıştı. İşte Allah size ayetlerini böyle açıklar ki doğru yolu bulasınız.”
( Âl -i İmran, 103)
GEVHER

GEVHER 🛡

“Hep birlikte Allah'ın ipine ( KUR'AN a ) sımsıkı yapışın; parçalanmayın. Allah'ın size olan nimetini hatırlayın . Hani siz birbirinize düşman kişiler idiniz de O gönüllerinizi birleştirmişti ve O'nun nimeti sayesinde kardeşler olmu ştunuz. Yine siz bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi O kurtarmıştı. İşte Allah size ayetlerini böyle açıklar ki doğru yolu bulasınız.”

( Âl -i İmran, 103)

Online Kuran Okumay? ö?renme - Cüz - Elifba - Harfler, Yaz?l??lar, Okunu?lar, Dualar , Sureler, Al??t?rma, Harekeler, Resimli Elifba, Namaz laf?zlar?, Kunut Dualar? ?ndir, Download, yükle
GEVHER

GEVHER 🛡

"Kitab'a sımsıkı sarılıp namazı dosdoğru kılanlar var ya , işte biz böyle iyiliğe çalışanların ecrini zayi etmeyiz"

(A'râf- 170)
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

Ey insan! Yaşıyorken, hem de Kur'ân çağında;
Çırpınıp duruyorsun, cehâlet batağında.
Kalbin katı... Gözün kör... Başın kibir dağında

Kur'ân sana gel diyor, bak bendedir adresin.
Ey eşref-i mahlûkat!.. Daha Kur'ân ne desin!..
gurakarcem

gurakarcem

Kıdemli Üye · 210 mesaj

Bugün hicr ve nahl surelerini okudum .Allah kuran okumayı ve okuduğunu anlamayı ömrünün hayırlı amellerle sona ermesini nasip etsin.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.