bir akıl veren

633 görüntülenme · 2 yanıt

Paylaş:
minanur

minanur

Üye · 23 mesaj

s.a öncelikle bi çare ablama çare arıyorum ama ne yapmam gerektiğinide bilimiyorum ablam 10 yıllık evli.doğuştan kalp hastası bi oglu var kocası sürekli içki içiyo şu zamanın şartlarındada çok güzel bi para alıyo ama evdekilere ne fayda şaşırmış kalmışız artık ne konusmak fayda ediyo ne bırakıp gitmek.bir akıl verin ne yapmalıyız sabır ediyoruz ama 10 yıldır böyle hiç bir düzelme yok kalın sağlıcakla a.e
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM
GEÇMİŞ OLSUN ABLANIZ İÇİN ÜZÜLDÜM RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.
YUVAYI NE KURMAK NEDE YIKMAK ÇOK ZOR. KARŞILIKLI FEDAKARLIKLAR GEREKİYOR. AMA 10 YILDIRBÖYLEYSE BAKILMASI GEREK ÇARESİNE. HEM ÇOCUK İÇİN KÖTÜ ÖRNEK HEMDE ABLAN İÇİN KÖTÜ BİR HAYAT. AMA 10 KEZ DÜŞÜNÜLÜP BİR KEZ KARAR VERİLMESİ GEREKEN BİR DURUM. BUNLAR BENİM ACİZANE FİKRİMDİ. YANLIŞ KELİMELER TELAFFUZ ETTİMSE KUSURA BAKMAYIN. RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ. HAYIRLI AKŞAMLAR
nevin2007

nevin2007

Kıdemli Üye · 326 mesaj

Aleyküm Selam Kardeşim Allah Ablacigina şifalar Versin.allah Onun Yardimcisi Olsun .eşine Bundan Sonraki Yaşantisinda Dogru Yolu Bulup Hidayete Erdirmek Kismet Etsin Ihşallah.her Sabrin Sonu Selamettir.sizde Sabredip Sonunda Selamete çiikarsiniz Ihşalah...allaha Emanet Olun.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.