YARDIM - Resim Yükleme
40.007 görüntülenme · 319 yanıt
selamün aleyküm delete kardeşim ben bir siteye üyeyim orda ismimin başka biri tarafından kullanıldığını düşünüyorum kaydımı nasıl silebilirim ben daha yeni bilgisayar kullanmaya başladım onun için pek bilgim yok yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler
lisanselamün aleyküm delete kardeşim ben bir siteye üyeyim orda ismimin başka biri tarafından kullanıldığını düşünüyorum kaydımı nasıl silebilirim ben daha yeni bilgisayar kullanmaya başladım onun için pek bilgim yok yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler
Ve aleyküm selam kardeşim,
O sitenin Forum yönetimine mail atıp durumu bildirin.
sevvnasıl yazacagımı anlamadım yardımcı olurmusunuz ALLAHA EMANET OLUN
DeleteVe aleyküm selam kardeşim,
O sitenin Forum yönetimine mail atıp durumu bildirin.
Yani o forumda sayfada bi yerlerde İletişim diye bir yer olması lazım
Oraya tıklayın ve durumunuzu anlatın. :) :evet :] :a31:
[sıze="7"][/sıze]selamun aleykum delete kardeşim.bn emine biliyorsunuzki bir hafta falan oldu üye olalı okadar takip ediyorum ama bir turlu çözemedim acemiyim.sadece buradan cevap yasmayı biliyorum yaf bana biras yardımcı olabilirmisiniz.allah razı olsun selametle.
e*m*i*n*e, post: 937218, member: 54443[sıze="7"][/sıze]selamun aleykum delete kardeşim.bn emine biliyorsunuzki bir hafta falan oldu üye olalı okadar takip ediyorum ama bir turlu çözemedim acemiyim.sadece buradan cevap yasmayı biliyorum yaf bana biras yardımcı olabilirmisiniz.allah razı olsun selametle.
Selamun aleyküm Emine kardeşim.
Hoş gelmişsiniz, üyeliğinizde hayırlı ve daim olur İnşaAllah,
Zamanla alışırsınız foruma kardeşim.
Ayrıca sorun ne onu yazarsanız yardımcı olalım tabiki kardeşim. :)
tşk.ler ,peki yazı rengi ve büyüklüğü nasıl değişiyor acaba?
ALLAH HERŞEYE KADİRDİR. O İSTERSE HERŞEY OLUR. RABBİMİZ DUALARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLMAYAN ŞEYLER İSTEMEKTEN SANA SIĞINIRIZ,SEN BİZİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORU.HER ZAMAN BİZİM YAR VE YARDIMCIMIZ OL.AMİN
muberratşk.ler ,peki yazı rengi ve büyüklüğü nasıl değişiyor acaba?
Mesajı yazdığınız pencerenin altında gelişmiş sekmesine tıklayın kardeşim,
Yeni bir sayfa açılacaktır, Buradan değiştirirsiniz,
Yazı renk kısmının hemen solunda da yazı büyüklüğü kısmı var :)
Yeni bir sayfa açılacaktır, Buradan değiştirirsiniz,
Yazı renk kısmının hemen solunda da yazı büyüklüğü kısmı var :)
gelişmiş bölümüne baktım ama ben bulamıyorum
ALLAH HERŞEYE KADİRDİR. O İSTERSE HERŞEY OLUR. RABBİMİZ DUALARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLMAYAN ŞEYLER İSTEMEKTEN SANA SIĞINIRIZ,SEN BİZİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORU.HER ZAMAN BİZİM YAR VE YARDIMCIMIZ OL.AMİN
muberragelişmiş bölümüne baktım ama ben bulamıyorum
Selamun aleyküm kardeşim, kusuruma bakmayın namaz vakitleri olduğu için mesajınıza biraz geç cevap verdim.
Ben birazdan size resimli olarak hazırlayıp buraya resmini yüklerim İnşaAllah
ve aleykum selam.Allah razı olsun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32537-yardim-resim-yukleme · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
:) anlıyamadım kardeşim.