hep anlatirsiniz okursunuz ;imtihan surecindeki insanlara teselli verir .''sabir '' dersiniz .Allah sabr edenlerle beraberdir .sabir acidir ama mukafati cok fazladir . asr suresinde ki gibi sabri tavsiye edersiniz.bir seyleri anlatmak ve yasamak cok fakliymis megerse.herkesin turlu turlu ,imtihanlari var esle;cocukla,parayla ,malla vs degisik ve cesit cesit,agir ve hafif her biri cekene agir gelir . hastalikta bu imtihanlardan bir tanesi ve benim nacizane yasadigim.hani Efendimiz (sav) der ya! musibete karsi sabir :musibet size ilk tosladiginda on verdiginiz tepkinin adidir .hastalik beni buldugunda'' elhamdulillah '' rabbim beni unutmadi diyerek sekvasiz ona gonul kapimi acamadim ki !!:( bellki biseyler eksikti .pismek olgunlasmak icindi belkide bu musibet .ama sunu dedim Ya rabbi ! buralara senin rizan icin gelmistim .hocamin tabiriyle kuheylanlar gibi kosmak ...acaba bundan onceki hayatimda senin rizan icin hakkiyla kosamadim mi !! bu imtihanin sirri neydi acaba ?
verene sual edilirmi .sual degil belki bir sorgulama diyelim ....
buyrun hikeyenin devamini izleyeleim linke tiklayin hazirladigim slayti izleyeleim:)
ImageShack - Hosting :: birhikayelg6.swf