Aöf Sinavlari Hakkinda

9.413 görüntülenme · 117 yanıt

Paylaş:
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

s.a of ya okadar çalıştım ama notlarım iiiii gelmedi şimdi yine sınav var ama hevesim kırıldı napcam şimdi ben slm ve dua ile
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

neslihantozan, post: 650900, member: 50627s.a of ya okadar çalıştım ama notlarım iiiii gelmedi şimdi yine sınav var ama hevesim kırıldı napcam şimdi ben slm ve dua ile

NESLİHANCIM YARDIMCI KİTAP KULANIYORMUSUN ÜNİTE SONLARINDAKİ SORLAR VE BENZERLERİ ÇIKIYOR...CUMARTESİ Bİ ARKADAŞ BANA SORU ÇALIŞ DEDİ PAZAR GÜNÜ OLAN SINAVLARIM DAHA İYİ...AÇIK ÖĞRETİMİ ZAMANINDA BİTRMEK ÇOK ZOR..RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN..
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
neslihantozan

neslihantozan

s.a fatmana tabiki kullanıyorm açık öğretim kitapları ağır olduğu için genelde yardımcı kitap kullanıyorm ben bu sınavda işlem ağırlıklı çalıştım ama tanım ağırlıklı çıktı çalışınca oluyo tabiki ama okadar çalışıp yinede yapamıyınca moralim bozuldu aycıca pc den de çalıştım a.ünvrs.kendi sitesinden,bişeyleri yanlş yaptım ama ne bilmiyorm şimdide canım sıkıldı sınava az kaldı 4 dersim var ama nası çaılşcam ben ya neyse slm ve dua ile allaha emenet ol
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

neslihantozan, post: 650900, member: 50627s.a of ya okadar çalıştım ama notlarım iiiii gelmedi şimdi yine sınav var ama hevesim kırıldı napcam şimdi ben slm ve dua ile

ya aynı dert bende de var ya benimde kötü geldi notlar nasıl çalışıpta vercem bilmiyorum.çok zor ya...
neyse SELAM VE DUA İLE...
neslihantozan

neslihantozan

s.a ewt ama sorun çalışmakta değil doğru çalışmakta galiba okadar da harç yatırıyoruz hakkını vermek lazım nası yapsak ta bitse bu okulllll
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

Selam Aleyküm kardeşlerim sınava çalışmayla alakası yok sınavda çok zor soruyorlar günhlarını almak istemiyorum ama öyle. Biliyormusunuz ilk başta ilk açık öğretim sınavı yapıldığında bilinmediği için önceleri sınav evde yapılıyormuş çok önceleri tabii ki ben öyle duydum bilmiyorum yani.
Ama çok zor özellikle soru sorarken o kadar çok arıyorlar ki soruları anlatamam o kadar bilim adamları teorileri var ki özellikle bir teori verip hangi bilim adamına ait yada bu bilim adamının teorisi hangisine ait öyle.
Neyse yine size tavsiyem kardeşlerim hem yardımcıdan hemde ders kitabına çalışmanızı tavsiye ederim çok şükür ben iki açık öğretimin faklı dallarından mezun oldum çok şükür darısı sizlere olsun biraz da çok çalışmak gerekiyorç
Allah sınava gireceklere bol bol zihin açıklığı başarı versin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
نعىمة

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj

siirt :K:G:H:)
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

es selamü aleyküm kardeşlerim
daha öncede söylediğim gibi işletme 3. sınıf öğrenciyim ve 4 dersten sorumluyum
maliyet muhaebesine o kadar çok çalıştım ki anlatamam hatta çalıştırıldımda ama yş.ne olmadı. hiç çalışmadığım ders yüksek gelmiş mm ise inadına düşükk napıucam ben yaa
neslihantozan

neslihantozan

leyla-1Selam Aleyküm kardeşlerim sınava çalışmayla alakası yok sınavda çok zor soruyorlar günhlarını almak istemiyorum ama öyle. Biliyormusunuz ilk başta ilk açık öğretim sınavı yapıldığında bilinmediği için önceleri sınav evde yapılıyormuş çok önceleri tabii ki ben öyle duydum bilmiyorum yani.
Ama çok zor özellikle soru sorarken o kadar çok arıyorlar ki soruları anlatamam o kadar bilim adamları teorileri var ki özellikle bir teori verip hangi bilim adamına ait yada bu bilim adamının teorisi hangisine ait öyle.
Neyse yine size tavsiyem kardeşlerim hem yardımcıdan hemde ders kitabına çalışmanızı tavsiye ederim çok şükür ben iki açık öğretimin faklı dallarından mezun oldum çok şükür darısı sizlere olsun biraz da çok çalışmak gerekiyorç
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

s.a ne güzel bitirmişşsin okulunu ben kaçsenedir sürünüyorum o yüzden sınav sorularında tecrübem var ama gittikçe daha ağır sormaya başladılar zaten insanlar zar zor çalışıyolar bide bu kadar zor sormaları şart mı?şimdi de 4 yanlş 1 doğruyu götürcekmiş öle bi söylenti var artık sonsuza kadar bitmez bu okullllllllll slm ve dua ile
Emanet

Emanet

leyla-1Selam Aleyküm kardeşlerim sınava çalışmayla alakası yok sınavda çok zor soruyorlar günhlarını almak istemiyorum ama öyle. Biliyormusunuz ilk başta ilk açık öğretim sınavı yapıldığında bilinmediği için önceleri sınav evde yapılıyormuş çok önceleri tabii ki ben öyle duydum bilmiyorum yani.

aman aman bu şekilde iyi...iyide işte zor yinede ya.maaşALLAH biz birini bitirmekte zorlanıyoz siz 2tane bitirmişsiniz...ALLAH bize birincisini bitirmeyi nasip etsinde ikincisini boşverelim :K
SELAM VE DUA İLE...
Emanet

Emanet

neslihantozan, post: 651559, member: 60391s.a ne güzel bitirmişşsin okulunu ben kaçsenedir sürünüyorum o yüzden sınav sorularında tecrübem var ama gittikçe daha ağır sormaya başladılar zaten insanlar zar zor çalışıyolar bide bu kadar zor sormaları şart mı?şimdi de 4 yanlş 1 doğruyu götürcekmiş öle bi söylenti var artık sonsuza kadar bitmez bu okullllllllll slm ve dua ile

ne yok canım...ben yarısını sallıyom sınavda öyle bişey yaparlarsa varya eyvaaaaaah:A.neyse ben de artık tecrübe sahibi oldum sayılır.:)ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...
SELAM VE DUA İLE..
SAFİYE

SAFİYE

emanet55ne yok canım...ben yarısını sallıyom sınavda öyle bişey yaparlarsa varya eyvaaaaaah:A.neyse ben de artık tecrübe sahibi oldum sayılır.:)ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...
SELAM VE DUA İLE..

TECRÜBE SAHİBİ OLMAK NE KADAR DA GÜZEL BİR CÜMLE AMA BEN AÖF DE TECRÜBE KAZANMAYI İSTEMİYORDUM DAAAAA :( BU 3. SINIF ÇOĞUMUZ İSTEMEYREKDE OLSA BU TECRÜBEYİ ALIYORUZZ :K
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

s.a arkadaslar sunu belirtiyim bir defa ZOR değil!!!2cisi her gün 45 dakka veya 1 saatinizi vermeniz gerekir!!!3cüsü çok soru çözmeniz lazım!!! bu kişilerin kapasitesine göre değişir;ee biraz zor gelecek bazı dersler örn:mal.muhasebesi ama kolay değil adamlar size emekleriniz sonunda FAKÜLTE DİPLOMASI veriyorlar bunun içinde biraz dirsek çürüyecek.(tez hazırlama derdin yok,hocalarla takışma derdin yok vb)oturdugun yerden tamamem bizim elimizde rabbim yardımcınız olsun unutmadan cok soru çözmek gerek.
SAFİYE

SAFİYE

Selamn Aleyküm Kardeşlerim
Evet Yine Yaklaşti Sinavlar Sadece 1 Haftamiz Kaldi Rabbimizin Izni Ile Inş. Başarili Olacağiz
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

SAFİYESelamn Aleyküm Kardeşlerim
Evet Yine Yaklaşti Sinavlar Sadece 1 Haftamiz Kaldi Rabbimizin Izni Ile Inş. Başarili Olacağiz

aleyküm selam safiyeciğim..rabbim yardımcımız olsun..çok az kaldı sınava bakalım..inşllah iyi olur sonuçlar..hayırlı günler..
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
SAFİYE

SAFİYE

fatmanaaleyküm selam safiyeciğim..rabbim yardımcımız olsun..çok az kaldı sınava bakalım..inşllah iyi olur sonuçlar..hayırlı günler..

İNŞALLAH ABLACIM
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

Selamun Aleyküm Sınava 1 Hafta Kaldı :)... Rabbim Sınava Girecek Kardeşlerimize zihin açıklığı versin inşallah Başarılar Dilerim ..

Allah'a emanet olun selam ve dua ile ...

''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

herkese başarılar az kaldı gercekten rabbimiz yardımcımız olur ınsallah.
SAFİYE

SAFİYE

Selamün Aleyküm Rabbimin Izni Ile Geçeriz Inşallah Selam Ve Dua Ile
ipekkk

ipekkk

Üye · 49 mesaj

Allah zihin açıklığı versin tüm öğrencilere....Başarılar dilerim.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.