Ezandan ve Kurandan Rahatsızlarmış...
5.542 görüntülenme · 35 yanıt
""o kafalarına saten pırıl pırıl başörtülerini takıp başları bir şekilde yanlarımızdan geçişlerine tahammül edemiyorum"""
ne diyim kardeşim ne diyim. o kadar sinir oldum ki izlerken. BİZDE SİZE TAHAMMÜL EDEMİYORUZ
Bakın hele para yardımı yapmışlar birde dönderemedik diye bursu kesmişler ya onlardan nasıl para alırlar ya paraları batsın onların. muhtarları ele geçireceğiz diyorlar, yanlarında pisliklerini alnının teriyle temizleyen hanımları horgörüyorlar. ya bunlar ne hastalıklı beyinlerdir ya...
ALLAHım sizlere fırsat vermesin inşaallah...
hayırlı geceler kardeşim...
ne diyim kardeşim ne diyim. o kadar sinir oldum ki izlerken. BİZDE SİZE TAHAMMÜL EDEMİYORUZ
Bakın hele para yardımı yapmışlar birde dönderemedik diye bursu kesmişler ya onlardan nasıl para alırlar ya paraları batsın onların. muhtarları ele geçireceğiz diyorlar, yanlarında pisliklerini alnının teriyle temizleyen hanımları horgörüyorlar. ya bunlar ne hastalıklı beyinlerdir ya...
ALLAHım sizlere fırsat vermesin inşaallah...
hayırlı geceler kardeşim...
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm değerli ablam..
Onlarda bu mide oldukça hazımsızlıkları daim olacaktır kanaatimce.. Kendileri çalmış, kendileri oynamış misali.. Bunların mason oldukları aşikar ve tertipledikleri 15 kişilik organizasyonları da(!) masonlarca düzenlenip finanse edilmiştir:evet...
Allah c.c midelerine ve kalplerine sıhhat versin inşallah..
Allah c.c razı olsun değerli ablam..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki DuaLar ile..B)
Onlarda bu mide oldukça hazımsızlıkları daim olacaktır kanaatimce.. Kendileri çalmış, kendileri oynamış misali.. Bunların mason oldukları aşikar ve tertipledikleri 15 kişilik organizasyonları da(!) masonlarca düzenlenip finanse edilmiştir:evet...
Allah c.c midelerine ve kalplerine sıhhat versin inşallah..
Allah c.c razı olsun değerli ablam..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki DuaLar ile..B)
paylaşım için saolun kardeşim Allah (c.c.) Razı olsun..
Görüyosunuz ya nasılda tutuşmuşlar. ''Mahalleleri ele geçirelim '' baktılar devletin başına geçemiyolar ,minik beyinleriyle minik hedefler belirlemişler.. Güldüm açıkcası :) Rabbim böyle nasipsizlere fırsat vermesin... Amin amin amin..
Görüyosunuz ya nasılda tutuşmuşlar. ''Mahalleleri ele geçirelim '' baktılar devletin başına geçemiyolar ,minik beyinleriyle minik hedefler belirlemişler.. Güldüm açıkcası :) Rabbim böyle nasipsizlere fırsat vermesin... Amin amin amin..
Selamun aleyküm. Bir cahil topluluğu daha! İşte bunlara inat başım dik, alnım ak dolaşırım bütün sokaklarda. Rabbimizi hatırlatmayı insanlara bir borç bilirim. Gülümseyerek yararım bütün kalabalığı tesettürümle ve Rabbimizin emrini son nefesime kadar uygulamaya çalışırım.Allah razı olsun kardeşim. Allah onları ıslah eylesin . Onların şerrinden korusun bizleri. Amin.
Hayırlı akşamlar.
Hayırlı akşamlar.
ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
o cahil topluluk bizim burdada neyazıkkı var ezan sesini arada bir kıstırırlar burada :(
bense eviimin tam cami karsşısında olmasını isterim doya doya duyuyımdiye istanbuldayken öyleydi dinlerdim hep ilahşi ezgiyi
birde istanbuldayken eşimin öğretmen arkadası hocaya söylemiş sabah ezanında bukadar bağırttırmayın ezan sesini diye
eşimde kızmıs can sesinimi isterdin basında burası islam ulkesi ha istyorsan çan sesi git yurtdısına
arkadaşı birşey diyememiş :)
cok iyi olmus taktir ettim eşimi şükrettim Rabbime böyle bir insan benim eşim diye
bense eviimin tam cami karsşısında olmasını isterim doya doya duyuyımdiye istanbuldayken öyleydi dinlerdim hep ilahşi ezgiyi
birde istanbuldayken eşimin öğretmen arkadası hocaya söylemiş sabah ezanında bukadar bağırttırmayın ezan sesini diye
eşimde kızmıs can sesinimi isterdin basında burası islam ulkesi ha istyorsan çan sesi git yurtdısına
arkadaşı birşey diyememiş :)
cok iyi olmus taktir ettim eşimi şükrettim Rabbime böyle bir insan benim eşim diye
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
_KAAN_, post: 631823, member: 10047"Hidayet kendisine apaçık belli olduktan sonra, peygambere muhalefet edip inananların yolundan başkasına uyan kimseyi döndüğü yolda bırakırız. Ahirette de kendisini cehenneme sokarız. Ne kötü bir dönüş yeridir orası!" (Nisâ: 115)
"Onlar düşmandır, onlardan sakın! Allah onları kahretsin!" buyuruluyor.[/COLOR] (Münâfikûn: 4)
"İşte onlar hidayet karşılığında sapıklığı satın almışlardır. Bu alış-veriş kendilerine kâr sağlamamıştır, doğru yolu da bulamamışlardır." (Bakara: 16)
"Ey iman edenler! Allah'a ve peygambere hâinlik etmeyin! Kendiniz bilip dururken emanetlerinize de hâinlik etmeyin!" (Enfâl: 27)
"Şüphesiz ki Allah hâinlik yapanları sevmez." buyuruyor. (Enfâl: 58)
"Kim İslâm'dan başka bir din ararsa, onunki katiyyen kabul edilmeyecek ve o ahirette kaybedenlerden olacaktır." (Âl-i imrân: 85)
"Hakkı bâtıl ile karıştırmayın, bilerek hakkı gizlemeyin." buyuruyor. (Bakara: 42)
"Ve her yolun başına oturup da tehdit ederek inananları yolundan alıkoymaya ve o Allah yolunu eğriltmeye çalışmayın." (A'râf: 86)
ALLAH cc islah eylesin....
ellerine sağlık .
Allah celle celalüh sizlerde razı olsun
selam ve dua ile
ezandan rahatsız olmak nedemek yaa hele bide bunları yaşadığımız ülkede sölenmesi nekadar acı. Acıyorum bu boş beyinlere tamam madem inancın yok sus da barii bukadar insanın ahını alma böyle insanlarların mahşer gününde ki hallerini izlemek isterdimm Rabbim ıslah etsin selam ve dua ile..
bunları ilk izledigimde başıma agrılar girmişti sinirden.ama sonra salim kafa ile düşündüm dedim ki.bizim büyük herşeye gücü yeten bir rabbimiz var hamdolsun efendimiz var.ezanımız var ve hamdolsun pırıl pırıl başörtüm şerefim namusum var..ve gayette dik yürüyorum hamdolsun bir tek hak yolunda boynumu egerim dedim..
ee niye sinirleniyorum ki onları havele ediyorum en adil olana..cünkü onların hakkından rabbim gelecektir..ve hidayet eger ki nasip ederse hidayet diliyorum..
elhamdülillah ezan sesine elhamdülilah başörtümüze elhamdülillah...
selm ve dua ile.
ee niye sinirleniyorum ki onları havele ediyorum en adil olana..cünkü onların hakkından rabbim gelecektir..ve hidayet eger ki nasip ederse hidayet diliyorum..
elhamdülillah ezan sesine elhamdülilah başörtümüze elhamdülillah...
selm ve dua ile.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32525-ezandan-ve-kurandan-rahatsizlarmis · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ezandan ve Kurandan rahatsız oldular! Boykot 10 cevap
- Ezandan rahatsız oldular Boykot 27 cevap
- Diyalogcular, ezandan, Hz. Muhammed'i (s.a.v) çıkardılar, SKANDAL! Boykot 25 cevap
- Ezandan ve Kuran'dan rahatsız oldular ( İzleyiN) Dini sohbet 2 cevap
- Ezandan çok etkilendi ve 'Elif' oldu Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Peygamber Efendimizin(S.A.V.) Berat gecesinde Ettiği Dua ve Kurandan Sureler. . . Dini sohbet 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.